Ексклузивно в HotArena! Чалга певица си сложи злато в дупето!

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-v-hotarena-chalga-pevica-si-sloji-zlato-v-dupeto HotArena.net
Ексклузивно в HotArena! Чалга певица си сложи злато в дупето!
Близки до Валя разкриват, че попфолк певицата наскоро се била подложила на процедура за подмладяване със златни нишки в тялото й, научи HotArena.

Една от зоните, на които са имплантирани златните нишки е именно дупето на певицата. Говори се, че всяка една от нишките е с диаметърът около 0.1 мм и са покрити с тънък слой полигликоева киселина. Това е съвременна процедура, която има подмладяващ ефект и активизира производството на колаген и еластин в кожата.

Валя е първата чалга певица с тази процедура „златни нишки в тялото”. Изпълнителката вече показвала „златното” си дупе по време на нейните участия, а както всички виждаме, няма да го скрие и в новия си клип на песента „Искаш да ме искаш”, който се очаква да се появи до дни по „Планета ТВ”.

Фолкфурията Валя, става все по-предизвикателна във всеки неин нов видеоклип. В личната  страница  на певицата във фейсбук се появи кадър от новата й лента към песента „Искаш да ме искаш”, на който Валя е с нарязана рокля и добре се вижда дупето й. Макар и да не е на 20 години, това не й пречи да изглежда добре. В последните  няколко години червенокосата певица подържа перфектна фигура с много спорт и специално хранене и това се забелязва от фолк феновете.

8 Коментара

Niki

преди 5 години

Да можеше и малко мозък да им сложат щеше да е най добре

Коментирай

!!!!!!!!!!!

преди 5 години

Ако иска и златни зъби да си сложи все едно

Коментирай

Бебо

преди 5 години

Да си сложи злато в путето, че то й изкарва парите.

Коментирай

о

преди 5 години

Как не спира този изтъркан коментар от години да се появява под всяка статия. То поне да беше нещо действително оригинално или поне смешно... А то ... Ама непрекъснато се повтаря братче. Супер досадно и банално.

Коментирай

Чичо

преди 5 години

Тази госпожа е много хитра. Прави другите на балами, а се излага толкова много. Преди години беше в Сърбия или Македония. Всички "изненади" си ги беше подготвила сама или с платени помагачи. В един момент като започна да се изненадва от интереса към нея и безбройните изненади, които й правеха присъстващите.Валето не я мислете. Тя е играч!

Коментирай

Тъпия

преди 5 години

Тя мозък има,но упътване за работа с мозък нямаааа.

Коментирай

Катаа

преди 5 години

Права е жената, песните не ѝ ги слуша никой, а с тоя гъз цял живот ще си живее.

Коментирай

456

преди 5 години

Преди беше по-едра,сега изглежда по-добре.явно се поддържа.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.