Ексклузивно в HotArena! Галена отказала да пее в САЩ заради концерта в „Арена Армеец“? Истината - американците просто не дали виза!

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-v-hotarena-galena-otkazala-da-pee-v-sasht-zaradi-koncerta-v-arena-armeec-istinata-amerikancite-prosto-ne-dali-viza HotArena.net
Ексклузивно в HotArena! Галена отказала да пее в САЩ заради концерта в „Арена Армеец“? Истината - американците просто не дали виза!

Галена най-жертвоготовно се отказала от турнето си в САЩ заради предстоящите концерт в Арена Армеец.



Тази версия се опита да пробута фолк певицата на фенове и продуценти, докато до истината се добра HotArena и тя далеч не е толкова сърцераздирателна.

 

Всъщност Галена в действителност нямаше намерение да пее на концерта в „Арена Армеец“, тъй като даде приоритет на турнето си в Америка.

 

В последния момент обаче работата се разтикала, след като от посолството отказали виза на озвучителя й. Така турнето отпаднало и Галена ще не ще се преориентирала към резервния си вариант – концерта на Планета.

 

За да спечели от цялата ситуация обаче, Галена заблуждава всички, че лично тя е взела това решение, защото фирма Пайнер означава повече за нея.

 

„Аз бях един от изпълнителите, които подкрепяха с две ръце идеята за концерт в „Арена Армеец“. И в един момент да отсъствам на толкова грандиозен концерт и събитие, каквото никога не съм пропускала, наистина щях да страдам много“, забаламосва певицата пред фирмената телевизия, цитирана от „Всеки ден“.

 

Абе, Галенче, ти верно ни взе за канарчета! За малко да се вържем!!

6 Коментара

Ех

преди 8 години

Ако бяхте такива велики "откриватели" на истината щяхте да знаете,че турнето е ОТЛОЖЕНО и УДЪЛЖЕНО на 25-30 дни през месец март. Турне ще има, но го преместиха след няколко месеца и удължиха с 10-15 дни. Така хем ще пее на концерта, хем ще ходи на ро-дълго турне. Аман от вашите тъпи "разкрития",които се оказват ЛЪЖА!

Коментирай

блаа

преди 8 години

Галена ли е новата Алисия в сайта ви? И, ако Андреа се мисли за толкова добра певица, с толкова много фенове и бла бла, защо ѝ е нужно да прибягва до такива похвати, а именно малоумни статии. Или статията е по поръчка на някой друг? Аз разбирам жълт сайт, пишат се глупости, нищо хубаво не можеш да прочетеш в тях, ноо вие сте много тенденциозни.

Коментирай

тъпи сте

преди 8 години

Тодорко знаем,че завиждаш на Галена,и че не можеш да и стъпиш на малкия пръсты но не е нужно да поръчваш такива тъпи статий!!!!!!!!

Коментирай

Panajot

преди 8 години

Галено успокой се, ще ти окапе увисналия гъз :D

Коментирай

galena e nomer edno v pornoto

преди 8 години

е то пък една певица ..ако я чуете на живо ще припаднете...бива я да вика като каруцар към публиката и д а крещи ама да пее хич не и се отдава.....за това пък в порното е първенец

Коментирай

Ками

преди 8 години

Да го д*хаш, мършо! На малкия пръст не можеш да и стъпиш!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.