Ексклузивно в HotArena! Моника е в Дубай с бившия на Бони! Богатият арабин й плаща масрафа в Емирството

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-v-hotarena-monika-e-v-dubai-s-bivshiia-na-boni-bogatiiat-arabin-i-plashta-masrafa-v-emirstvoto HotArena.net
Ексклузивно в HotArena! Моника е в Дубай с бившия на Бони! Богатият арабин й плаща масрафа в Емирството

Читателски сигнал

 

Моника Валериева е в Дубай заедно с бившия на Бони – арабина Раби.

 

Това разкри будна читателка на HotArena, която твърди, че ги е видяла с очите си заедно.

 

„На 06.01.2016 г. в 15:45 ч с мъжа ми пътувахме до Дубай и дали случайно, в самолет на „Fly Dubai“ София - Дубай беше и Моника Валериева. Беше с вързана коса, черен клин и много грим, заедно с още една приятелка - с руса коса и... бизнесменът Раби, който е пътувал с същия самолет (случайно)!“, разказва читателката.

 

Фактите съвпадат, тъй като именно от 6 януари Мона се подвизава в Дубай заедно с нейна приятелка блондинка. Ясно е обаче, че двете не са сами и няма как да си позволяват от джоба тузарския хотел, в който са отседнали.

 

„Много пъти съм била тук, но за пръв път се чувствам като в Рая“, призна си Валериева в социалната мрежа.

 

И как няма да се чувства така, като я придружава една от най-влиятелните фигури там – ливанският милионер Раби.

 

Историята обаче е далеч по-заплетена. Паметливите ще си си спомнят, че Раби всъщност беше сгоден за Бони. Дни преди сватбата богаташът я заряза най-неочаквано.

 

Ромската фурия тежко преживя раздялата и изпадна в депресия, знаейки, че любимият й я е заменил за друга. А именно – тв водещата Елена Станулова.

 

С дъщерята на Искра Радева милионерът имаше няколко месечна връзка, след което заряза и нея. А ето, че сега вече в ясна и причината да я изостави – Моника Валериева.

 

Как моделката е успяла да го оплете в мрежите си, не е ясно, но това може би ще се окаже най-големият й удар…

 

11 Коментара

хахаххаах

преди 8 години

Хахахах по-голяма тъпотия не измислихте ли??И човека да е бил в самолета трябва да са били заедно ли??хахахах И защо си мислите,че е нещо невероятно да се отиде в Дубай и спи в този хотел все едно е златен?!И вашите жалки читателски сигнали да си правите изкуствени сензации!

Коментирай

SUPER

преди 8 години

Ne znam s koi e, no i s koito i da e To toi opredeleno pokazva uvajenie kam neq. 4asten polet, v super luksozen hotel, razhodki s lodka, edin muj nqma da se har4i za koq da e ;). E, na tova mu se kazva po4ivka luks ;). Nqma nujda da obikalq i da se krie iz hrastalacite v gradinite na nqkoi hotel za da snima, tq si ima luksa tam kudeto e. A i v kraina smetka e mlada, neobvarzana, nqma deca toest moje da pravi kakvoto si iska, za6toto se suobrazqva edinstveno i samo sas sebe si.

Коментирай

eli

преди 8 години

toq dubai e kato sveti vlas veshe...vsihki defilirat tam......za 500 euro ima 7 dneven all inkluziv...

Коментирай

опа...

преди 8 години

Ами и аз съм с Путин, защото съм на една планета с него и дишаме един и същ въздух! Хот Аренка я се стегнете малко, хората не влизат в сайта ви за да четат болните ви фантазии, а факти за известни хора! И отново двоен стандарт- Николетка беше в Дубай, остави си детенцето само на тези светли за всички нормални хора празници и отиде да си прави фотошопирани снимки в градините на чуждите хотели, за да покаже колко е по-по-най, а това, че Моника пътувала с ливанеца в един самолет , може да означава само едно- той й плаща масрафа! Що не се намери някой заблуден ваш фен да ви подшушне кой е поел масрафа на вашата осиновителка и къде ли ,аджеба , е била настанена, потънала в лукс с неизвестен ''благодетел'', вашата ''света'' Николета! Ама че тъпотия!

Коментирай

ъ

преди 8 години

Надали става дума за "оплитане в мрежи" тук. По-скоро поредна спирка в дестинацията му по пътя на трупане на много бройки. И явно не подбира особено нито по външен вид, нито по интелектуално ниво, чувайки кои са му избраничките.

Коментирай

ъ

преди 8 години

Ехеееее! Смятай!

Коментирай

ъ

преди 8 години

Ами явно се харчи за коя да е. Стига само да е що-годе малко популярна, а то в нашата държавица с нашите продажни медии и търсещи евтини сензации журналисти, всяка решила да си развее голия гъз, грозни гумени цици и си направи противни обезобразени издути до пръсване несъразмерни джуки, става популярна. Иначе наистина момичето се опитва да вземе каквото може още от живота, докато е млада. То това ще й остане. Някой да я заведе тук и там и да й купи нещичко. Видяхме я в ББ - психично и емоционално нестабилна и неуравновесена, уж имала сериозен приятел, ама грънци, скучна, посредствена, елементарна, никога не проведе смислен разговор за нищо, вечно си беше някаква отнесена ако й бяха добре балансирани хапчетата, а ако не бяха - само тогава й чувахме гласа за нещо. Изобщо скучна жена, напълно лишена от идентичност. И пишете на кирилица, защото няма кой да си боде очите да ви чете коментарите.

Коментирай

WTF

преди 8 години

защо това пошло същество го бутате в очите на хората не мога да си обясня? всичко що е "модел", плеймейт или "столина бръмчалка" е чисто и просто боклук ! това са същества от женски пол ,лишени от всякакво сиво вещество ,яко пипани от д-р енчев и напълно комплексирани от идеята ,че ако не идат в дубай с някой чичак и не си купят парцалки ще са демоде?!! ...до къде я докарахме ....хора ,сериозно ли тези боклуци заслужават внимание?!??

Коментирай

ХотАрена

преди 8 години

Как така по незнайни и знайни пътища разкривате тези които искате да очерните , вашата колежка , приятелка и спонсор Николета Лозанова, така и не можахте да разкриете с кой беше ? Защо? Нима не знаете? Кого прикривате семейния или обвързан мъж или....???..Ето хвърлям ви предизвикателството! ! Напишете тук! ;)

Коментирай

Реалист

преди 8 години

Истината е някъде там. Има евтини полети но там където е отседнала въпростната госпожица е минимум 3000 евро за една седмица зависи от стаята и според сезона. Периода между октомври и февруари са такива цените. А за снимката от ресторанта в "Burj Al Arab" една вечеря е не по-малко от 350 евро независимо какво се консумира. Както има "хора и хора" така същото важи и за определени ресторанти. Казвам го от личен опит, защото съм бил в този хотел и вечерял във въпросния ресторант преди няколко години. Тази госпожица, базирано на успехите на професионално ниво ,едва ли има чак такива доходи за да парадира че си плаща всичко сама. Затова истината е някъде по средата.

Коментирай

ъ

преди 8 години

По средата на краката... Точно така, реалист. :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.