Ексклузивно в HotArena! Архивите проговарят! Вижте тайните съобщения на Валери Божинов до любовница!

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-v-hotarena-arhivite-progovariat-vijte-tainite-saobshteniia-na-valeri-bojinov-do-liubovnica HotArena.net
Ексклузивно в HotArena! Архивите проговарят! Вижте тайните съобщения на Валери Божинов до любовница!

Редакторска плесница

 

Писал ли е Валери Божинов мръснишки съобщения до любовници, или не е писал? Ако слушаме него – думата „мръснишки“ дори не присъства в речника му.

 

Архивите обаче говорят друго и красноречиво доказват, че Божинов лъже.

 

Анонимен читател на HotArena ни изпрати ексклузивни скрийншотове от чат история между футболиста и Мис Джуки Габриела Радославова – тази, от която към днешна дата Валери очевидно се срамува. Информаторът ни увери, че ще има още скандални доказателства за това какво е правил Божинов с десетки различни момичета.


\"\"

 

„Много секс има в теб! Голяма мръсница си, да знаеш!“, е само един от СМС-ите на Валери до миската.

 

Припомняме, че миналата година Габриела се оплака, че телефонът й е бил откраднат. Нищо чудно читателският сигнал да идва от новия „собственик“ на джиесема на Радославова.

 

А ето ги и съобщенията черно на бяло!

 

\"\"

 

\"\"

\"\"

Съобщенията са датирани от 13 септември 2013 година – ден след рождения ден на Валерко. По това време Божинов, който парадира с перфектния си брак с Николета Лозанова, си е в София. И по всичко личи, че вместо да е със сина си, си урежда частно секс парти с поредното завоевание.

 

От SMS-ите личи, че Божинов е по-настоятелният, докато Мис Джуки му отговаря лаконично или въобще не го удостоява с отговор, което още повече го провокира.

 

С цялата си плейбойска наглост Валери кани блондинката в общия им семеен дом с Николета, възползвайки се от отсъствието на съпругата си! Дали в крайна сметка Габриела е отишла и какво се е случило после, историята засега мълчи. Но пък практиката досега показва, че Божинов не е от кротките агнета.

 

Приказка за Лъжливото нападателче

 

Имало едно време един нападател на име Валери Божинов, който много си падал по моделки и силиконки. Ангелите му били слаби, топките – още повече.

 

Тичал след напомпаните красавици, както дори не припкал след топката, и нищо не можело да спре нагона му. Дори брачната халка!

 

Един ден в медийното пространство се появила информация за поредната миска, минала през леглото на Божинов. А именно – Мис Джуки. Габриела дори сама признала, че нападателчето я сваляло и й пишело мръснишки съобщения.

 

Валери обаче подскочил като попарен: „Лъжа е, лъжа е!“. Футболистът побързал да се оправдае с пост в социалната мрежа, но вече никой не му вярвал.

 

\"\"

 

Как ще завърши приказката, предстои да разберем. Със сигурност обаче краят няма да бъде: „И заживели щастливи до края на дните си…“.

 

Стела Йорданова

 

25 Коментара

Ай

преди 8 години

Първото такова съобщение сподели Златка Райкова,когато я е поканил да правят тройка с Николета Лозанова.

Коментирай

Майничката

преди 8 години

Разчекнахте го Валери ...а за свирколета ни вест ни кост ?! и после ме убеждавайте ,че не сте поръчков сайт?!ДА БЕ ДАА!!! Валери изобщо не му дреме и си играе футбол...не случва на жени затова по-добре да ги бройка...не ,че е яко да си женкар-курвар,но това си е негов избор ии..кои бяхте вие?..комплексирани псевдо "журналистки" да та се чудите кво да измислите..аа да,на вас курволета ви плаща да заливате пумията от злобата и...смешки и грешки на природата..коолкото искаш!..жалко,но факт!

