ЕКСКЛУЗИВНО в HotArena! Галена покани Цвети Стоянова да снимат клип! Гимнастичката гради имидж на „лошо момиче“ и вече отблъсна от себе си 200 човека! (Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-v-hotarena-galena-pokani-cveti-stoianova-da-snimat-klip-gimnastichkata-gradi-imidj-na-losho-momiche-i-veche-otblasna-ot-sebe-si-200-choveka HotArena.net
ЕКСКЛУЗИВНО в HotArena! Галена покани Цвети Стоянова да снимат клип! Гимнастичката гради имидж на „лошо момиче“  и вече отблъсна от себе си 200 човека! (Подробности)

Галена е предложила на гимнастичката Цвети Стоянова да я снима в биографичен видеоклип със социално послание към хората, изпадали в състоянието на Цвети, по подобие на запомнящи се международни проекти, ексклузивно научи HotArena.

Гимнастиката от години е голяма фенка на Галена и почитателите им предполагат, че не би й отказала. Галена ясно осъзнавала, че проект с подобен смисъл би я издигнал на по-високо ниво като артист.

Лятото на 2016 година, определено беше повратен период в живота на Цвети Стоянова. След тежкия инцидент, хиляди хора се молиха за здравето й, социалните мрежи бяха затрупани със снимки и благодарности към донеслата европейска и световна титла по художествена гимнастика - Цветелина Стоянова. Цяла България се молеше \"златното момиче\" да се възстанови и стотици непознати бяха готови да дарят кръв за нея.

Въпреки очакванията да бяха, че Стоянова ще се възстановява бавно, за щастие се наблюдава изключително бърз прогрес в здравословното й състояние. И макар точно това да пожелаваха всички, голяма част от феновете на Стоянова останаха разочаровани от поведението й след инцидента, видя HotArena.

Цвети и преди беше може би най-популярната гимнастичка с пленителната си красота, но след инцидента феновете й нарастнаха с хиляди. До преди месеци броя на последователите й в социалните мрежи наброяваше 18 100, но днес е намалял с цели 200 души. Много от почитателите на звездата са ядосани от последните й  статуси. Цвети напоследък определено се превърна в лошото момиче на българската художествена гимнастика и сякаш въобще не й пука какво се случи през лятото.

Красавицата качва все по-провокативни снимки, с които се доближава сериозно до популярният стил \"bad girl\", с който определят американските нахакани звезди Риана и Бионсе. Цвети не се приятеснява да носи максимално широки деколтета, с които се виждат белезите от операциите й. Наскоро гимнастичката промени цвета на косата си и отново шокира със статус, под нова секси снимка: \"Понякога дори дяволът на рамото ми ме пита: Какви, по дяволите ги вършиш?!\". След това последва нов статус за празниците, в който Цвети обясни, че не съжалява за нищо в своя живот.  Много от почитателите й споделят, че се радват за щастието й в момента, но с действията си сякаш омаловажава притеснението на близките и феновете й през тези месеци.

Стоянова изтри всички стари снимки и започна на чисто. Няма я дори информацията в биографията й за шампионските й постижения. Изведнъж Цвети започна нов живот и ясно показа на враговете си, че не се притеснява ни най-малко от станалото. Според специалисти, макар Стоянова да поддържа имидж на лошо момиче, в момента начинът й на реакция е добър за нея, защото видимо успява да се справи с тревогите, които за малко да отнемат живота й. Стоянова наскоро посети и Дубай, говори се, че обиколката в приказваната страна я убедила колко прекрасни неща в живота е можела да пропусне.

26 Коментара

Lopes

преди 7 години

Не е "инцидент", а съзнателно действие. Правете разлика между нещата. Тя не падна случайно, а целенасочено.

Коментирай

Кралицата Галена

преди 7 години

Галена доказва, че е доста над останалите, определено успява да измисли доста качествени проекти напоследък и все по-различни едни от други, много интелигентен артист. Браво за идеята, никой в България не е правил такова нещо до сега, пак ще разбие.

