Ексклузивно в HotArena! Галена докарала до истерия Преслава! Бившата на Бирмата се заключила в колата си и ревала с крокодилски сълзи (Всичко за драмата)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-v-hotarena-galena-dokarala-do-isteriia-preslava-bivshata-na-birmata-se-zakliuchila-v-kolata-si-i-revala-s-krokodilski-salzi HotArena.net
Ексклузивно в HotArena! Галена докарала до истерия Преслава! Бившата на Бирмата се заключила в колата си и ревала с крокодилски сълзи (Всичко за драмата)

Все повече ексклузивни тайни зад кулисите на Пайнер започват да излизат наяве.

 

А сивият кардинал и кукловод във всяка една драма се оказва фолк певицата Галена.

 

За поредните й машинации разкри пред HotArena близка приятелка на Преслава, според която половинката на вафления бос Галин постъпила отвратително с колежката си.

 

А уж двете се водят най-добри приятелки.

 

На миналогодишното турне на Пайнер обаче Галена показала друго.

 

Както HotArena вече ви разкри, Галена се изживява като шефка в Пайнер, където коли и беси наред.

 

На концерта през 2014 отново певицата определяла коя колежка кога да пее. Всеизвестно е, че най-прецакани винаги са гърлите, които излизат в началото, а най-привилегировани – тези, които пеят последни.

 

Като една от най-оборотните фурии в Пайнер, Преслава искала тя да закрива концертите. Самоназначилата се шефка обаче й играла сечено и сложила друга последна.

 

„Преси изпадна в нервна криза, заключи се в колата си и започна да плаче неудържимо, много се разстрои. Не само защото заслужаваше да закрие концерта, а защото получи този шамар от най-добрата си приятелка“, разказва близка на добричлийката.

 

В крайна сметка Галена се смилила над бившата на Бирмата и я е сложила последна.

 

Оттогава обаче нищо вече не е същото…

12 Коментара

Кънчо

преди 8 години

Тъпи , прости курви и простакели

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

В крайна сметка Галена се смилила над бившата на Бирмата........ETO ТОВА НЕ ГО РАЗБИРАМ!Коя е Галена,не е ли и тя,една нискоинтелигентна,простовата и разглезена,прихванала състоятелен мъж,певачка на Пайнер!Извинете за остриие тон,но се дразня на самозабравили се жени! Дано не е истина,защото приятелки-предателки са мноого гадно и ниско нещо!

Коментирай

Melani

преди 8 години

Ехх.. Интригантчета.. Аз пък вчера ги видях в Пловдив заедно. Хаха Смееха се и ядяха захарен памук със сина на Галена. Смешни сте много в това сайтче,както и протижетата ви Никлозета и Тодорка! Няма да ги скарате с тъпите си интриги!

Коментирай

Тъпацииии

преди 8 години

Тази целенасочена атака, която водите срещу Галена ще ви донесе само още повече омразата на хората съм сайтчето ви,простите ви журналисти и злобите Андреа и Николета, които се опитват да очернят Галена и Алисия. На тях обаче черното им отива, а тези 2 кокошки и тъпото сайтче ще си останат същите жалки и миризливи душевно болни хора!

Коментирай

Тамара

преди 8 години

Що тоя травестит Тодора,опс Андреа не вземе да си гледа нейната кариера, а непрекъснато се опитва да скара Галена с колежките й?Тодорче вяма да успееш за свалиш Галена от върха и с още 10000 платени статийки! Галена е връх, който ти никога няма да стигнеш. Тя е прекрасен човек, а ни си нагъл и злобен травестит! Плати и за още 10 статии, но ни си губещата. Нямаш хит от години, нямаш и едно живо изпълнение през живота си, нямаш семейство, нямаш нищо. Измислената ти кариера е забива в земята и няма излизане от блатото, в което си забила. Галена и Преслава са си в страхотни отношение и са на върха, а ти си на дъното и всички хора видяха що за злобно и комплексирано същество си.&nbsp;<br />(Между другото няма нужда да пишете три поредни коментара с различни никове. И един ник ще свърши същата работа. Бележка на Админ)&nbsp;

Коментирай

даааааааааааааааа беееееееееееееееееее

преди 8 години

ТОВА АМАТЬОРКАТА ЛИ ВИ ГО КАЗА ХАХАХА! УПС, НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА ИМАМ ПРЕДВИД ХАХАХАХА.

Коментирай

Todor

преди 8 години

Galena e mnogo podla jena, zaplashi me v mall paradise, ce shte nakara da ne me puskat v diskotekite, zashtoto sum pisal komentar pod edna snimka, ce se napiva na ucastiq, koeto e istina i az i pokazah sreden prust, tupa selqnka, Ceca Velickovic i Anelia i pokazaha vratata na koncerta v Nesebur.

Коментирай

Ваня

преди 8 години

Хахаха СМЯХ!!! Кой лъже така ми е интересно? Тодорке ти ли си? Никлозета ти ли си? Всеки, който познава Галена знае,че тя е прекрасен човек и е винаги мила! Лъжци!!!!!

Коментирай

Факт

преди 8 години

Андреа е най- добра !!! А като блесна звездата на Галена всички знаем освен глупавите фенове !!! Надали някой ще има успех , какъвто имаше Андреа !!! Андреа е една от най-красивите певици а тези, които викат че прилича на травестит със сигурност не могат да се погледнат в огледалото от това колко ужасно изглеждат !!! Така че да не чуя повече детски глас...

Коментирай

Hoho

преди 8 години

Хаха Андреа е най-добра в това да прилича на травестит и да прави п*рно клипове и да държи микрофона на обратно! Никаква певачка не е тая бездарна грозница.

Коментирай

velko

преди 8 години

bravo samo taka, dobre si q naredil, ujasna e s tozi selski dialekt

Коментирай

Galin Anastasov

преди 8 години

jena mi e golqma kuroqdka

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.