Коментирай

Софиянката

преди 8 години

Ауууу, колко злоба в коментара ти:))) Какво стана с изневерите на Николета? Май ще се окаже, че Валери е тоя където системно е изневерявал, а?:))) Пък после Хотарена ви била виновна:)

Коментирай

az se ebah s nego

преди 8 години

predi edna sedmica se naebah s valeri bojinov i e dosta palav i izvraten. obicha mrusen sex

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

На мен ми смърди от километри на кампания срещу бившия Чехъл. Изкарахте го бахти и половия атлет. Освен тва не е ваша работа да му бройкате бръмчалките, дето уж е изтрескал. След като почти 4 години беше принуден, казвам ПРИНУДЕН, да живее с оня злобен трол, направо си е за жалене и според мене, малко са му...А са грозници, щот нивото пада. След свлечения пихтиест гъз на Извънземното ЛайНо, май Радославова, Гонзовица и прочее Киборги на док. Енчев са си се омайни убавици. Валерката е пуснал резачката, точно кат отвързан от синджир. Може да му придират само грозни недоебани таралясници, а от мене... мъжка солидарност. Бахти, ако тоа верно се отърве от Обсесивната табуретка има сериознен повод да почерпи, па вие си го клепайте тука колко ви душа ще. :-D

Коментирай

alo

преди 8 години

Tova si e chista akcia sreshtu Bojinov......napravo smardite ot kilometri. Po tapi i bezpochveni statii ne sam chel prez jivota si !!!

Коментирай

Mariq

преди 8 години

ZNACHI BOJINOV SI E BOKLUK!

Коментирай

jenn

преди 8 години

Истинския му профил (не страница, профил) никога не е бил с тази снимка. Освен това има доса фалшиви такива. „Доказателството“ ви нищо не доказва.

Коментирай

джен

преди 8 години

Верно ли?:) Тогава да съди Хотарена. Ама дали ще го направи, а?:) Пише, че има и други доказателства, ще видим:)

Коментирай

pppp

преди 8 години

Aко вaшите " горещи" и " ексклузивни" новини можехa дa се изпилзвaт,кaто докaзaтелство в съдa,Николетa щеше дa остaви Вaлери без нищо, сaмо по долни гaщи,но уви.По товa време не Божинов,a Лозaновa пaрaдирaше с щaстлив семеен живот!Aз се чудех от къде НЛО е получилa сколиозaтa,a то било от тежесттa нa еленовите рогa!!

Коментирай

Майничката

преди 8 години

АзЪ. къде се загуби :)..кефиш ме на макс!...определено съм съгласна с всичко написано от теб ...както и повечето случаи..обективен и точен в коментарите си... а относно кампанията "черен ПР срещу Вожинов" смея да твърдя ,че свирколета няма да го остави скоро на мира..така както направи и с алисия навремето...толкова комплексирана,проста,безхарактерна и елементарно тъпа овца като лайнолета НЯМА!! Само тя може да завижда с години наред...то това вече не ми е смешно,по скоро започвам да е съжалявам :D :D : :D

Коментирай

а такааааааааааааа

преди 8 години

Първо- пълна лъжа че Божинов изобщо някога е парадирал с перфектен брак, второ-винаги на гребена на вълната ВИЖТЕ КОЛКО СЪМ ОБИЧАНА И ГЛЕЗЕНА е била екс жена му Лозанова..показност и сега излиза че всичко е било и лъжа, както и без това се шушукаше.Трето Божинов винаги е бил изкуствен и като насила залепен на снимките на които очевидно Лозанова си поръчваше за да убеди някой в нещо-но така и не и се получи защото БГ е малка и всички знаеха че мъжът и му е писнало от простотиите и. И накрая интересно как преди Рождения ден на Никол помиите които изливаше по мъжа си спряха, ей така изведнъж, а сега хоп айде пак. Госпожо ама ти се надяваше на нещо ли, и сега след като Валери ти показа че няма никакво намерение да е с теб ти пак започна...това ли е???? Пак се е надявала горката да му завърти главата , ама на омръзнало му е да я гледа, айдеееееее време ти е явно за нови пластични операции ако има кой да ти ги плати де хихихи.

Коментирай

....

преди 8 години

Стария му профил е с тази снимка и до ден днешен, онзи, до който Николета му забрани достъп. И си е съвсем реален, тъй като в онзи период и тя му беше в приятели.

Коментирай

jopline

преди 8 години

Боже колко е неграмотен тоя. "Да знаеш мръсниЗа си". Иначе не се учудвам особено. Доколкото съм гледала негови интервюта речника му не наброява повече от 30 думи. И като чета коментиращите си давам сметка че и на читателите ви също.

Коментирай

Ели

преди 8 години

Много точно !!!! Много точно !!!!

Коментирай

Д.ПЕЕВСКИ

преди 8 години

НИКИТУ ОБИЧА МНОГО ОТЗАД ДА СИ ГО СЛАГА.СЕГА САМ Я ПУСНАЛ НА ЕДИН МОЙ КОЛЕГА ОТ ПАРЛАМЕНТАРНАТА ГРУПА ДА И ИЗПРОБВА ТРАБАНТА.ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ ОТ ХОТЕЛ БЕРЛИН.7

Коментирай

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 8 години

Ама да не би Лозанова да е нещо по различно от тази или от някоя друга така наречени силиконки....неееееееееее, тя просто се водеше семейна, не че е била по различна от тях. И тя въшкарка с цел луксозен живот си намери банкомат, така и тези целят същото и защо да не, се питам аз щом тя го може, защо и другите да не могат. Това че е охарчила състояние за пластики само и само да заприлича на нещо не я прави по-различна от тях ;). Същата каруцарка, елементарна и пошла жена си е...на кой ли мъж не би му омръзнала жена без покритие и капка мозък в главата си с притенции обаче за нещо???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Физическото привличане омръзва доста бързо и ако няма онова нещо в сърцето което да кара двама души да продължат заедно то си е ясно, единия хваща на една страна, другия на друга както при тях. Просто тази мадам Николета не е жената която го накара да седне на гъза си. Явно истинската още не се е появила, но и това ще стане ;).

Коментирай

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 8 години

И да добавя да не се прави на много морална, че точно тя се хвалеше как се муши в чаршафите на Валери, когато Алисия си е в БГ. Свиня!

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 8 години

eeee...ne miriasa swirkoleta be....goliama dolna marda e....samo intrigi sazdawa twa trawestit4e....grozno....

Коментирай

:)

преди 8 години

<!DOCTYPE html> <html> <head> </head> <body> Николета Лозанова закъса за пари! Прави ескорт на 3-ма бизнесмени в Монако. </body> </html>

Коментирай

Мх

преди 8 години

То само Николета ви е в устата:)

Коментирай

smqh

преди 8 години

tq sama se buta....

Коментирай

hens

преди 8 години

От всички тия завоевания на Валери най-грозната си остана Ася Дойчева. Природно грозна! Операциите не и помогнаха да заприлича на човек. Гена си е ген и от грозна патка лебед не се става.

Коментирай

Глупости пишеш

преди 8 години

Ася си е била винаги хубава и с харизматично излъчване...по-скоро операциите е направиха гадничка...но това е личен избор..ако трябва да бъда честна и ася и николета са един дол дренки...поне първата има себеуважение,професия и не се бута във всяка медия...

Коментирай

anabel

преди 8 години

Винаги хубава! Диоптърче ти трябва мила. Алисия наистина беше доста отблъскваща в лице и до Валери стоеше като негова майка. Изрови нейна снимка отпреди 5 години. Ама без фотошоп. Стара, сбръчкана лелка.Тя затова се наоперира до такава степен, че и майка и да не я познае.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.