Ексклузивно в HotArena! Андреа покори европейския връх! Ще пее, където нито една певица на Пайнер не успя! (Подробности)

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-v-hotarena-andrea-pokori-evropeiskiia-vrah-shte-pee-kadeto-nito-edna-pevica-na-painer-ne-uspia HotArena.net
Ексклузивно в HotArena! Андреа покори европейския връх! Ще пее, където нито една певица на Пайнер не успя! (Подробности)

Топ звездата на поп-фолка Андреа получи поредното международно признание, разбра HotArena.


Певицата ще има участие на 27 август тази година в една от най-големите зали в Европа. Това е \"Barclaycard Arena\" в Хамбург, Германия. Любопитен детайл е, че за Андреа тази сцена носи емоции не само като изпълнител. Точно там преди близо две години се проведе двубоя между боксовия измамник Кличко и мъжа на живота й Кобрата.

След дни обаче сцената ще бъде под владението на русата фурия, която ще пее пред 15 000 човека. Това е първото участие на родна чалга звезда в тази зала. Организаторите на събитието обаче са настояли това да е именно Андреа, защото музиката й е на по-високо, световно ниво.

Откакто напусна Пайнер, графикът на Андреа е препълнен. Тя има по минимум 15 участия на месец. Източници на HotArena от поп-фолк средите разкриха, че заради свръхнатоварването, звездата вече не приема всички ангажименти.

Близки на Андреа издават, че от септември новините около нея ще бъдат много горещи и изненадващи!

12 Коментара

Ваня

преди 7 години

Хаха Откакто напусна Пайнер никой не я брои за певица тази. Вижда се колко и е препълнен графика хахах Има много по-малко участия откакто я ИЗГОНИХА от Пайнер. Ще има да мечтае да има по 15 участия на месец хаха Единствената, която извън Пайнер има повече участия отколкото като беше в тази фирма е Камелия. Лесно може да се провери. А тази селянка Тодорка с тези платени статии става за смех. А фотошопираните и снимки нямат нищо общо с действителността. Чудя се защо не и камште РЕАЛНИТЕ снимки? Нали сте НЕЗАВИСИМА медия, а не платена? Хората ще се плашат само от 1 нейна снимка без фотошоп, а такива снимки има бол. Смешници!

Коментирай

Ани

преди 7 години

Прекалява с този Нос... много добре знаем със каква камба е!

Коментирай

Емо

преди 7 години

Е какво се е преуморила? Тя винаги плее на плейбек.

Коментирай

hahaha

преди 7 години

Tq ima nai mnogo 5-6 uchastiq na mesec kvo se pravi :D A na tiq nagradi sa nominirani i Preslava i Azis i Maria i Galin i Desislava

Коментирай

queen a

преди 7 години

Mnogu dobre znaes ce e Andrea ! Nyama nikakvi Preslavi, Galeni, Azis, Maria Galin i desislavi tam ! The Queen is ANDREA !!!

Коментирай

Лупи

преди 7 години

На чуждите сцени не се пее на плейбек. Тя как ще се справи? Там всеки, който може да си плати за някакво участие има зелена светлина за това. Кубрат е платил, нашата е нагласила тоалетите и готово.

Коментирай

:D

преди 7 години

Само дето Преслава, Азис и Десислава също ще пеят там ;)

Коментирай

yupiiiii

преди 7 години

по една красива случайност ще пее в залата дето КУБРАТ ПУЛЕВ игра и случайно в Хамбург, където той тренира. Ние сме правени с обратното на оназ работа и ни е много трудно да зацепим кой и чрез чии връзки е уредил бездарницата и без глас да пее точно в Хамбург и точно в тази зала.Интересно защо друг жълт сайт казва, че тя го е бая закъсала от към участия. Едва две участия имала в седмица и по -рядко. Но, като има тъпкач да я издържа, няма страшно. Травестита ще отиде да шашардиса немците в Хамбург с глас и песни, те не са чували такъв глас и такава певица. Ха ха ха ха Боже, опази! Много сте зашли с акъла в този смрадлив сайт. Мноооого!

Коментирай

ХА ХА ХА ХАААААААААААААААААААААААА

преди 7 години

The Queen is Andrea?????? ТИ, МАЙТАП ЛИ СИ ПРАВИШ??? ИДИ СЕ ПРЕГЛЕДАЙ!!!

Коментирай

ВЪХ

преди 7 години

По-леко с ФОТОШОПА, че се припознах ! Тази с каква огромна глава и увесени бузи е в действителност не е истина! Тя изобщо тук не прилича на себе си. А я знаем много добре какво представлява не веднъж и два пъти сме я виждали. Но, защо ли се учудвам. Тя прави такива гафове с фотошопа , че я ръката ще направи на сламка, я гръдният кош ще издълбае или ще събере гърдите с гърба. Какво да си говорим, пълна ПАРОДИЯ!

Коментирай

diana

преди 7 години

sramuvam se ot tova grozno i bezdarno sa6testvo = palen otvrat

Коментирай

h

преди 7 години

Кобрата и Кличко играха в O2 Arena Hamburg, тия не си проверяват информацията.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.