Ексклузивно в HotArena! Конкурсът за адреналинките в Господари на ефира НАГЛАСЕН! Източник издава кои ще спечелят, вижте ги!

5254
10 Юли 2015, 10:00


Читателски сигнал

Сигнал за поредния нагласен български конкурс бе изпратен до HotArena! Този път той се отнася до кастингите за нови адреналинки, които ще кършат снаги в предаването „Господари на ефира“.

 

„Мандатът“ на сегашните – Вики, Ками и Пепи, изтича. На тяхно място трябва да се изберат три други девойки, а в момента текат процедурите, по които това ще стане възможно.

 

Анонимен човек, представящ се от кухнята на шоуто издаде, че победителките се ясни, много преди финалното гласуване на журито.

 

Дамите, които ще танцуват, тази година били избрани на принципа – коя на кого в екипа е близка, като две от тях дори са имали вземане даване с продуцента на „Господарите“, твърди сигналът.

 

Ето какво разкрива още информаторът:

 

„Имам вътрешна информация за „Господари на ефира“, свързана с кастинга за адреналинки. Той е нагласен и от самото начало се знае кои ще са 3-те адреналинки. Две от тях са Мария Апостолова и Даниела Николаева от „Балет Нова“, чиято хореографка на балета е хореографка и на адреналинките. Третата адреналинка е Радинела Чушева, която имала общо с продуцента Джуди Халваджиян. Мария Апостолова също имала взимане-даване с продуцента.

 

Добре ще е да напишете една такава статия да знаят младите момичета да не си губят времето. В момента кастинга тече, отношението към момичетата било отвратително и 19-те ги гримирали с една четка за грим. Хореографкара Тамара Кривлева се държала надменно с момичетата и ги обиждала“.

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени