Ексклузивно в HotArena! Ето след каква СДЕЛКА с продуцентите Тото спечели ВИП Брадър! Вижте и реакцията на Алисия (Скандални разкрития)

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-v-hotarena-eto-sled-kakva-sdelka-s-producentite-toto-specheli-vip-bradar-vijte-i-reakciiata-na-alisiia HotArena.net
Ексклузивно в HotArena! Ето след каква СДЕЛКА с продуцентите Тото спечели ВИП Брадър! Вижте и реакцията на Алисия  (Скандални разкрития)
Няколко дни преди големия финал на ВИП Брадър, HotArena писа, че победител в този сезон на шоуто ще стане Йонислав Йотов – Тото.

Феновете на предаването са разочаровани, че именно той се окичи с титлата „Любима звезда на България“, при условие, че беше един от най-скучните и безлични съквартиранти - с надуто самочувствие без никакво покритие.
От свои източници HotArena разбра, че Тото не е взел нито лев хонорар от предаването, но в замяна на това имал уговорка с продуцентите да е победителят.

Докато във всеки друг сезон скучните съквартиранти не се лансират в коментарите по време на лайв излъчванията така, както интересните образи, които изнасят шоуто на гърба си, то в този сезон от самото начало Тото бе определян като идол и финалист.

Фолк певицата Алисия е доволна от тази ситуация. Победата на Тото съвпада с премиерата на нов проект с устието на „Скандау“. Дори парчето да не се окаже успешно, Ася ще намаже от мимолетната Слава и шум край Тото.

„Бях сигурна в победата на Тото от самото начало! СкандаУ са богове! Поздрав!“, написа в социалните мрежи фолкаджийката.

6 Коментара

hehe

преди 6 години

паляка тото показва средни пръсти на чалгата, алисия му вика бог :))) колко ли трябва да си изпаднала, за да имаш подобно поведение и да се присламчваш навсякъде, само и само да си направиш малко самореклама. Иначе това е най-смешният и лицемерен участник, не знам как може да се нарече победител човек, който се е отказал от добър хонорар, за да договори победата си. Не е спечелил нищо, купил си е едномесечна слава. После пак в миманса на детските партита :)

Коментирай

pe6o

преди 6 години

Тази песен е от 2015 година, не че нещо.

Коментирай

дали

преди 6 години

Бях за Мегз,защото макар и леко лабилна бе искрена и честна,взе своите уроци от упорството срещу брадъра и показа най-много.Тото ми беше леко прикрит и се прецака с пиенето в живото предаване.Това е неуважение към продукцията.Г-жа Хранова е ок,но като по-възрастен участник беше пожалена много пъти.Радвам се,че опознах Сето-страшно добродушно същество е..... тройката беше с раьменени места според мен.

Коментирай

Моля....?

преди 6 години

ЛЕКО лабилна?????....... ИСКРЕНА И ЧЕСТНА?????...... Един и същи формат ли сме гледали??????..... Защото аз видях един ЕГОИСТИЧЕН, АЛЧЕН ЗА СЛАВА И ПАРИ П С И Х О П А Т !!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

Моля....?

преди 6 години

ЛЕКО лабилна?????....... ИСКРЕНА И ЧЕСТНА?????...... Един и същи формат ли сме гледали??????..... Защото аз видях един ЕГОИСТИЧЕН, АЛЧЕН ЗА СЛАВА И ПАРИ П С И Х О П А Т !!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

сашо

преди 6 години

Какъвто и да е Тото,поне не е откачен!На психарката Мегз шеф Петров предрече бъдещето-ЩЕ СИ УМРЕ С КОТКИТЕ САМА В КЪЩИ-а по-добър вариант в лудница!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.