Ексклузивно в HotArena! Ето защо Жана Бергендорф скочи на Андреа! Зависимата от дрога певица съска от ЗАВИСТ! (Подробно за скандала)

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-v-hotarena-eto-zashto-jana-bergendorf-skochi-na-andrea-zavisimata-ot-droga-pevica-saska-ot-zavist HotArena.net
Ексклузивно в HotArena! Ето защо Жана Бергендорф скочи на Андреа! Зависимата от дрога певица съска от ЗАВИСТ! (Подробно за скандала)
В къщата на ВИП Брадър Жана Бергендорф реши да се направи на оригинална за сметка на фолк дивата Андреа, видя HotArena.

Bcичĸo ce cлyчи cлeд ĸaтo Жaнa и Eмaнyeлa ceдяxa нa двopa и в eдин глac пeexa пeceн нa Aлишa Kийc.

„Taĸивa глacoвe xapecвaм aз, имaш cтpaxoтнa блeндa и ce paдвaм, чe мoжeш дoбpe дa пeeш и cвeтoвни пapчeтa. A нe ĸaтo няĸoи, ĸoитo caмo пищят c тънĸи и пpeпpaвeни глacчeтa: „Дaй дa ce cĸpия тyĸ, пpи тeб и ниĸoй дpyг. Kaжи ми иcĸaш ли, caмo мe лъжeш ти…“, зaпя пoдигpaвaтeлнo и лигaвo Жaнa Бepгeндopф.

Paзбиpa ce, нямa чoвeĸ, ĸoйтo дa нe ce дoceти, чe тя ce гaвpeшe c eднo oт пъpвитe xитoви пapчeтa нa Aндpea. Със сигурност тази изцепка на никому неизвестната Жана е породена от завист, защото половинката на Кубрат Пулев е единствента българска певица, която има международни успехи. Бергендорф зеленее от факта, че клипове на Андреа се въртят по най-големите световни музикални телевизии и радиа, докато тя е известна единствено с двата си ареста за употреба на наркотици.

Андреа засне последния си клип към „Love is mine“ сред декори в сърцето на Холивуд. Важна подробност от творческата биография на Андреа е и номинацията й за наградите „Биг Епъл 2016“ в категорията „Най-добра изпълнителка в Европа“. Нейната песен Passion бе на призово място в класациите на една от най-големите музикални телевизии в Гърция. И това не е всичко - американски сайт включи името й в статията „6 чуждестранни артисти, които да следим в Америка през 2016г.

Тези факти ли разсмиват Жана Бергендорф? Тя, която няма един хит и постоянно е ареста за употреба на наркотици или, че е карала пияна колата си. Да оставим настрани и желанието на бившия й съпруг да й отнеме детето заради лошия пример, който му дава.

За да прави някаква кариера Жана,  както HotArena пръв разкри преди време, се беше принудила да преспи с чужденец представящ се за продуцент, който й обещал клип и разтягал пред нея локуми, че може да я направи световна звезда за нула време.

Лековерната изпълнителка се поблазнила от тази перспектива и шанса да запише и издаде два нови клипа, които чужденецът щял да спонсорира. За зла беда обаче, след като преспал с Жана, пишман продуцентът се изпарил. Спрял да си вдига телефона и се покрил в дън земя.С това се изчерпва и единствения международен успех на Бергендорф.

16 Коментара

123

преди 7 години

Интересно написалият тая смешна нелепа статия на какви наркотици е. Всичко, което каза Жана за Тошка са верни.Заболя те от истината а ,Тошке, и реши да си платиш да те похвалят колко "успяла" си. Жана пее като звяр, за което пука от завист Тошка.

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

Евалата 123,не се бях сетил за Тошка!Теодора,Тодора или както и да е там,си е едно кухо бездарно парче,и ако можеше поне мааалко да има от гласовите възможности на Жана,защото съм я чувал на живо.........леле меле! Жана наистина пее като звяр,точно така ,а тази статия си е написана наистина абсолютно с цел омазване на Жана..........ахаххахааа,да ама не!!

Коментирай

о

преди 7 години

И двете едни успехи имат.. Да му падне шапката на човек! Няма що! Коя с какво била известна.. Аз тази Жана изобщо не я знаех коя е, допреди да я видя в ББ. Само й бях срещала името по сайтовете, но понеже нито ме интересува, нито я знам коя е, не съм отваряла никаква статия за нея. А смешната Андреа явно яко се е жегнала че е седнала да пише чак такова обяснение в такъв инфантилно-нападателен стил. И все се бие в гърдите с някакви награди, някакви концерти, където никой нито ги у чувал, нито ги знае, някакви измислени призове за не знам си какво си... Изобщо смешница, която няма качества да бъде звезда, затова и толкова години така и не успява да се нареди сред водещите имена, но пък не спира да се бута и пробутва и да си пуска сама статии за наградите и призовете си в нета, та току-виж убеди хората - те сякаш си нямат очи и собствен вкус, че много го интересуват някой нейните измислени награди. Ако се смяташе действително за толкова по-успешна и виждаше Жана и мненията й като толкова нищо и незначителни, нямаше така да скача да се обяснява и защитава. Тази статийка все едно майка й я е писала.

Коментирай

о

преди 7 години

и незначителни, нямаше така да скача да се обяснява и защитава. Тази статийка все едно майка й я е писала в този нападателно-оправдателен тон. Реално коментарът на Жана беше боцване с клечка за зъби, а Андреа е извадила Калашника - явно толкова по-малка се чувства до Жана, че така ожесточено се защитава срещу такъв уж незначителен конкурент като нея.

Коментирай

Рая

преди 7 години

Мноооого я е заболяло от истината Тодорка, ако имаше акъл в кратуната си изобщо нямаше да отрази Жана, не да плаща тука за лъскане на имиджа й А смешните си измислени наградки не минават никъде. Никой не е толкова тъп, та да повярва в стойността им.

Коментирай

ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА

преди 7 години

Не симпатизирам много на Жана, а Андреата ми е чисто противна! Едната поне има талант и с право е направила забележка на Андреа, ако въобще и тя самата подозира, че визира Теодора. Андреата както беше над нещата изведнъж реши да си го връща на всеки изказал се кофти за нея със долнопробни статийки. Жана е много по-талантлива от Андреа, и поне си "носи" задника с кеф, нещо което не може да се каже за онова фалшиво туловище! Колкото и да наблягате, че е "зависимата от наркотиците певица" Андреа никога няма да е нещо повече като глас и харизма от Жана, ако ще лъскавите и клипове да се множат всяка минута. Тази у кой е будила завист някога и с какво? Пък сега след като подобието й на кариера западна съвсем, направо не знам. Ако иска и на друг континент да отиде пак си е същата фалшиво пееща и фалшиво изглеждаща свиня.

Коментирай

ТЕДО,ГРУХ ГРУХ

преди 7 години

ЖАНА БЕРГЕНДОРФ Е ИМАЛА ТЕЖЪК ЖИВОТ И МОЖЕ И ДА ВЗИМА НАРКОТИЦИ, НО ИМА УНИКАЛЕН ГЛАС И ХАРИЗМА, НЕЩО С КОЕТО Е МНОГО НАД ТАКИВА КАТО АНДРЕА, КОИТО АКО НЕ СА ПАРИТЕ И ЛЪСКАВИТЕ КЛИПЧЕТА НЯМА КОЙ ДА ГИ ЧУКНЕ ДА ГИ ГЛЕДА. СМЕШНИЦА, ДАЖЕ И НОВОИЗЛЮПЕНАТА ЛОРЕНА БЕЙБИ Я РАЗБИ С 3 МИЛИОНА ДОКАТО ОНАЯ СЕ КЕФИ НА НЯКОЛКО СТОТИН ХИЛЯДИ ЗА НЯКОЛКО МЕСЕЦА. ПОВЕЧЕТО Й КОЛЕГИ СА С ПО МИЛИОНИ ГЛЕДАНИЯ, ТЕОДОРООООООО ЗАМИСЛИ СЕ!

Коментирай

свинекомплекс

преди 7 години

Че нещо невярно ли е казала Жана!!?

Коментирай

Diana

преди 7 години

a kurvata na KUBRAT IMA SAMO IMITACII PO SEBE SI MRASNA DOLNA GROZNICA

Коментирай

Diana do o

преди 7 години

tova ne go razbrah dumi na debil moje bi aaaaa

Коментирай

Лили

преди 7 години

Каква Андрея сте написали в статията??? Енануела е в къщата.Злепоставяте Андрея!

Коментирай

Ейнджи

преди 7 години

Понякога успявате да ме объркате - на моменти се чудя този сайт на Николета ли е или на Андреа. Само тях хвалите до небето, без да има за какво, а другите омазвате без срам. Дано някой се сети да осъди жалкия ви сайт.

Коментирай

Boog

преди 7 години

I love reading these articles because they're short but inertmaoivf.

Коментирай

Анна

преди 7 години

Ми в случая Жана е завидяла на Андреа, то се видя. Ако някой ти е безразличен просто не го отразяваш и не му обръщаш внимание...

Коментирай

Анна

преди 7 години

Че даже и песните и знае. Аз примерно не се интересувам от Жана и не знам нито една нейна песе, дори изречение от нейна песен. Още повече, че за да запомниш една песен трябва да я слушаш поне няколко пъти...

Коментирай

Tretoto oko

преди 6 години

Kato zvqr pee Kato e nadrusana.Za nishto ne Stava taq narkomanka.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.