Ексклузивно в HotArena! Да, Емануела влиза тази вечер в Къщата! Сега вече на Динев ще му стане лошо! (Първи снимки)

11392
23 Септември 2016, 14:42


Тази вечер Емануела ще прекрачи Къщата на ВИП Брадър, научи HotArena.

Според запознати в ужас от този факт е бащата на второто й дете Димитър Динев. Той трепери от няколко дни, след като узнал, че Емануела, известна с острия си език е участник в шоуто.

Този път изпълнителката на „Пайнер“ ще има възможността открито да говори за отношенията между двамата в ефира на Нова, като едва ли ще спести неудобни истини за милионерския наследник.

Името на Емануела се спрягаше за участие във формата преди началото, но тя не влезе с първите 17. Сега продуцентите й дават шанс да влезе за две седмици. Хора от кухнята на предаването споделиха, че сценаристите залагат големи надежди на Емануела, която е известна с острия си език и не цепи басма на никого.

Деси Цонева и Емануела ще успеят да вдигнат най-големите скандали и ще изместят самоопределилата се като най-голяма скандалджийка Миглена Ангелова. Изпълнителката на „Пайнер“ ще може да излиза за участия от Къщата, пише „Телеграф“.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ъ
Преди 1 година
-1
Все с такива гръмки фрази вкарват известните: "Влиза за да говори...", "Влиза за да разкрие, за да разкаже..." Както виждате никой не влиза изгарящ от желание да разказва нищо за себе си и да се подлага на детайлно разглеждане от страна на зрителите. Всеки влиза и гледа да си мълчи, да се спотайва, да си играе стратегиите или да говори само за случващото се в къщата. Никой няма да иска да влезе някъде, сред куп познати и при условие че те самите мълчат и не предлагат живота си като тема на обсъждане и анализ, то точно този някой да поиска точно той да предложи своя живот за разискване. И аз да съм, и аз нямаше да искам. А ББ с тези неща, които постоянно прави, непрекъснато отдалечава предаването все повече и повече от оригиналната му идея. Нали Вип Брадър би трябвало да е уж за да видим тези "звезди" без грим, без суетата им, да са в изолация... То какъв смисъл има от предаването и къде отива цялата му идея, ако постоянно ги виждаме вътре професионално нагримирани, нафрризирани, прясно..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ъ
Преди 1 година
-1
боядисани, с чудесните маникюри, че и всяка вечер излизат по участия /за да оползотворят добре подновения интерес към особата им, сякаш ако изчакат, този интерес няма да бушува и след програмата към тях/. Тя значи си излиза, контактува си с хора, забавлява си се, ще я виждаме вече разтоварена от емоции и нерви, а другите вътре изнервени, в изолация, с обострени до краен предел сетива и нормално - всяка дреболия ще им се вижда голяма работа в този техен малък, затворен свят.. А Емануела ще се прибира там да си отспива и почива. Денем до обяд спи, а вечер става рано и излиза да се гласи и приготвя, за да работи нощем и си се връща спокойна и уравновесена в къщата? Е не е справедливо. Нали уж и Рени щеше да разказва и тя за развода си и кризите с мъжа си? Нищо не казва и нормално - защо да говори. Всеки път с такива гръмки обещания лъжат хората, сякаш някой знае за какво ще ги избие тези вътре да говорят.
Мая
Преди 1 година
-1
Да се готвим ли да гледаме поредната сватба или?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Fenka na Emanuela
Преди 1 година
-13
Браво Еми! Успех в къщата✌
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Оня
Преди 1 година
-1
Дреме му на Динев на шнорхела кой къде и за кво щял да влиза.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени