Ексклузивно в HotArena! Лъсна скандален чат между Галин и мъж! Певецът му звънна и си го поръча по телефона (Скрийншот)

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-v-hotarena-lasna-skandalen-chat-mejdu-galin-i-maj-pevecat-mu-zvanna-i-si-go-poracha-po-telefona HotArena.net
Ексклузивно в HotArena! Лъсна скандален чат между Галин и мъж! Певецът му звънна и си го поръча по телефона (Скрийншот)
Читателски сигнал

Скандален чат между фолкпевеца Галин и непознат мъж е на път да запали мрежата.

Читател на HotArena ни изпрати скандален разговор на певеца, в който той се уговаря с мъж и го кани в дома си в София. 

Мъжът го пита: „Какво да правя у вас?“, на което Галин отговаря, че ще му каже, но не тук. Чатът е прекъснат и следва обаждане от Галин.

Разговорът продължава около  2 мин. , след което следва „ Е, не беше трудно да го кажеш. Добре звучи. Теб какво те кефи, не каза“, отговорът е: „Всичко. Като дойдеш ще видим кой какво и колко може“. Следват весели закачки и уговорки за среща на следващия ден.(Целия чат можете да видите в галерията).

За сексуалната ориентация на Галин са се изписали доста неща.  Слуховете го свързват в гореща афера със собственика на популярна мебелна фирма . И именно на него Галин дължал всичките си клипове за последните две години, тъй като любовникът му го спонсорирал.

Друг  мъж, за когото се говори, че обича мъжките ласки, и с когото Галин е имал взимане-даване е Атанас Месечков. Разбира се Галин винаги яростно отрича тези твърдения и смело заявява, че е мъжкар и харесва жени.

Единственото странно нещо е, че той никога не се е появявал в публичното пространство с жена, а показва само снимки, на които е с приятелки. И как да си обясним въпросния разговор?

15 Коментара

Fenka na galin

преди 8 години

Podredete chata po red che tuka e razhvurlqn?

Коментирай

Той е

преди 8 години

Имам му номера и това наистина е той, живеем в свободин свят и всеки има правото да бъде какъвто си иска. По-жаркото е за този, който е показйл чата, аман от такива прадажни и търсещи лесна слава хора...

Коментирай

Ивайло

преди 8 години

Прекалено скалъпена ми идва тая история, нищо конкретно няма в тия чатове, да не говорим, че всеки може да си сложи негова снимка и да напише 'Galin Planeta' и после да твърди това и онова. Черният PR, поръчан от един негов колега прекалено нескопосан ми идва, опитайте пак.

Коментирай

най-накрая

преди 8 години

истината за Галина да излезе. Всеки знае, че е гей, но той до последно отрича, все едно ще свърши света ако си признае.

Коментирай

Glupak

преди 8 години

Tova e porednata prostotiq ot qnis i debeliq chichak deto pishat v tozi sait!Galin ne e tolkova glupav da sedne da si pishe takiva neshta v chat!Kakto beshe izmisleno i za geri nikol i bogdanov taka i tova.

Коментирай

ина

преди 8 години

брейййй, голяма работа. Много сте гадни, 4овек и секс не може да прави на спокойствие ве4е...

Коментирай

istinski priqtel

преди 8 години

chata e mejdu galin i Teodor Todorov . istinata e

Коментирай

да бе

преди 8 години

Брей тия хотарена от къде ги вадите тия лични чатове бе, не ми се вярва да е истина, много е напудрено за да е истина, а и няма да е толкова прост тоя да се върже .

Коментирай

Н.П

преди 8 години

Искам да кажа нещо-напоследък стана модерно с тежи чатове. Как така винаги излизат компромати, но никога нещо за хвалене. Първо Валери Божинов го вкарахте в афера с някакви си измислени КОТЕТА, сега продалжавате като тормозите певеца Галин.Кои с кои си ляга,и по какав начин, плаща ли си или не това си е негова работа и неговия живот. Аз живея в Германия и всеки ден чета само простоий който излагат все повече държавата ни България. Жалко за нашият хубав и красив народ, по този начин вие ни стапквате достойнството,унижавате ни като неспирате да ни въвеждате известните личности в гнусни скандали. Аз обичам България. Гордея се, че съм българка и ме боли, че онижавате достойнството ни с такива статии.Дали е Гей или не, важното е че е готин и преуспял. А този чат съм обедена.,че е пална лъжа, и даже неможе да се докаже дали става въпрос за секс или нещо друго. Жалко за статията, и хората който се опитват да опетнят името на хората, и за тяхна сметка да бъдат интересни.

Коментирай

karakondjul

преди 8 години

А`бе аз се чудя само защо никога никой не си пише името под статиите?Ако всичко е истина защо ви е страх да се покажете??Защото знаете, че не е и ви е страх да не ви начупят крачетата.Ама споко и това ще стане някой ден, въпрос е на време.Вие само продължавайте така и скоро ще ви четем вас ама не в жълтата хроника, а в криминалната. И не забравяйте, че когато сочите с прът някой, останалите ви пръсти сочат към вас...Оставям ви в размисъл...а, грешка, вие не можете да мислите....упс.

Коментирай

sf-kj

преди 8 години

May naistina e istina, imeto koeto kazvash pasva... neznam..

Коментирай

ohh toq teo priqtelq na boqna genova prostitutkata

преди 8 години

abe ne se sprqha tiq murshi ot provinciqta be tctc

Коментирай

Genadi

преди 8 години

Tva s gadjeto na galin e yasno chata e s venci ot dobrch negovoto gadje.

Коментирай

Rony

преди 8 години

Смешни сте Hotarena и то много не знам как успявате да съчините толкова лъжливи новини по адрес на Галин знам че ви е яд че момчето стана мега популярно но това не означава че може да съчинявате тези грозни измислици по негов адрес гледате да си правите евтините сензации и да си напълните джобовете като накърнявате достойнството на известните личности много е лесно да седиш зад компютъра и да си съчиняваш глупости но е по трудно да ги понасяш и като за финал на коментара ми ще ви кажа парите не са всичко предпочитам да съм бедна но да запазя съвестта си чиста но това естествено не се отнася за вас журналистите

Коментирай

Missy

преди 7 години

There exists much exceptional data on this specified web-site. It’s enjoyment to uncover a service which could interest countless women and men. Sustain the great percromanfe!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.