Ексклузивно в HotArena! Ето коя е тайната любовница на Фики + как се издаде (Снимки)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-v-hotarena-eto-koia-e-tainata-liubovnica-na-fiki-kak-se-izdade HotArena.net
Ексклузивно в HotArena! Ето коя е тайната любовница на Фики +  как се издаде (Снимки)
Докато Фики Стораро заблуждава фенките си, че сърцето му е свободно, се оказа, че плеймейтката Дениса Стратиева, се е нагнездила в леглото на фолк изпълнителя, научи HotArena.

За това красноречиво говори снимката, на която Дениса е пред колата на Малкия Стораро. Вероятно кадърът е правен на паркинг, след участие на Фики, защото фаровете са запалени, а фотограф е самият Фики.

За да е по-категорчино доказателството плеймейтката е застанала така, че ясно да се вижда номерът на колата. Дали скандалната Дениса не търси съзнателно шум в медиите около връзката си с Фики, за да може да бъде забелязана и като певица?.

След музикалното училище, красавицата учи народно пеене в Нов български университет и се натиска да влезе в каталога на Ара мюзик.

Преди време се появи слух, че между нея и Фики има нещо повече от спомените за музикалното училище, където двамата са изучавала тайните на вокалното майсторство, но тогава нямаше доказателства.

Перничанката преживя краткотрайна авантюра с брадъра Цецо Николов. Мега мъжкарят се похвали на страницата си във фейсбук, че има нова приятелка, с която прекарва чудесно в южната ни съседка.

„В Гърция с новото котараче съм! Идвайте при нас“, написа Цветелин Николов под снимка с Дениса Ставриева. Дениса бе участничка в конкурса Мис Плеймейт 2016, но не успя да се класира.

2 Коментара

haha

преди 7 години

Хубави, млади момичета защо не си хванат някое българче.. хванала си за гадже циганина щото има пари и е известен... еби му майката, много тъпи хора има, как не ги е срам идеа си нямам. :( Може и деца да му родиш, ще станат мулатчета хаха

Коментирай

sasho

преди 7 години

ne e za pari a za istinska lubov mi kvo kato e turchin momcheto e mn dobro i grijovno

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.