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 7 години

Кого се опитва да заблуди,това момиченце!Много е щастлива ,не и пука ,ходи си по почивки и изеднъж-нов живот!Само това е истината,че благодарение на БОГ и добрите лекари професионалисти на които е попаднала ,тя е жива . Не се самозабравяй,момиче и не се заблуждавай,а се лекувай!

Коментирай

W

преди 7 години

Какво значение има какви деколтета носи,защо не ? Важното е да излезе от депресията ,ако това и дава сила ,никой няма право да я съди или да бъде разочарован? Какво очаквате ,да отиде в манастир ли? Оставете мимичето да си живее живота ,все пак е благословено щом има този шанс

Коментирай

Голяма си Цвети!

преди 7 години

Но кой, каквото и да казва, момичето си е класа - красива и без да търси скандал пак е обект на интерес, толкова пруживя и толкова силна излезе. Шампионка и на Европа и на света,не е станала известна с това с кой е спала, пишат за нея от времето като си беше състезател. Като всяка звезда си има и хейтъри и фенове, но нека не забравяме в колко държави се е вял флага ни заради нея и Михаела, Ренета, Християна и Цуцката. Постигнала е много и е хубаво, че и Галена го е оценила, тя винаги е показвала, че е голям иноватор. Все си мисля,че няма с какво да ме изненада и пак измисли нещо жестоко.

Коментирай

Анонимен

преди 7 години

Има имидж на селска пръчка и кифла. Другите и колежки гимнастички показват ровече стил и класа от тази психично разклатена и разглезена госпожица.

Коментирай

Анонимен

преди 7 години

Не мога да я съжалявам по няколко причини: 1.Умишлено се хвърли от балкона си,което е грях,защото живота е дар от Бог. 2.При толкова тежко болни деца разчитащи на дарения за да се лекуват държавата плати за масрафа и. 3.Не можа да плати за лечението си,но можа да отиде на екскурзийка до Дубай,което сямо по себе си говори за кифленско поведение. 4.Иска да се изявява по жълтите медии с кифленски имидж,а не с постижения. Сега нейните почитатели ще започнат да плюят,защото толкова им е културата и вместо да уважават чуждото мнение ще зяпочнят да обиждят и да кълнат.

Коментирай

Яна

преди 7 години

1. Не отиде там на екскурзия, а с друга гимнастичка - Мария Митева бяха треньорки на турнир там. 2. Плащат се от държавни пари МИЛИОНИ за колите и охраните на Пеевски, Данони, манони и тем подобни индивиди, които нямат и ден в Парламента, а тичат след чалга проститутки. Защо не скачате срещу тях, а си изливате отровата върху това момиче, което ден и нощ беше в залата и тренираше, за да ви зарадва? Парите за лечението й е като капка в морето в сравнение с кражбите, които се извършват всеки ден. Ама едва ли ще го проумеете.

Коментирай

Яна

преди 7 години

1. Не отиде там на екскурзия, а с друга гимнастичка - Мария Митева бяха треньорки на турнир там. 2. Плащат се от държавни пари МИЛИОНИ за колите и охраните на Пеевски, Данони, манони и тем подобни индивиди, които нямат и ден в Парламента, а тичат след чалга проститутки. Защо не скачате срещу тях, а си изливате отровата върху това момиче, което ден и нощ беше в залата и тренираше, за да ви зарадва? Парите за лечението й е като капка в морето в сравнение с кражбите, които се извършват всеки ден. Ама едва ли ще го проумеете.

Коментирай

Ярош

преди 7 години

Ще ги тренира как да се хвърлят от балкона ли?Смешница.

Коментирай

Наters

преди 7 години

Големи идиоти има в тази държава - "Прост народ, слаба държава". На вас нали всеки ден ви е бил празник и сте нямали един ден, в който да сте тъжни или сринати и не знаете какво може да й било ?! Дано никога не ви се налага да минавате през това, през което тя е преминала като е решила да скочи, че някой хора бързо забравят, че никой не е застрахован. В Дубай беше по покана на организаторите, СПОКОЙНО, ТЕ ПЛАТИХА, А НЕ ТЯ! Като не знаете не хейтете. И не тя иска да я пишат по медиите, тя дори няма пиар. Успех на "златното момиче" и ще чакам с интерес клипа им с Галена, звучи много впечатляващо.

Коментирай

Кукувицата Стоянова

преди 7 години

Трябва да и сложят охрана,защото не се знае този боклук кога пак ще реши да се хвърли я от балкона,я под някоя кола,или влак.Една самоубийца няма на какво да научи децата и трябва да и се забрани да приближава до тях докато психиатрите не дадат зелена светлина.

Коментирай

Ема

преди 7 години

Ще ги научи как да следват мечтите си, как да се борят до край, когато искат нещо, как да станат Световни и Европейски шампиони и да побеждават държави като Русия, Италия, Испания. Ще ги научи как да се изправят след като са се сринали. А ти, анонимно комплексарче, на какво ще научиш децата си? Да мишкуват и само вкъщи пред мониторчето да си изливат насъбраната злоба през деня върху успелите хора.

Коментирай

Аман от идиоти

преди 7 години

Идиот, ти знаеш ли, че човек може да се депресира дори при катастрофа? Ако ти се случи ще забранят ли да се срещаш с деца и как ще се почувстваш ако друг идиот напише същото за теб тогава? Мисли малко,че момичето може да чете коментарите, а всеки 3 българин е изпадал в депресия.

Коментирай

айде бре

преди 7 години

Да следват мечтата си?Мечтата да се метнат от балкона на апартамента си ли?Не е злоба,а констатация-момето е превъртяла и и трябва помощ,но за която да плати сама.СТИГА Е ЖИВЯЛА НА ГЪРБА НА ДЪРЖАВАТА И ДА ВЗЕМЕ ДА СЕ ХВАНЕ НА РАБОТА.Ако ще работи с деца обаче първо да се увери,че няма пак да се метне от балкона си.

Коментирай

yxxy

преди 7 години

На мен пък ми е чудно друго - защо като беше зле и в болница всички се молеха да оздравее, да е здрава и щастлива, нямаше почти нито един негативен коментар.В момента в който се оправи, отиде на някаква почивка и се започна егаси плюенето.Не знам но това съм го наблюдавала и в моя живот, като съм била много зле приятелките ме търсят, много са загрижени, в един момент започна да ми върви малко повече и се започнаха злобни погледи, избягване, подмятания.Май е вярна поговорката- не е важно аз да съм зле, а не Вуте да му е зле.Жалко, мислех че го има само при моите познати, ама като гледам си е народопсихология.

Коментирай

До предния коментар

преди 7 години

Отиде в Дубай и ч*киджийте дето цял живот мечтаят за там, но нямат пари се пръснаха и взеха да я хейтят, а до вчера я боготворяха.

Коментирай

yxxy

преди 7 години

не е важно аз да съм добре имах предвид, но се сетихте за поговорката.Мисълта ми е че да - живеем в бедна държава, хората нямат възможности като цяло, ама толкова ли сме злобни наистина, ако е така жалко.На мен например са ми злобяли за някакъв телефон, а за почивките дето съм ходила и не съм казала нарочно, сигурно щяха да ме убият.Съжалявам но наистина не е хубаво това, защото не може да си злобен на такова дребно ниво.Молете се повече хора да са добре и щастливи , а не обратното, според мен това е правилния вариант.

Коментирай

КУРВЕТО ЦВЕТКА СВИРКАДЖИЙКА

преди 7 години

Стоянова е: 1.КУРВА 2.ОТКАЧАЛКА 3.БОКЛУК 4.МАСТИЯ 5.ГРОЗНА 6.СПЛЕСКАНА 7.ИЗРОД 8.ШАФРАНТИЯ 9.ТЪПА 10.ПРОСТА 11.НЕКАДЪРТА 12.ЛАЙНЕНА 13.СВИРКАДЖИЙКА 14.ЦЪРВУЛ 15.СМЕШНИЦА 16.ГОВНО 17.ПРЪДНЯ 18.УЛИЧНИЦА 19.ПАТКА 20.СМАХНАТА 21.НЕЩАСТНИЦА 22.ОТРЕПЩА

