Ексклузивно в HotArena! Бременна и съкрушена Емилия напуска Коко Динев! (Всичко за драмата ТУК)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-v-hotarena-bremenna-i-sakrushena-emiliia-napuska-koko-dinev HotArena.net
Ексклузивно в HotArena! Бременна и съкрушена Емилия напуска Коко Динев! (Всичко за драмата ТУК)
Отново мрачни облаци надвиснаха над семейното гнездо на фолк певицата Емилия и осеменителят на чалгаджийките Коко Динев, научи HotArena.

В момента, в който очакват второто си дете, Емилия обмисля едно от най-драматичните си решения – да напусне Коко.

Тя работеше до преди седмица с огромен корем в задимените клубове из страната, за да издържа семейството си. Сега обаче парите от участията са свършили и двамата са изпаднали във финансов колапс, споделят близки до Емилия. Певицата повръщаше в тоалетните на заведенията и въпреки това стоически издържаше на напрежението до последно.

От доста време се носи слуха, че Коко Динев има сериозни финансови проблеми и е затънал до гуша в дългове. Причината е повече от ясна, а именно страстта му към хазарта. Вместо да спре със залозите и да се вземе в ръце, бизнесменът се е докарал до там, че дължи пари на ресторантите в които се храни.


Емилия не можела да търпи това положение и да тъне в мизерия.

\"Няма никаква гаранция, че нещата ще се оправят. Има дни, в които му давам по 20 лева да има джобни, това не е нормално. В последно време съвместното ни съжителство с Коко се превърна в ад, в който не мога да живея още дълго“, жалва се пред близки Емилия.

3 Коментара

Роси

преди 7 години

Не съм защитница на Емилия, но смятам, че написаното е за запълване на място. Друг път също е било писано как са изпаднали във финансов колапс и след някой ден или седмица виждаме снимки от някоя туристическа дестинация.

Коментирай

Habibi

преди 7 години

Eeeh tozi Koko, nai -posle Emata e proglednala i lampata i e svetnala,che tozi chovek za semeistvo ne stava.Kalko za hubavit mu deca,koito imat bashta samo po dokument.Aneliq go otsviri,sega i Emiliq ...komardjiq dom ne vurti,no jenite kusno go rrazbirat.

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

Е много бързо прогледна,нема що..........след като му роди 2 деца,живот и здраве,скоро второто!Бая проглеждане ще да е.............

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.