Ексклузивно в HotArena! Източник от Пайнер разкри: Галена се мисли за шеф, коли, беси и дори заплаши с побой режисьора Люси! (Подробности)

4444
26 Август 2015, 18:06


Читателски сигнал

 

Ексклузивна информация до HotArena изпрати източник, представил се като служител на Пайнер.

 

Той е потресен от грандоманското поведение на Галена, която по думите му, коли и беси наред в Пайнер и се държи като шефка.

 

Нещо повече – по време на спор относно това кой да закрие турнето 2014, фолк певицата толкова се разлютила, че заплашила с побой режисьора Люси Иларионов.

 

Ето какво ни написа служителят.

 

„Здравейте, пиша ви това писмо по повод последното интервю на Галена за вестник „ШОУ“. Лично аз не намирам за нормален коментара, който даде тя за Джена относно песента „Лале ли си, зюмбюл ли си“...

 

Не съм някакъв защитник на Джена, но как ще обясните тези думи: „Интрига с Джена не е имало, не съм чувала тя да е искала да се включва в песента. Не сме я включили, защото тя винаги е страняла от нас, винаги е била по-самостоятелна. Въобще не е било лично към нея“…

 

Откога Галена решава и защо Джена да страни, когато никой не я е потърсил за това нещо?!

 

Втори цитат: „И след това решихме кои да са останалите три“. (те са решили!)

Имам въпрос към Галена: Тя ли е новата шефка във фирма Пайнер, че да решава кои да са останалите 3 певици в един проект, късаещ цялата фирма...

 

Втори въпрос: Защо не разкаже кой направи реда на турнето миналата година... Защо не разкаже как в последния момент се оказа, че тя ще закрива, а не Преслава.. Защо не разкаже как наричаше продуцента си тогава и как заплашва?!“

 

Според информация на HotArena заплашваният от Галена човек, визиран в писмото, е именно режисьорът Люси.


Дали ще намерим отговори на тези риторични въпроси и истина ли е, че Галена се е взела за шефка в Пайнер? Изводите оставяме на вас.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Симона
преди 2 години
-6
Какъв ви е проблема с Галена? Въпросът ми е към това сайтче! И какви са тези измилени читателски сигнали? Аман от вашите глупави и ЛЪЖЛИВИ статии!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 2 години
-1
Галена не е казвала, че решението Джена да страни, е било нейно. Каза, че Джена сама страни от тях. Не каза - това стана по мое решение. Нормално е, че когато не си близък с някого, не го караш да правите заедно неща. И въпросният глупак дори не знае как се пише "касая". Мисли, че нещо общо с "кЪсане" има (вероятно на салфетки). Чудно дали той, когато реши да прави нещо, отива и моли хора, които не са му близки, да му правят компания във въпросното нещо! Надали... И шефът одобрява само краен проект, понякога може и да предложи или намекне нещо, но той не е като класен ръководител, който строява децата в редичка и казва: "А сега ти ще направиш дует с това ти другарче, ще пеете еди си какво си и това е." Не. Певиците се разбират помежду си, правят проекта и накрая го предлагат за последно одобрение от шефа. Така че да, Галена е шеф на своите проекти, както всяка друга певица. А въпросния господин или госпожа явно просто е търсел за какво да се яде. Като гледам как се чуди какво да си изсмуче..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
о
преди 2 години
0
изсмуче от думите й и как да ги завърти, ясно е, че каквото и да беше казала и както и да го е била казала, не е щяло да има угодия на дребните душици. На някои трябва всичко да им се обяснява като на малки дечица. А за Джена всички знаем, че от край време действително страни от останалите и не се вписва.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени