Ексклузивно в HotArena! Майка на певец от Пайнер преби жестоко учителка! (Подробности с имена)

4921
17 Март 2016, 11:47


Майката на фолк певеца от Пайнер Денис е пребила учителка в разградско основно училище, ексклузивно научи HotArena. 

Майката на Денис - Шехризаде Хасанова налетяла във вторник в класната стая на пети клас в разградско основно училище, където учел братът на Денис.

Тя била разгневена, защото педагожката взела топката и ракетата за тенис на момчето й, което биело сервиси по нея, докато тя преподавала урока пред дъската. 

Хасанова се разкрещяла на педагожката, като обяснила, че ракетата е много скъпа и не е работа на даскалката да пипа луксозните вещи на сина й. Разбеснялата се майка удряла по лицето загубилата ума и дума учителка, докато децата и колегите й гледат грозната сцена в коридора на училището.

Срещу Хасанова е образувано бързо производство за нанасяне телесна повреда на учител на работното му място. Ако вината й бъде доказана, я очаква затвор до 6 месеца или пробация, придружени с глоба до 300 лева.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
az
преди 2 години
0
тази туркиня Шехризаде Хасанова как си позволява да бие учителката ,как нея е срам . Тези турци скат да превземат България .Няма да им позволим. Според нея нейният син катое известен тя може да си прави каквото си поиска няма да стна е ,тези турци по времето на Комунизъма бяха кротки като ''агънца '' ,а след като дойде демокрацията вирнаха глава.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени