Ексклузивно в HotArena! Джена заплаши Митко Пайнера: Не може да ме купиш с 60 бона на месец! Или ставам певица на годината, или СБОГОМ

4643
22 Ноември 2015, 19:00


Джена май ще се окаже поредната певица, която напуска потъващия кораб Пайнер.

 

Певицата е дълбоко обидена на шефа си Митко Димитров и му е поставила сериозен ултиматум, научи HotArena ексклузивно.

 

И този път Повелителя на пайнерките няма да може да се отърве с няколко хилядарки, а ще трябва да удържи на думата си.

 

След като миналата година Димитров прецака Джена и не я направи Певица на годината, този път фурията е категорична:

 

Или ми даваш титлата, или си тръгвам!

 

Припомняме, че на Годишните награди миналата година Пайнера беше обещал първо на Джена да стане Певица на годината. После обаче се отметна от думата си за сметка на любимката си Преслава.

 

За да компенсира Джена и да утеши гнева й, продуцентът нагласи графика така, че певицата да има по 20 участия на месец. Така в джоба на Джена месечно влизат по 60 хилядарки (хонорарът й е 6 бона на вечер, като половината отиват в джоба на Димитров).

 

Въпреки солидните кинти, които Джена изкара през изминалата година, тя все още била сърдита на шефа си.

 

„Не ме интересува! Аз даром нищо не съм получила, тия пари съм си ги изкарала с безсънни нощ! Ама вече няма да ме купи с 60 бона на месец!! Искам признателност за труда ми! Или „Сбогом, адиос“, изригнала Джена.

 

Митко Димитров обаче отново има други имена в главата си за Певицата на годинатаГалена или Преслава, които са най-силните му кадри. Дали ще рискува с тях и ще загуби Джена? Предстои да разберем!

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До ХАХА
преди 2 години
-4
Всъщност Преслава и Галена не могат да и са хванат в малкия пръст на Андреа !!! Андреа отдавна е обявена за най-голямата българска звезда и все още няма по-голяма звезда от нея !!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сиана
преди 2 години
0
Ти нещо си хванал влака! Я марш в Карлуково! Андреа звездЪ, чак и най-големята? Хахаха Това може да стане само в мечтите на Тодора. Тази дебела кифла некой не я взема насериозно. Тодора никога няма да има и 1/10 от любовта и уважението на хората, които имат Галеня и Преслава! Тодора никога няма да има и 1/20 от успехите им. Предполагам, че Тодорке ти сам си написала този коментар. Иначе ако не си ти, то фенчето ти е малоумно и е време да се хвърли от някъде!
REALNOSTTA
преди 2 години
0
каква певица на годината иска да е джена , като няма нито един хит през 2015г ...за да си певица на годината трябва през годината да имаш най-много участия по клубовете и да си изкарал най-големите хитове...и най-важното да имаш най-много фенове,които д а гласуват за теб...най-много фенове които ще гласуват за певица на годината има преслава-1 милион фена в социалните мрежи - преслава има и най-много участия за годината , преслава пусна тотални хитове с милиони гЛедания през 2015г а също така една от песните и спечели международна награда за балкански летен хит в сърбия....галена има 400 000 фена в соц. мрежи и пусна много хитове с милиони гледания през 2015г....а джена има само 150 000 фена в соц.мрежи и песните и през 2015 бяха обикновени ,а не кой знае какви хитове......Е КОЯ ТРЯБВА ДА Е ПЕВИЦАТА НА ГОДИНАТА
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До REALNOSTTA
преди 2 години
-1
Връзки мила/миличок ВРЪЗКИ ! В днешно време, ако нямаш връзки напразно ти е всичко ! Андреа има над 3 милиона общо с всички страници в Facebook, направени за нея и ? Само на Преслава и Галена им гори най-силно звездата ! Как мислиш, че Преслава успя да вземе тези 12 награди за Певица на годината ? Добре е, че и е Бирмата в противен случай една певица, колкото и да е добра няма шанс цели 12 пъти, да вземе наградата Певица на годината ! Това никъде го няма освен тук в България и ако имате мъж по име Бирма ! А за Галена по-добре да не говоря и тя си го има нейният Вафла или както и да е... А Джена е любовница на Митко ! Сега разбра ли как може да стане Певица на годината ?
ХАХА
преди 2 години
-1
ТИ СИ МАЛОУМЕН,БЕ! АНДРЕА ИМАЛА 3 МЛН.. АЛО, ФИЛМАР ОТИВАЙ НА ПСИХИАТЪР! АНДРЕА НЯМА ПОВЕЧЕ ОТ 300 ХИЛ. ХАРЕСВАНИЯ. ПЪЛНИ ИЗМИСЛИЦИ ПИШЕШ! ГАЛЕНА И ПРЕСЛАВА СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЗВЕЗДИ В БЪЛГАРИЯ И СА СИ ЗАСЛУЖИЛИ ВСЯКА ЕДНА НАГРАДА, А АНДРЕА НЕ МОЖЕ И НА МАЛКИЯТ ИМ ПРЪСТ ДА СТЪПИ!
.
преди 2 години
-12
Напук на душманите искам Джена да бъде Певица на годината ! Само така трябва с това паинерско куче Митко !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
jk
преди 2 години
-2
Нормално е да се чувства прекарана. От 2011 се лупка с Митьо отново, заради жадуваната статуетка и действително хоризонтално положеният труд си свърши работата, защото наистина тя щеше да вземе наградата на миналите награди. Но Преслава като разбра и стана страшно, ревала е, че ще напусне фирмата и в крайна сметка тя е златната кокошка на Митьо... и удиса на нея.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Бебо
преди 2 години
-3
Инженере Пайнер, свий им сърмите на тези разглезени певици! Те се имат за богини, а са селски момичета със съмнително поведение, на които си подал ръка, а те искат да я откъснат.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени