Ексклузивно в HotArena! Ето я Ани Хоанг без никакви дрехи! Гледката е убийствена! (Уникална снимка)

https://hotarena.net/intimno/ekskluzivno-v-hotarena-eto-ia-ani-hoang-bez-nikakvi-drehi-gledkata-e-ubiistvena HotArena.net
Ексклузивно в HotArena! Ето я Ани Хоанг без никакви дрехи! Гледката е убийствена! (Уникална снимка)

Ани Хоанг лъсна дибидюс на скандално фото, което попадна първо в светския лидер на България HotArena.

На снимка, която може спокойно да претендира за най - горещата на годината, красивата и хитова певица се е надупила чисто гола и си мие зъбите. Което поражда основателния въпрос имат ли Люси Иларионов и Ани Хоанг домашно порно и този кадър част от него ли е?  HotArena се обърна за отговор директно към Иларионов. Както подозирахме той е авторът на снимката. Тя е правена в хотел в Турция, ден преди Люси да влезе за операция за отстраняване на стомаха в местна болница.

Явно някой от приятелите на Иларионов или Хоанг, които също имат скандалното фото са решили да ни го изпратят.

\"Не знаем кой е източникът ви, но който и да е не му се сърдим. Ани е божествено красива. Като я видях в тази поза без дрехи, нямаше как да не и направя тайно папарашко фото \",  коментира със смях през HotArena топ режисьорът.

Супер сексапилната Ани Хоанг пусна преди дни поредния си хит \"Пак съм твоя\". Клипът на парчето за няколко дни събра над 200 000 гледания.

Горещата снимка без цензура можете да видите ТУК.


5 Коментара

:)

преди 7 години

Ани Хоанг, така ли си миеш зъбите??? Чак ми е смешно. Бива нагласено "папарашко фото", но ти чак си се престарала в надупената позичка. И на Люси колко му е акъла да пусне такава снимка на приятелката си дни след премиерата на новата й песен, продажни хорица, за малко реклама и майките си ще продадете, бе! Другото, което е, не мисля, че можеш да изпъкнеш с тяло-убиец, тъй като си 43кг. с мокри дрехи, а толкова слаби хора на снимки винаги изглеждат ОК.

Коментирай

Анна

преди 7 години

Тя и сливата да си снима разчекната, все тая... И камера да си навре вътре и да снима, пак все тая... Продължава да е същото безинтересно човече, което вече от немай къде се чуди какво да измисли, за да прави реклама на смешните си песни, понеже по друг начин никой няма да я забележи :-DDD И въпреки, че я видяхме гола (което не е за първи път, и това вече не е интересно и нищо невиждано, а изтъркано) пак няма да слушам песента. Люска, сори, но и тази тактика вече не действа. Май остава варианта с порното, но и него ще го гледат заради теб, за да видят колко си отслабнал, а не заради нея. Ето дадох ти една добра идея...

Коментирай

Танци манци

преди 7 години

Тази "певица" е абсолютно оперирана от чувство за ритъм! Голямо джаскане, голямо мятане - Люси, обясни и малко с тея танци! :D

Коментирай

Diana

преди 7 години

zlobari

Коментирай

мусаво циганче

преди 7 години

смях

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.