Коментирай

КУРВЕТО ЦВЕТКА СВИРКАДЖИЙКА

преди 7 години

ЯЖ МИ ХУЯ ДЕБЕЛ ГРОЗОТИЙО. АКО ЧЕТЕШ СИ ОТВОРИ ГРОЗНАТА ПУТКА ЗА ДА МОГА ДА ТИ ВКАРАМ ЧРЕНА СИ. ЯЖ МИ СПЕРМАТА ИЗПОД ТАКЪВ.

Коментирай

щ

преди 7 години

Путенцето ти ще откъртя от ебане. Ще ми лапаш хуя докато не потече сперма.

Коментирай

мхм

преди 7 години

защо му е на това момиче да се замесва с чалга персони

Коментирай

Христина

преди 7 години

Оставете момичето на мира! За да иска да започне.наново значи й е писнало от гимнастика и всичко! Всеки човек е различен, с различна психика! Благодаря ти Цветелина, за гордостта която.донесе на България! Успех и попътен вятър!

Коментирай

кво лаете срещу цнети бе сперми?

преди 7 години

Я кни сте свели на ковентари вишки ухапани. Кви сте бедти и съскате злобно от миризливите си пателки льохмани недтайни. А ти с ЧЕРНИЯ МЕК ХУЙ ХОДИ МАЙКА ТИ БОКЛУКА ДА ТИ ГО ЛАПКА АМА Я БЛИДТИ ПО ПИЧКАТА СА МОЖЕ СА ВЛЕЗЕ МЕКИЯ ТИ СТРАПОН ГОНЯН ЦИГАНИН ИЛИ ДЛОБТА КУРВА СИ. ЦВЕТИ Е НОМЕР ЕДО А ОСГАНАЛИГЕ ДА ГО СУУУХХХАААТТТТЕЕЕ БАЛЪЦИИИИ ХАХАХА ЯЖТЕ МИ ТАШАЦИТЕЕЕЕЕ

Коментирай

кво лаете срещу цвети бе сперми?

преди 7 години

Я кви сте смели на коментари бе мишки ухапани. Кви сте бедни и как само съскате злобно от миризливите си панелки льохмани незнайни. А ти с ЧЕРНИЯ МЕК ХУЙ ХОДИ МАЙКА ТИ БОКЛУКА ДА ТИ ГО ЛАПКА АМА Я БЛИЗТИ ПО ПИЧКАТА СА МОЖЕ СА ВЛЕЗЕ МЕКИЯ ТИ СТРАПОН ГОВНЯН ЦИГАНИН ИЛИ ДЛОБТА КУРВА СИ. ЦВЕТИ Е НОМЕР ЕДТО А ОСТАНАЛИТЕ ДА ГО ДУУУХХХАААТТТТЕЕЕ БАЛЪЦИИИИ ХАХАХА ЯЖТЕ МИ ТАШАЦИТЕЕЕЕЕ

Коментирай

кво лаете срещу цвети бе сперми?

преди 7 години

Я кви сте смели на коментари бе мишки ухапани. Кви сте бедни и как само съскате злобно от миризливите си панелки льохмани незнайни. А ти с ЧЕРНИЯ МЕК ХУЙ ХОДИ МАЙКА ТИ БОКЛУКА ДА ТИ ГО ЛАПКА АМА Я БЛИЗНИ ПО ПИЧКАТА ДА МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ МЕКИЯ ТИ СТРАПОН ГОВНЯН ЦИГАНИН ИЛИ ЗЛОБНА КУРВА СИ. ЦВЕТИ Е НОМЕР ЕДНО А ОСТАНАЛИТЕ ДА ГО ДУУУХХХАААТТТТЕЕЕ БАЛЪЦИИИИ ХАХАХА ЯЖТЕ МИ ТАШАЦИТЕЕЕЕЕ

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.