Ексклузивно в HotArena! Деси от „Фермата“ е имала любовна афера с брадърката Зара! ( Ето защо чаровната брюнетка е била на ръба на нервен срив, покъртителната история ТУК)

7781
24 Септември 2016, 17:00


Във "Фермата" Десислава Тричкова, стана интересна с това, че доста настойчиво сваля рапъра DEE, за когото твърди, че е нежна душа и я привлича като интересна личност, водя HotArena.

За нея обаче не се знае, че има успешна кариера на модел и е доста близка с манекенката Диляна Попова и водещата Мария Силвестър. Най-пикантната клюка около Деси мълви, че е имала връзка с известната светска хубавица Зара.

Самата тя признава, че й се е случвало да бъде привлечена от жени. Но без да коментира имена. Смята, че всеки има права и не осъжда връзките на хората от еднакъв пол.

"Всеки трябва сам да има правото да избира как да изживее
живота си, а не да е сложен в норми, които не отговарят на неговите желания!  Смятам, че тези хора не са по - малко способни да отглеждат деца! Доколкото за това дали да се женят в църква, само по себе си този акт не представлява интерес за мен и не му отдавам голямо значение!", признава Деси.

Деси влиза във "Фермата", тъй като преди това преживява тежък период и има  нужда да развие личната си мотивация и воля за преодоляване на трудностите. Не е изключено ударът да е дошъл именно след края на връзката й със Зара, която се омъжи преди няколко месеца за канадеца Ерик Уотсън.

След като излезе от "Фермата" Деси мечтае за кариера, семейство и деца. Казва, че създаването на поколение е най-важното за нея. Иска да е майка на най-малко 2 деца.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени