Ексклузивно в HotArena! Мис Силикон би шута на годеника си! Вижте на какво се отдаде Габриела Попова (Снимки)

2207
16 Януари 2018, 08:44


Една от най-скандалните носителки на титлата „Мис Силикон“ Габриела Попова сътвори първия светски скандал за годината, научи HotArena.

Миската заразя гаджето си. По наша информация екшън е станал навръх Нова година. Решението й е като бомба, тъй като за красавицата се говореше, че е била пред брак с приятеля си. Двамата даже всеки ден си пускаха общи снимки във Фейсбук. За сега не ясна конкретната причина за раздялата.


Габриела обаче била далеч от състоянието да рони сълзи. И навлезe ударно в нова ниша далеч от любовната. HotArena научи, че тя се е отдала на моден бизнес. Блондинката създаде своя марка с името „Gabriela Collection”и отвори бутик в самият център на София - в пресечната на Витошка улица Неофит Рилски.

Именно там миската е разложила всичките си модели , които се открояват с бляскавост и екстравагантност. Известно време Габриела се бе скрила от светските среди, като това се обясняваше с факта, че е сгодена и ще стяга сватба. След като това вече е в миналото, се очаква скандалната мацка отново да провокира, като този път обаче вниманието ще бъде насочено към бизнеса й.

Най - актуалните модни тенденции за дамите на едно място!


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени