Ексклузивно в HotArena! Яна проговори след ужаса, който преживя с онзи клип: Беше ми много тежко! (Горещи снимки и разкрития за кариерата й)

https://hotarena.net/intimno/ekskluzivno-v-hotarena-iana-progovori-sled-ujasa-koito-prejivia-s-onzi-klip-beshe-mi-mnogo-tejko HotArena.net
Ексклузивно в HotArena! Яна проговори след ужаса, който преживя с онзи клип: Беше ми много тежко! (Горещи снимки и разкрития за кариерата й)

Бившата адреналинка Яна Христова проговори ексклузивно само за HotArena. Танцьорката разкри в искрена изповед за ужаса, който преживя с „онзи“ клип и трудностите, с които е трябвало да се сблъска.

 

Въпреки цялата негативност, красавицата успява да се изправи на крака и дори прави зашеметяваща кариера в Германия.

 

С какво се занимава днес и как е успяла да се справи с ужаса, разказва самата Яна.

 

Ексклузивни снимки на екс адреналинката може да видите ТУК.

 

- Здравей, Яна! Какво се случва с теб, къде се покри през последните години?

 

- През последните пет години ми се случиха доста интересни неща в професионален план. 2010-а, след напускането на Господари на Ефира, малко след раждането, връщайки се в Бургас се върнах към художествената гимнастика, този път като треньор. Бях събрала група от близо 20 деца, съдийствах на няколко състезания, като дебюта беше на международно в Чехия, когато обрахме медалите.

 

Много неща дължа на клуб Черноморец в Бургас и най-вече на треньорката ми Ани Бошева. За съжаление, след това се появи онзи клип…

 

- Да, всички медии гръмнаха тогава. Как преживя този стрес?

 

- След неприятностите, които имах в личен план, нямах желанието да комуникирам с никого. Доста тежко изживявах случилото се и ми трябваше време, за да се съвзема. Имах нужда да отворя нова страница в живота си.

 

Реших, че само спортът може да ме спаси от стреса и извадих късмета да започна работа в английска верига фитнес като персонален и студиен треньор. Там разбрах разликата между фитнес-инструктор и персонален треньор. Периодично имахме обучения с треньори от цяла Европа.

 

- Не ти ли липсваше сцената през това време?

 

- Да, две години по-късно вече започна да ми липсва много. Отвори ми се възможност да пътувам, трябваше да избирам между Индия или Германия и избрах Германия. Договорът беше за четири месеца, които прекарах в Сарасани. Това е фамилия на циркови артисти със 120-годишна история. Разбира се, има и българско участие - това е Едит Славова, съпруга на Андре Сарасани, която е била и все още е свързана с българската фамилия Славови.

 

Това бяха най-интересните и вълнуващи моменти в живота ми. Щом хора като тях ме признаха за талант, значи И аз го мога! Всъщност знам, че мога да постигна всичко, което искам.

 

- А за какво мечтаеш?

 

- Смело заявявам, че желая да работя с Бионсе. В България професията на танцьор, като че ли не съществува или е криворазбрана. Танцьорът е атлетът на Господ, запомнете го! Танцът е единственото изкуство, което съчетава творец и творба в едно. Ако гледахме малко по-философски на нещата, щяхме да сме на светлинни години напред.

 

- С какво се занимаваш в момента?

 

- За момента работя като танцьор-хореограф за Night Flight и благодаря на Петко Димитров за доверието. За мен това е клубът с наистина уникална сцена. Благодаря и на Яна (съпругата на Петко Димитров – б.а.) за това, че направи страхотна зала и ме покани да водя курсовете си по twerk.

 

- И тук като един лаик ще те попитам – какво е това „животно“?

 

- Към днешна дата това е провокативен танц, изпълняван само от жени, но всъщност това е традиционен африкански танц - mapouka. Ако искате да научите повече, заповядайте в моите класове и twerk-шопове. Съвсем скоро очаквайте да излезе моя спортна линия дрехи, която е предназначена главно за танци.

 

Благодаря също и на Pure the Movement на Dee и X, на тях се доверих за twerk mixtape-а си, защото са най-добрите. Работя с няколко изпълнители, но проектите не са готови и предпочитам да ги запазя в тайна на този етап.

5 Коментара

до яна

преди 8 години

Янче миличка как се нави да родиш дете на тоя недоразвит педераст ивайло леков? той не е мъж а жалка путка която трябва да бъде смачкана като хлебарка. Как те е излъгал не знам но си личи че е комплексирано женско джудже което бих пребил с голям кеф. Мръсен урод

Коментирай

qna

преди 8 години

Съгласна съм!:)

Коментирай

до яна

преди 8 години

колкото и клипове да качва да знаеш че това не те прави лоша жена или майка или к...ва защото човека си е болен мозък и пази боже от такива типове. Ако ще още 100 клипа да качи всички хора правим секс няма да видим нещо което не сме виждали по телевизията или правили в домовете си така че горе главата и няма да се ядосваш заради детския акъл на грозноватото комплексирано кирливо джудже :)

Коментирай

ДДД

преди 8 години

За съжаление в повечето случаи хубавите ябълки ги ядат прасетата.

Коментирай

ket

преди 8 години

Brtavo za komentarite!Napalno podkrepqm vsichki vi,do edin! Qna,uspeh........ti si gotina,umna i mojeshta!Da ne ti puka za razni klipove i jelanieto na mrasni tipove da te zlepostqvqt!S klipovete,nqma kak,zashtoto nishto,koeto da ne e izvestno na nqkogo nqma v tqh! Prodaljavai,razvivai se i badi zdrava,ti i detenceto ti!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.