ЕКСКЛУЗИВНО в HotArena! Люси Иларионов дойде в съзнание след тежка и важна операция! (СНИМКИ)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-v-hotarena-liusi-ilarionov-doide-v-saznanie-sled-tejka-i-vajna-operaciia HotArena.net
ЕКСКЛУЗИВНО в HotArena! Люси Иларионов дойде в съзнание след тежка и важна операция! (СНИМКИ)
Режисьорът Люси Иларионов се подложи на операция за изрязване на стомаха. Това е смела стъпка към сваляне на излишните килограми. Лекарите от клиника в Анкара са му обещали, че с този метод ще свали 80 килограма. Ексклузивно само HotArena се сдоби с уникални кадри от операционната зала и за първи път ще ги видят нашите читатели.  

На краен вариант в битката с килограмите се е решил Люси Иларионов. След като от години се опитва да възвърне поне малко бляскавата си фигура от зората на кариерата си, а и заради влошеното си здраве, топ режисьорът на попфолка направи трудния избор да се подложи на операция за изрязване на корема. Именно с тази цел Люси вече е в Анкара, Турция, пише „Шоу.

Люси предпочел операцията за изрязване на стомаха или голяма част от него след консултация с роден специалист. Пластичният хирург му разяснил, че има и други два варианта – слагане на гастрален пръстен и подвиване, подгъване на стомаха. „Но аз съм човек на крайностите… Избрах изрязване на стомаха или голяма част от стомаха, така че да стане като право черво. Пластичният хирург ми обясни, че понеже стомахът е мускул , дори да бъде изрязан изцяло, с времето червото се уголемява леко и пак се оформя като стомах, но малък”, разказва Люси.

След подробно проучване режисьорът решил да се оперира в Турция в клиниката GUVEN Hospital Ankara, тъй като разбрал, че у нас тази интервенция не се извършва. Люси се запознал и какво точно представлява операцията, на която ще се подложи:

„В стомаха се правят пет дупки и се прониква с инструментите и малки камерки, през които хирурзите виждат какво правят. Води се безкръвна операция. Коремната стена не се реже и затова възстановяването е по-бързо.” Люси избрал елитната частна клиника „Гювен хоспитал”, тъй като приятелят му Христо Мутафчиев му я препоръчал. „Той беше там на рехабилитация”, уточнява режисьорът.

Мутафчиев му дал контакти на офиса на болницата в София. Люси си направил всички необходими изследвания, които били назначени от турските лекари, и заминал.

„След операцията ще остана още 10 дена в Анкара, за да бъда под наблюдение. Надявам се промяната да е много голяма и да се видя такъв, какъвто бях преди. Сега съм 175 кг., ако стана 80 кг., ще е добре”, споделя Люси.  Той е обнадежден, че ще сбъдне мечтата си, заради уверението на турските лекари. Каза ли му, че ще постигне килограмите, които иска, до септември-октомври.

Естествено, за този светкавичен резултат, Люси трябва да се съобразява с препоръките да не пие никакъв алкохол.

„Но аз никога през живота си не съм пил, така че няма да имам такъв проблем. А след като ти бъде премахнат стомаха, ти губиш и апетит”, казва режисьорът и признава, че операцията ще му струва между 7 500 и 10 000 евро. Люси откровено споделя и друго – решил да се оперира не само от суета, а и заради зачестили здравословни проблеми. Преди време започнало да му тече кръв от носа и то през ден. Без никаква причина. „Просто както си седя и ми потича кръв от носа”, казва Люси.

Освен това силно се задъхвал, когато изкачвал стъпала. Не можел да преодолее и два-три етажа, без да усети недостиг на въздух и да започне да кашля. Отишъл на лекар и се оказало, че има захарен диабет. „Кръвната захар ми беше стигнала до 17.3. Започнах да спазвам диета и захарта ми стигна до 7.3. Спря да ми тече кръв от носа. Сега горе-долу нещата се нормализираха”, разказва Люси.

Той започнал да пие хапчета за сваляне на захарта, но пък страничният ефект бил често ходене до тоалетна, което пък пречело на работата му. „Може да се наложи да прекарам с часове на полето или в гората… Направо се побърквах”, казва режисьорът и допълва, че и гърлото му пресъхвало, заради което вечер се случвало да пие по 2-3 литра вода. В крайна сметка стигнал до там да ходи през 40 минути до тоалетната.

„Разчитам на тази операция и смятам, че след нея освен отслабването ще се оправят и здравословните ми проблеми, които са вследствие и на наднорменото тегло”, казва Люси, Операцията му, а и възстановителният период, ще бъдат заснети от екип на предаването „Преди обед” по Би Ти Ви и излъчени като риалити след 16 април.

9 Коментара

kapa

преди 8 години

Uspeh ,Lusi.

Коментирай

Kofti

преди 8 години

No one cares....

Коментирай

Dee

преди 8 години

Браво на него, че се е взел в ръце! Тези килограми освен, че не са лицеприятни и затрудняват най-елементарните ежедневни задължения, но и са крайно вредни за здравето. Късметлия е, че може да си го позволи за разлика от толкова много хора. Дано да успе да отслабне!

Коментирай

hahahahah

преди 8 години

Kato "no one cares" da beshe podminal statiqta, a ne da q komentirash, oligofren!

Коментирай

Браво

преди 8 години

Браво. Но ако продължава да яде по 2 торби с банички то ефект няма да има и 10 операции и да си направи.

Коментирай

опа

преди 8 години

Принципно подкрепям и поощрявам желанието за промяна до едно нормално или леко наднормено тегло. Проблемите принципно при такава интервенция са три: първо чрез стомашната стена човешкото тяло поема жизнено необходими вещества и когато една голяма част от нея липсва, това може да доведе до различни заболявания. Второ - начина на живот (избор на храна и движение) определя теглото и ако няма промяна, рано или късно пак ще се качат килограмите. Трето - примера, който известни личности дават на младите хора: всичко се оправя с операции.

Коментирай

Цъ

преди 8 години

Щях да кажа "браво", ако беше отслабнал с воля и усилие, а не с пластика в стомаха. Имал бол пари-дал ги. Според мен, напразно.

Коментирай

IVA

преди 8 години

За да вземе това решение,явно е пробвал всичко-и диети и спорт!Само ,че при нарушена обмяна в организма, не помагат нито диетите ,нито спорта!Хората ,които са нямали такъв проблем не могат да го разберат и коментарите им са повърхностни!Желая му успех!

Коментирай

oпа

преди 8 години

Напротив, лично много добре знам колко воля, време и мотивация трябва на човек за да отслабване много килограми. И колкото да ми говорят лекарите за обмяна на веществата или инсулинна резистентност - дългосрочното решение е само едно - ПРОМЯНА НА ХРАНИТЕЛНИЯ РЕЖИМ (не диета) И ДВИЖЕНИЕ. Както и да е, Люси е опериран, пожелавам му да се оправи бързо, да загуби килограми и да запази новата фигура

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.