Ексклузивно в HotArena! Мария става „Певица на годината“!

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-v-hotarena-mariia-stava-pevica-na-godinata HotArena.net
Ексклузивно в HotArena! Мария става „Певица на годината“!
Мария ще е тазгодишната носителка на титлата „Певица на годината“, научи екслузивно HotArena.

Този път интриги покрай връчването на наградите няма да има. Дори и колежките на Мария признават, че това е нейната година. Дивата се завърна по доста ефектен и направо смазващ  начин на сцената, след като направи пауза от 3 години.

През 2016г. Мария пусна хитови парчета като „Мръсни думи говори“ с Фики Стораро и Азис, Дуетът й с гръцката звезда Стан – „Страдам“, „Обичам да те режа“, супер ефектно парче с участието на рапъра Dee, \"Айде, чао, Мария\"- колаборация с гръцкия изпълнител Kyriakos Georgiou ft. Jackpot, „Тази нощ се казваш мой“.

Мария изпълни песни написани от Кости, от най-големите композитори в Гърция, Албания. На последния си самостоятелен сингъл звездата залага на музиката на Боби Павлов.  Всичките проекти на Мария са скъпи и професионално направени, по начин, на който биха завидели много чужди изпълнители. Следващата „Певица на годината“  е от малкото, за които от огромно значение е видео клиповете й да бъдат изпипани до качество на световно ниво.

Завръщането на Мария беше и като мега доза адреналин за феновете й. Факт е, че навсякъде където тя се появи прави уникално шоу, а дискотеките са препълнени. Същински фурор предизвика певицата в култовия клуб „Мегами“. Още в деня, в който бе обявено участието на фолк дивата, масите бяха разпродадени, а в три часа сутринта още имаше хора пред заведението, които чакаха, за да влязат и да видят любимата си певица.

На концерта на телевизия „Планета“,  който се проведе на 22 ноември в зала „Армеец Арена“ 20 000 души избухнаха при появата на Мария. Появата й на сцената бе един от най-чаканите моменти от шоуто на годината.

22 Коментара

Кол4о

преди 7 години

Това ВИЦ ли е? хахах

Коментирай

123

преди 7 години

Статията е платена,но мечтите са безплатни,Пак ще си тръгне с някоя измислена награда,по милост,за мода,както всяка година.

Коментирай

f

преди 7 години

Само тук и по интервютата на Мария, тя е най-успялата, най-харесваната и най-хитовата певица. Истината е, че никога няма да стане сред най-обичаните и харесваните. Тя досега за толкова години, когато имаше далеч по-малко конкуренция и беше далеч по-младичка, не можа, пък сега тепърва ще чакаме! До този момент, за толкова години, който станал известен вече - станал. Оттук-нататък вече след толкова години няма да спечели нови фенове - вече става въпрос да се поддържа статуквото и горе-долу да не отива поне по-надолу, но тези очевидно платени статии само карат хората да я виждат смешна и комплексирана, като Тоцка с купените й титли за красота и Джулиана Гани с многото й университетски дипломи. :D

Коментирай

Loty

преди 7 години

Вече ще престана да влизам в скапания ви сайт. Това е поредната платена статия, която е пълна измислица. Никакви тълпи не е имало в Мегами, нито са и се радвали на концерта.Не ви ли е срам да се продавате за дребни стотинки и да пишете тези долни лъжи?Станали сте най долния и лъжлив сайт.

Коментирай

ама,че неверници

преди 7 години

Така е,Мария ще стане Певица на годината.Цялата зала ще стане на крака и ще скандира името й,тя ще благодари на продуцентите й,на снажния си съпруг(за парите,който инвестира в нея,и я търпи въпреки изневерите й).Колежките й Преслава,Галена,Анелия,Емилия,Цветелина Янева ще я гледат злобно и ще си късат скъпите рокли от яд,че не могат да достигнат хитовете,участията и любовта на публиката,с които разполага тази мега звезда Мария.

