Ексклузивно в HotArena! Изловиха Веско Маринов с тайна любовница!? С тази ли блондинка изневерява на титулярното си гадже? (Папарашки снимки)

4303
29 Декември 2016, 11:00


Веско Маринов май има тайна любовница, чрез която слага рога на сериозната си приятелка. Това гласи извода от ексклузивен анонимен сигнал получен в редакцията на HotArena. Информацията е документирана със снимки явно правени тайно.

На 21 декември тази година популярния певец е имал среща с тайнствената си дама в ресторант Хепи във Варна. Много е вероятно нещата между двамата да са вече в напреднала фаза защото видимо от снимките, на срещата е допусната и една от приближените сътруднички на Маринов, с която той се познава от над 20 години. Става въпрос за дамата с черната коса на снимките която седи срещу него.

Много по - интересна обаче е другата жена точно до Маринов. Блондинката, с която той е флиртувал по време на цялата среща във Варна, разкриват източниците ни. Тя била около 40-годишна атрактивна дама гледаща го с пламък в очите. Двете жени от компанията са хапвали крехко пиле със зеленчуци и са пили минерална вода. Веско е консумирал хепи късчета и чабата. А за десерт накрая всички дружно изяли една тиква.

Естрадният трубадур е дошъл на срещата с дамата на сърцето му с джип Волво ХС 90 в керемиден цвят. Проверка на HotArena показа, че това е личната му кола.

Три независими един от друг източници на HotArena - близки до Веселин Маринов разкриха, че той от половин година си има сериозна приятелка, която я пази в тайна, но която.... и не е русата дама от Варна. 

За сега не е ясно дали двете жени знаят една за друга и в какъв триъгълник са оплетени. Има и хипотеза, че блондинката до Веско всъщност си прави ПР и тайно без негово знание е извикала папараци да ги снимат.

HotArena се свърза по телефона с хитовия певец. На нашата молба да му изпратим снимките за коментар по аферата, той категорично отказа.

"Не искам да виждам тези снимки. Вижте, аз всеки ден пътувам и всеки ден различни хора ме снимат. На 21 декември бях във Варна и в ресторант обядвах с дългогодишна моя приятелка и сътрудничка. Русата жена за която казвате, че е до мен на снимките е моя почитателка и колежка музикантка. Личният ми живот си е само мой и не искам никой да се бърка в него. Клюките и интригите са ми много далечна и неприятна тема", каза пред нас Маринов.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сани В.
Преди 1 година
-2
Много правилно,че личният живот си е личен!Но и Веско да не забравя,че е публична личност,и че неминуемо има папараци които следят и личният му живот!Друг е въпроса дали е интересен за аудиторията! За мен лично,Веско Маринов ,е една абсолютно безинтересна фигура.........пее,ами те много пеят,и какво.............
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мартин
Преди 1 година
0
Човек не може да седне спокойно на маса да изпие един чай.Все авантюри ви се привиждат!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени