Ексклузивно в HotArena! Богданов се похвали: Преслава ми пусна навръх рождения ми ден! (Цялата случка с подробности от дискотека във Велико Търново)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-v-hotarena-bogdanov-se-pohvali-preslava-mi-pusna-navrah-rojdeniia-mi-den HotArena.net
Ексклузивно в HotArena! Богданов се похвали: Преслава ми пусна навръх рождения ми ден! (Цялата случка с подробности от дискотека във Велико Търново)
В редакцията на HotArena получихме прелюбопитен читателски сигнал, който обаче доста намирисва на скалъпен лично от брадъра Богданов, за да се разшуми отново околко името му.


Както е известно, Пламен Богданов обича да трупа слава на чужд гръб и най-вече на този на изветсни фолк певици. След като се кълнеше, че е имал връзка с Джена, сега той се забърка с нейната колежка Преслава


Историята в сигнала, в който главни действащи лица са именно Пламен и Преслава, е повече от пикатна и доста заплетена. Представяме ви го едно към едно:

Случайно или не, Богданов се озова във Велико Търново и то точно в клуба, в който Преслава имаше участие. Нямаше човек, който да не разбра, че Богданов е там и има рожден ден защото DJ-я не спря да му честити, а заведението го зарина с комплименти.

Богданов бе с малка компания. Другият, който правеше впечатление, че се забавляваше в компанията му, бе Димитър Върбанов - репортер от \"Господари на ефира\". Имаше и част от представителите на местния ъндерграунд, които видимо се дразнеха на Богданов за наглото поведение и за това, че му се обръща толкова внимание, но до нещо по сериозно не се стигна.

Веднага след излизането на сцената, Преслава побърза да честити рождения ден на Богданов, но без да му споменава името. Направи го няколко пъти, дори и изпя песен, която по думите й била за специален човек за нея, който днес празнувал рожден ден.

Най-интересното беше, че погледите и усмивките, който си разменяха двамата, бяха постоянни и дори и не се опитваха да го прикрият. Нито Богданоб, нито Преслава се притисняваха, че в клуба има над 500 човекан и не спряха да се гледат и да се усмихват.

Веднага след като Пресрава приключи участието си, Богданов напусна заведението. Според вас, дали Преси е ощастливила Богданов за ЧРД, защото след това, което видях, съм сигурен, че да !

5 Коментара

личен пиар на преслава

преди 7 години

да ама не..преслава си замина веднага след участието във велико търново и не беше сама а с компания, а богданов остана там...МНОГО АМА МНОГО СТЕ ТЪПИ, ПОШЛИ И ЛЪЖЛИВИ ХОТАРЕНЦИ-ПОМИЯРЦИ

Коментирай

Ради

преди 7 години

Е,И КАКВО И Е ПОПРЕЧИЛО НА К.ДА МУ ИЗВЪРТИ НАБЪРЗО ЕДНА СВИРКА В ТОАЛЕТНАТА ИЛИ НА НЯКОЕ МЯСТО КАТО В "ПЛАЗА",ТЯ Е СВИКНАЛА С ТАКИВА ИЗПЪЛНЕНИЯ...

Коментирай

567

преди 7 години

Мазен лъжлив циганин

Коментирай

Преславка до Ради

преди 7 години

Чудно ми е коя жена с много пари и известна ,ще се унижава да върти ***** по тоалетните?! То да е бедна или пък другия да е мутра,която заплашва-как бъде,ама иначе е нелогично.АКо ще го прави,би било в някой хубав хотел.И в крайна сметка една ***** какво я задоволява?

Коментирай

1

преди 7 години

Той Гъмов ще те оправи хаха

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.