Ексклузивно в HotArena! Куини е новото гадже на наследника на фамилия Арабаджиеви - Чочо!

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-v-hotarena-kuini-e-novoto-gadje-na-naslednika-na-familiia-arabadjievi-chocho HotArena.net
Ексклузивно в HotArena! Куини е новото гадже на наследника на фамилия Арабаджиеви - Чочо!

Ексклузивна новина достигна до ушите на HotArena. Новото гадже на наследника на фамилия Арабаджиеви – Вълчо, е не коя да е красавица, а самата Куини Алис.

Моделката и Чочо, както го наричат приятелите му, имат сериозна връзка и са прекарали заедно Свети Валентин.

Вълчо Арабаджиев-младши е един от най-желаните ергени сред младото поколение.

Богаташкият наследник обаче си е избрал именно Куини за своя изгора, не само заради красотата й, но и заради позитивния имидж и характер на моделката, разказват от обкръжението му.

Двамата са били забелязани заедно в Деня на влюбените.

Припомняме, че Чочо учеше в престижен колеж в Швейцария, но за абитуриентската си вечер се прибра в България, където да празнува с бившия си курс.

Сега, с Куини Алис за гадже, синът на Арабаджиеви със сигурност ще предизвика много завистници.

14 Коментара

Elle

преди 8 години

Видях ги в Бедрум.. Добре се е уредила Куини Алис.. Е тва е да си хванеш млад,красив и богат мъж, а сега чакаме злобни статии от Клозета и компания хахах

Коментирай

y

преди 8 години

"Хванала"? Ако той е този, който губи повече и е пожертвал пояече, бъдейки в тази връзка, то Да, тя го е хванала. Ако обаче тя се изживява като влюбена, а всъщност е само поредната бройка и пак тя последна го разбира, както стана с Благо, той я е хванал. Както се казваше в един класически филм от 50-те,ако не си се омъжила за него, но му даяаш и кравата гратис и мляко да пием то ри си тази, която е "хваната". П.П.: Еееее, много я мислите тази Николета. Все тя ви е в главите, в мислите.. Обсебени от нея сте, пък уж се спуквате да обяснявате как не й завиждате.

Коментирай

y

преди 8 години

"Хванала"? Ако той е този, който губи повече и е пожертвал пояече, бъдейки в тази връзка, то Да, тя го е хванала. Ако обаче тя се изживява като влюбена, а всъщност е само поредната бройка и пак тя последна го разбира, както стана с Благо, той я е хванал. Както се казваше в един класически филм от 50-те,ако не си се омъжила за него, но му даваш и кравата гратис и мляко да пие, то ти си тази, която е "хваната". П.П.: Еееее, много я мислите тази Николета. Все тя ви е в главите, в мислите.. Обсебени от нея сте, пък уж се спуквате да обяснявате как не й завиждате.

Коментирай

Ев

преди 8 години

ОТ ДЕН ДО ПЛАДНЕ....

Коментирай

до "У"

преди 8 години

По-неграмотен и злобарски коментар от твоя, скоро не съм чела! Пфуууу......

Коментирай

хаха

преди 8 години

Хайде сега новата порция демонстрации.Досега Благой и Есмер, сега и тази да демонстрира новата си отново богаташка "любов".И така хвалби, хвалби, хвалби.Кой ще натрие носа на бившите си, кой ще се изтъкне с гадже по по най.Абе жалка бъргарска парадност, дето не впечатлява никой вече.Бай Ганьо с пари и от двата пола.

Коментирай

така да

преди 8 години

Млад, красив, образован, богат и свободен,( и двамата) какво повече от това- здраве му кажи! А, не с женени, разведени, парясани или обвързани мъже с деца- младо момиче. Ако се обичат младите, да се взимат!

Коментирай

до y

преди 8 години

Аз, не зная кой е обсебен и от кого, и кой не е добре и защо но, като чета коментарите тук само ти говориш за Николета ни в клин, ни в ръкав ( коя е тази Николета поне поясни ? Прости за невежеството ми! И, по-лошото, сама си задаваш въпроси и си отговаряш!

Коментирай

Евала!

преди 8 години

Евала за коментара! С цялата помия и омраза където св пишат по коментарите, такива позитивни коментари ми вдъхват доверие, че не всички са озлобели от глад :) ако наистина се обичат, тогава нека се радваме на младите, по-хубаво любов от омраза! А ако е фасада, тогава нека не ги съдим, защото рано или късно сами ще осъзнаят колко скъпо всъщност е загубеното време!

Коментирай

Надежда

преди 8 години

Дано светлината от прожекторите на "класното" и "елитно" българско общество не развалят младата връзка, като много други. Срещала съм ги няколко пъти, изглеждат искренни и истински в чувствата си, не сприраха да се гледат и не можаха да се отърват един от друг. Желая им сила и доверие, защото само това ще им помогне

Коментирай

хехехе

преди 8 години

Явно ти самата не знаеш да пишеш и си тотално неграмотна, ако на правописа и добре издържаната граматика ти казваш неграмотност. Неслучайно не си могла да подкрепиш твърдението си с нито един пример. А ако виждаш злоба, вероятно е собствената ти. :) Обективността за мен не е злоба, но в този сайт е пълно само с хейтъри-фенове на Николета, които сте свикнали да не разпознавате нито злобата, нито правилната форма на писане, бъдейки тя тук такава рядкост. :)

Коментирай

ГРОЗУН ВЪЛЧО

преди 8 години

Много е грозен тоя сопол ебем му и парите, а Кини е зъбата, фъфли и плюе като говори. Канал 1 е в плюнка

Коментирай

Sopol

преди 8 години

Чувстваш ли се по-полезен като плуеш анонимно по коментари цял ден? Деня ти има ли смисъл вече? О, Българио, красива държава си но напоследък раждаш безделни простаци

Коментирай

Фенка

преди 8 години

Хайде Куини, радвай се на поредната ти платена статия...Само че и Г-н Арабаджиев скоро ще разбере що за стока си :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.