Ексклузивно в HotArena! Хит на Мария превзе световните дискотеки (Видео)

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-v-hotarena-hit-na-mariia-prevze-svetovnite-diskoteki HotArena.net
Ексклузивно в HotArena! Хит на Мария превзе световните дискотеки (Видео)

Всичко забранено“ на Мария, която излезе преди 3 дни, се радва на огромен интерес и вече е безспорен хит в дискотеките, а меломаните са, меко казано, луди по нея. Певицата на „Пайнер“ за втори път избра да работи с Кристиян Талев – Криско, тъй като е особено доволна от резултатите, които първият им проект „Червеният картон“ пожъна, а именно – присъства в плейлиститите на топ 50 от най-добрите световни дискотеки, научи HotArena.

 

Доказателство за това е видео, което показва как в един от най-елитните нощни клубове в Дубай – Bizaaar, Мария и „Червеният картон“ правят фурор. В клипа, както ще видите по-долу, след старта на песента на нашенката, се показва персоналът на заведението, който носи инкрустирани с диаманти бутилки шампанско в ръце и започва да обикаля. Гостите на дискотекта видимо се кефят на българската модерна песен и танцуват, а DJ-ят поздравява с музикалния фон нашата държава, след което поздравът се изписва и на видео стената.

 

Това е голямо признание за Мария и нейната работа с Криско, тъй като в Bizaaar се пускат съвременни стилове музика, които не включват ориенталски ритми или поп фолк. Показва също, че певицата е на прав път с решението си смело да експериментира с жанровете и че напълно отговарят на световните стандарти за хит.

 

В новата й песен от Талев „Всичко забранено“ тя се хвърля в още по-дълбоки води – вкарала е рап и дори рапирането преобладава в по-голямата част от парчето, отколкото пеенето. Мария доказа, че и хип-хоп музиката не може да й се опре, а че е на Ти с R’n’B стила, от Дубай й го признаха черно на бяло.



21 Коментара

ю сириЪз?

преди 6 години

Ааахаххааха! :))))

Коментирай

Ксйдй

преди 6 години

Полека пък да са пуснали песента ,защоото е голям хит!!! Гаджето и е дал някой еврак на диджея и погъделичкаха Мария..Няма лошо,но не преиначавайте нещата.В Дубай много са чували за Мария или Преслава или някоя друг фолк фурия

Коментирай

Криси

преди 6 години

Дядо й е направил сметка за 10 бона минимум и е помолил да изчеткат държанката с песничката й. Страшно постижение!

Коментирай

До Криси

преди 6 години

Даа,Хот Арена го изкараха сеетовен хит, хихихи Ние балъците ,дето не ходим по Дубай нищо не разбираме;)))

Коментирай

a,4uvalI sa

преди 6 години

samo 4e ne kato" pevizi",tam smenqt profesiqta!

Коментирай

kk

преди 6 години

Krisko e producent v Bylgaria, no samiqt toi ima producent anglichanin, koito da promotira rabotata mu, taka che e vyzmojno i v tazi vryzka da zvychi pesenta.

Коментирай

Copy

преди 6 години

Клипа доста напомня за песента на Алисия и СкандаУ ..

Коментирай

ни думай

преди 6 години

И В ЦИГАНСКАТА МАХАЛА НЕ Е ХИТ, ТАМ ВЪРВИ АЗИС И ФИКИ

Коментирай

4i4aka

преди 6 години

dqdoto e pusnal redoven abonament plateni statii

Коментирай

преди 6 години

Мара има абонамент към няколко сайта, да пишат хвалби и небивалици за нея.

Коментирай

отварачка

преди 6 години

мара е в платен отпуск, щото на дядото му не става

Коментирай

Ива

преди 6 години

В момента Мария е в Дубай, не е мн трудно да плати и да пуснат песента й в дискотеката.

Коментирай

Ива

преди 6 години

В момента Мария е в Дубай, не е мн трудно да плати и да пуснат песента й в дискотеката. Даже на стената се вижда как , че в upon request, тоест поръчана.

Коментирай

Семо

преди 6 години

Не може ли като да я харесват там в Дубай да си я оставят там ? Тая беше притеснена за Марая уж ! Дали се сеща ,че е майка ? Винаги се е гледала тя е дама .

Коментирай

$$

преди 6 години

Колко ли свине е заклал свинаря и ги е направил на колбаси Мара да си поръча песента в Дубай и да пусне снимка?Само, че в България номерата на дамата от лекия жанр не вървят,но щом има дъртаци да плащат,защо пък, няма лошо.Първия и съпруг млад,богат и хубав,втория млад и богат,сега сано богат.

Коментирай

@@

преди 6 години

Мара видя, че тук и с реклама не върви и реши от Дубай да си прави реклама.Явно Мегз е била права някой добре и плаща.Да бе ама този някой трябва да може и да пее и да рапира,че Марчето издиша и като дама и като певачка,едни само джуки и останаха и те плачат за ремонт

Коментирай

Ох..

преди 6 години

Ама моля Ви се, бъдете разумни. Като живеещ в чужбина Ви казвам, че всеки може да си поръча песен ако плати една голяма сума. Редовно се случва Араби да си поръчат техните си ритми по средата на вечерта по клубовете в европейските столици. И ако трябва да сме честни гостите на заведенито не се кефят на музиката а се чудят какво се случва...Марето си е поръчалал две бутилки розов Дом и останалата част от бутилките са там само за ефект и мащаб. Който и да е платил повече за Вип сепаре и си поръча по-скъпа бутилка може да им се наслади докато му носят поръчката. Смешно е как се опитва да заблуди хората тази "Дама".. Нищо не е завладяла освен първата страница на Хотарена с платени статии.

Коментирай

Юри

преди 6 години

Само майка и и сестра и харесват творчеството и .

Коментирай

преди 6 години

Дори и те не го харесват, но се преструват.

Коментирай

Крема

преди 6 години

Защо всеки ден ни се налага да четем за тая ? За тая майка която си е зарязала детето и е хукнала като бясна ? За тая дама която гонеше сълзи и сополи , че страда за детето си ? Кой се грижи за това невинно същество ? Не е майка и за?Ото и тя е много заета с личния си живот . Не е и сестра и защото не е в България ? Време е социалните да се погрижат за детето и .

Коментирай

DA

преди 6 години

Но според статията "DJ-ят поздравява с музикалния фон нашата държава, след което поздравът се изписва и на видео стената".. хахахахаха..поредната измислена статия. По-скоро се изписва на стената с цел извинение, че е по българска поръчка песента, та да не се чудят хората защо звучи това недоразумение. В Дубай редовно има български фръцли, то пък много трудно да си поръчат песен срещу пари.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.