Ексклузивно в HotArena! Бившият на Преслава Недко Сланината заби Куини Алис! Двамата яко шмъркат по тоалетните на дискотеки

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-v-hotarena-bivshiiat-na-preslava-nedko-slaninata-zabi-kuini-alis-dvamata-iako-shmarkat-po-toaletnite-na-diskoteki HotArena.net
Ексклузивно в HotArena! Бившият на Преслава Недко Сланината заби Куини Алис! Двамата яко шмъркат по тоалетните на дискотеки

Редакторска плесница

 

Нова светска двойка изгря на хоризонта - Недко Сланината и Куини Алис, научи ексклузивно HotArena.

 

Бившият на Преслава и ексгаджето на Благой Георгиев са си лика-прилика, разказват запознати, но не по външен вид, а по интереса им към белите вещества.

 

WC страсти

 

Доскорошната ученичка Куини и синът на месарския бос от Варна са били засечени за пореден път да дърпат линии в известни столични дискотеки.

 

„Грозна гледка са! Затварят се в умирисаните кенефи със Сланината и се чува как шмъркат отвътре. Милионерското синче развали хубавата Алис. Ама те хората са казали – „Хубавите ябълки, прасетата ги ядат… В случая – Сланината!“, ядосват се очевидци, запознати с гнусната история.

 

Може би това обяснява и занемарената визия на Куини Алис в последно време. Тв водещата все по-често е засичана в неугледен вид, с мазна коса и овехтели дрехи като клошарка по улиците. „Че как иначе да изглежда човек, който нонстоп чертае линии по тоалетните. Ама с какъвто се събереш – такъв ставаш.

 

Спиш със Сланина – ходиш с мазна коса“,

 

продължават с коментарите.

 

Припомняме, че Недко Сланината беше официалното гадже на Преслава. Милионерският син я обсипваше с подаръци от Картие нагоре. 24-годишният богаташ дори бе платил 20 бона за последния клип на фолк певицата.

 

„И Преслава беше тръгнала по лош път, ама навреме се осъзна. Сега тая Куини да му мисли“, клатят глава колежки на чалга фурията.

 

Недко Сланината поддържал традицията и с Алис, като също не я лишавал от нищо. Наскоро дори й платил пластичната операция за уголемяване на бюста, но повечето му подаръци към нея били под формата на бял прах.

 

Наивната 20-годишна девойка бързо се превърнала в надута мутреса, готова на всичко за две линии.

 

М. Грозева

25 Коментара

Х

преди 6 години

Евтино поведение, надценен външен вид, нисък интелектуален капацитет. В общи линии медиите я изкараха светица, а всички знаем колко мъже си я подават, и тоалетните истории за кокаина не са от вчера. Лошото е, че е нагла и със самочувствие, но всички разправят през смях какъв парцал е, само тя не спира да си повтаря колко е класна. Малкият Арабджиев бързо й наби шута в задника, като я видя що за стока е, както и семейството й.

Коментирай

Kris

преди 6 години

xaxa Preslava nikoga ne e bila s tozi ako beshe taka tozi nqmashe da hodi sega Birmata shteshe da go zgazi te ne samo che si poddurjat otnoshenia ami sa si lika prilika s Birmata xaxaxa

Коментирай

Куини проститутката

преди 6 години

Тая има ли някой който не я еба искам да питам???Путката и е като обществения транспорт...Че се друса е ясно,че се ебе за пари също не е тайна за никой...Само не мога да разбера защо хората са толкова учудени от тякива новини?Да не би само Куини да се продава ако започна да ги изброявам цял ден няма да ми стигне...Стига вече с тия тъпи статии никой не сюрпризирате с тия истории за тия парцали ако не е сланината ще е някой друг чичак с дебела пачка и гъбясал хуй

Коментирай

sss

преди 6 години

Spokoino I tozi burzo shte I nabie shuta kato razbere shto badjanaci ima

Коментирай

Ъп

преди 6 години

Олга Модева върти яко интриги на двете сестри тъй като беше прокудена от Визаж разбира се нямаше повече работа и място за нея там всички знаем че които най-много снимат най-много и клиентите ги ебат та Олга бързо я карцираха и избяга в Ивет!Олга е в дъното на нещата,но тия двете да не се унасят ще ги ебат още 3/4 години ще има пачки и после и те ще последват същата съдба!

Коментирай

Todor

преди 6 години

Predi sedem mesaca imahme firmeno parti v grand hotel sofia taq kuini beshe v asansiora s nqkakuv chujdenes licheshe si che ne e bulgarin s golo teme i samo otstrani imashe leko bqla kosa napravo bqh vtreshten tq vidimo iskashe po burzo da se kachat nagore v staqta i da izleze ot asansiora pochuvstva se neudobno nito sum q zqpal nito nishto no q poznah mujut beshe kum 50+ dobre oblechen spored men italianec.Edno neshto znam che momiche kato neq nikoga nqma da oburne vnimanie na takuv kato men prost schetovoditel s niska zaplata po neinite kriterii e nqmam skupi koli i ne moga sled vseki seks da si plashtam ili da i montiram silikonovi cicki fakt,tolkova pari nqmam no pone ne sum star i opleshivql.

Коментирай

Сиси

преди 6 години

Едно време въртеше свирки на Георги Гатев циганина после отиде при женен с две деца Благо селянина,после отиде при Вълчо той топна чушката няколко пъти и избяга (дано е ползвал презерватив).До са 3 официални я изплющяха (на не официалните съм сигурна че и тя не им знае бройката).Тия момичета путките на улицата ли са си ги намерили?????????

Коментирай

МиХАЕЛА

преди 6 години

всички са я ебали без презарватив,тарикатите..всичките с гъбички.. сланини,бирми,арабаджиеви,благовци и тн...всичките...

Коментирай

Никол

преди 6 години

Куини Алис трябва да стане рекламно лице на хапчета за премахване на вагинални гъбички МИКОМАКС.Всяка курва в София си има прякор даже някои по няколко,време е и Куини да се сдобие с такъв.Куини ОБЩАТА или Куини ГЪБАТА,аз мисля че и двата и подхождат много!

Коментирай

баце роман

преди 6 години

Хахахаха ми Куини си има кинти бе малоумници , все пак баща и има кинти кви ги пишете ,че била мутреса хахахаахахха

Коментирай

1

преди 6 години

Да не е бил баща и? Той отговаря на описанието, което си дал. Направо не мога да повярвам, че момиче като нея, което едва ли мизерства ще се продава на чичаци. Но сигурно любовта към висшата мода и кокаина е по-голяма от любовта и уважението към себе си. Пропаднала работа...

Коментирай

123

преди 6 години

Алио, пишман моралистките, стига сте рИвали на чужди гробища! Да не сте й светели, че толкова отблизо сте запознати с половия й живот и хигиена! Ай сектир, завистливи кучки. Кой знай кви сте мърли недо.бани и недоклатени. Седнали, като долнопробни махленски клюкарки да нареждат другите.

Коментирай

hrisi

преди 6 години

grozen ,eftin bokluk......mirishe na semenna technost sampo kato si otovri ustata......za krasota ne znam kade q vudqhte s tova tapovato izlachvane...takiva nikoi maj svesten ne gi iska z apoveche ot edin pat......nositeli na bacili :))))))

Коментирай

vmirisanata putka

преди 6 години

mnogo i se nosi slavata che smurdi putkata i

Коментирай

456

преди 6 години

Mnogo protivno momiche

Коментирай

..

преди 6 години

Kuinito i sestra i sa otdavna v zanaqta . Sled kato i slojiha cici oshte minalata godina stanaha mnogo vurvejni, 15 -godishnatata i sestra se zaninava s 30 i nqkolko godishen muj, a tq hodi ot sinche na sinche i gi zarazqva s venericheski bolesti, i az ne znam kak i vruzvat kato najivo e ne ujasna , a sledvahstoot i gi e minala vsichkite ?

Коментирай

me

преди 6 години

С кого ходи сестра и като толкова много знаете?Поне изглеждат като истински модели

Коментирай

pipi

преди 6 години

E kakvo puk tolkova kato e spala s 3- ma muje.. neshto preuvelichavate mi se struva.. kakto obache i krasotata i e preuvelichena- dosta e nevzrachna i ima nujda ot seriozno razkrasqvane za da izglejda dobre. Za malkata nqmam zabelejka- mnogo krasiva i nejna fizionomiq ima.

Коментирай

Дамон

преди 6 години

Куини винаги ще живее в сянката на сестра си...И двете са проститутки сма евала Николчето се крие и пази повече :) Никол е много красива няма две мнения все едно не са сестри едната прилича на жаба другата е уникална,дано Никол да фане по бързо някой богаташ и да роди дете не като сестра и всички да я научат щото за нея още не се говори така ама и нейните кирливи ризи ще излязат скоро та да взима да ражда

Коментирай

преди 6 години

kvi kinti ima, ne se izlagai! Ako imashe kinti, bashta i niamashe da ia buta na Blago i da se pravi na mladej i da hodi s negovata kola napred-nazad i po chalgotekite s tiah. Moje da ima pari za partsalki ot Vitoshka i da jivee v pilichna kashta, no dalech niama vazmojnostite na spomenatite Blagovtsi, Slanini i Arabadjievi. A taka i se iska na Quincheto da e ot "elita,"

Коментирай

Boom

преди 6 години

тука явно всичките сте някви много близки до семейството на куини та да сте толкова запознати хахахахх тоя смешен платен сайт скоро няма да го има дето пише без никакви доказателства,къде са ви снимките да докажете???? не че защитавам някой,но всички сме далеч от светци така че вземете се стегнете малко,злобата на ваща карма се отразява,боли ги хората,които обсъждата хахаххаха мишки

Коментирай

amiiiiiii като не ви интересува кво коментирате толкова ?!

преди 6 години

аз пак я познавам супер пич е и много се забавлява на тея умрели статии като е проститутка що не си я поръчате да видим как ще стане май много ви се иска да живеете и вие добре ама с тая злоба...скрили се зад мониторчетата

Коментирай

G

преди 6 години

Мария как не те е срам да пишеш това? Дете имаш!

Коментирай

cirk

преди 6 години

porednata kurva da qde huq na slaninata i da ne si prai pr .Az lichno taq ne bih q ebal ima neshto krivo v mucunata a i sa mi kazvali che na jivo e zvqr s dupki po cheloto

Коментирай

Goliam zalak hapni, goliama duma...

преди 6 години

ami hubavo, che ia poznavash- dano da e pich(ka). Nie puk pomnim plitkoumnite i izkazvania za Blago i jivota- dosta tapa i nadmenna, palna kuharka, koiato posle se izkara jertva. Ne e neobhodimo da poznavash niakoi lichno za da ne ti haresva izlachvaneto mu. Izglejda zlobna i visokomenra, a kakto i tsiala Bulgaria razbra- bezumno prosta i glupava.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.