Коментирай

потресен

преди 7 години

Даааа и аз ако имах и бях дал малко повече пари от Гущеров със сигурност щях да съм певец на годината а защо не и на всички времена.....смяяяяях....

Коментирай

ИЛИЯ

преди 7 години

тая в устата е като женски полов орган

Коментирай

elko

преди 7 години

ало хотарена ...всяка година по това време пишете, че мария ще стане певица на годината, но и сега не познахте

Коментирай

33

преди 7 години

kolkoto i da xaresvam maria vizia i pesni tazi snimka e UJASNAAA,,.......!!!!mari.. e kak mole??

Коментирай

ка

преди 7 години

та маймуна погледнала ли се е на кво мяза в огледалото, и къв й е кяра като за въображаемата си известност и за всичко тя или оня дебелак плаща, селска офца.

Коментирай

organ

преди 7 години

do iliq-taq v ustata e kato Jenski polov organ. Iliq,na mara otvarackata poloviq organ e to4no tam-na mqstoto na ustata!!!!!!

Коментирай

маркее

преди 7 години

маркеее, колкото и да плащаш насила хубост не става... не те щат хората, НЕ ГО ЛИ ПРОУМЯ?

Коментирай

pfuuu

преди 7 години

AMAN veche ot tozi gnom, tolkova potresno izlachvane

Коментирай

Kristiqn

преди 7 години

Iska i se , ama nema da ima nagradiiiii.Tq Preslava gi vze vsichkite i za Mariika ne ostana...haha

Коментирай

?

преди 7 години

що за садист и мазохист иска от хирурга да му направи такова устище

Коментирай

Sorry maika

преди 7 години

Истината е че Мария изкара около 10 песни и нито една от тях не е хит. Нови песни нейни излизат през 2 седмици, а според мен тенденцията на хитовите изпълнители е точно обратната - и на световната сцена, дори и на българската, вървежните изпълнители издават песни през по-голям период от време, защото една тяхна песен , така да кажа , има дълъг живот. Слуша се дълго време преди да се забрави. Я вижте Риана, Бионсе - на годината издават една песен. Я вижте Графа, Михаела Филева. Дори и Галена, Цветелина Янева. По една песен на сезон. Пък Мария заля пазара пазара с песни, от отчаяние и с надежда че следващата ще стане хит. За поредна година Мария НЕ заслужава приза певица на годината.

Коментирай

хи

преди 7 години

Мечо да я качва на коремя и нощес да започва да се труди и да му пее, трябва си стопи пу.ката и джуките от труд, че не са малко пари тия награди

Коментирай

ioli

преди 7 години

Не стига,че мъжа ти пада от две намигвания в леглото ами и ссекс бомба и мега псевдо звезда се изкара...отдавна демоде...но,мечтите са безплатни!

Коментирай

55

преди 7 години

То е ясно, че няма да станат хитове. Мария в цялата си кариера има един хит и той беше "Спомен" - първата й песен, с която проби. И толкова. И то тогава стана интересна с тази песен, защото беше сред първите певици и успя да направи някакво впечатление. Сега изобщо няма никакъв шанс - тя нито глас има, клиповете й са банални, визиите, ритмите много кръчмарски и в някакво никакво темпо... И още използва техниката - да пея ни танцувам по бельо на фона на бяла стена в почти всичките си видеа. Това ако ми е "изпипване на клиповете на световно ниво, на каквото дори и световноизвестни изпълнители биха завидели"....

Коментирай

ui

преди 7 години

musavo cigane

Коментирай

popи

преди 7 години

Аз бях на концерта в зала Армеец ,но не видях такава "бурна" реакция от публиката,даже я освиркаха.Какви са тези платени статии не зная,явно много пари се плащат за реклама ,за да я направят "велика" Мария-яловата крава.

Коментирай

Victory

преди 7 години

You've got it in one. Coldun't have put it better.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.