Ексклузивно в HotArena! Калин Терзийски: Изритах Елен преди да влезем във „Фермата“, ровеше в телефона и фейсбука ми (Още откровения на двамата влюбени от първо лице)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-v-hotarena-kalin-terziiski-izritah-elen-predi-da-vlezem-vav-fermata-roveshe-v-telefona-i-feisbuka-mi HotArena.net
Ексклузивно в HotArena! Калин Терзийски: Изритах Елен преди да влезем във „Фермата“, ровеше в телефона и фейсбука ми (Още откровения на двамата влюбени от първо лице)
Изпепеляващата любов на писателя Калин Терзийски и актрисата Елен Колева е приключила няколко месеца преди двамата да влязат в телевизионното риалити \"Фермата\". 

В новия епизод на шоуто те сложиха точна на спекулациите дали са заедно, какво ги е разделили и какви са отношенията им.
HotArena ексклузивно научи, че край на връзката им е сложил Калин, който не е могъл да преодолее болезнената ревност на актрисата. Оказа се, че тя му е влизала в личния профил във Фейсбук и е ровила в телефона му. Точно това е сложило и финалната точка на любовния роман, на който цялата държава беше в течение.

Ето и откровенията на Калин Терзийски и Елен Колева, които те направиха във „Фермата“ и не се нуждаят от коментар.

Калин: Тя ме намери във фейсбук и ме помоли да й помогна за новата стихосбирка, започнахме да си пишем и да се виждаме и от дума на дума и тряс!

Елен: Аз се разболях от любов, не съм изживявала такава любов.

Калин: Когато се събрахме започнах да пия. Първо бяло вино, после червено…

Елен: Аз имах чувство за вина, защото той започна да пие. Срещнах човек с устойчива ценностна система - аз затова се влюбих, а в един момент той загърби тази ценностна система.

Калин: Имам си я ценностната система, но си я държа в куфара.

Елен: Бяхме заедно една година.

Калин: Беше забавно по-голяма част от времето.

Елен: Аз се разболях от мъка и страдание!

Калин: Беше вихрено време!

Елен: Страдах много заради него.

Елен: Калин твърдеше, че трябва да спи с други жени, защото те щели да се самоубиват ако не им обърне внимание. Калин ми каза, че харесва красиви жени и трябва да свикна с това.

Калин: Аз съм спасител!

Елен: За такива като теб се използва една дума, която започва с буквата К и завършва на –оцкар.

Калин: Коя дума – Калин?

Елен: Когато съм в една връзка трябва да съм моногамна. А той се изживява като спасителя в ръжта.

Елен: Ние нямаме проблем да сме заедно сега – преживяла съм го. Днес и с десет проститутки да дойде пред очите ми нищо няма да изпитам – аз претръпнах!

Елен: Ние с Калин никога не сме си говорила на малки имена – аз му казвах Терзийски, той на мен – Колева. Комуникирахме си само със стихове – той пишеше, аз му отговарях.

Елен: До ден днешен не съжалявам за нищо, което съм преживяла с него, защото той ми даде такава творческа инжекция, така ме вдъхнови , че аз написах две стихосбирки по време на връзката ни. Втората ще излезе сега и се казва “Бездната, в която скочих”. Калин е бездната!

Елен: Аз вече знам, че ще се омъжа за друг човек, няма да сме заедно с Калин.

3 Коментара

:)

преди 7 години

Милата Елен. Толкова красиво момиче да изживее такава болезнена любов и то с такъв като Калин. Мисля, че заслужава повече. Говореше не с думи, а с чувства!

Коментирай

megi

преди 7 години

kak e vazmogno tova krasivo momiche da si pomisli dori da e s takav chichko stakava vanshnost Elen nameri si nqkoi krasavec kato teb trqbva da si podhogdate

Коментирай

Diana

преди 7 години

tova ako go e kazal toi 4ovek e kazano meko exscetri4en a kazano napravo NENORMALEN

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.