Ексклузивно в HotArena: „Парата ако хвана“, която Галин обяви за авторска песен е нагло крадена (Чуйте оригинала, видео)

https://hotarena.net/skandali/ekskluzivno-v-hotarena-parata-ako-hvana-koiato-galin-obiavi-za-avtorska-pesen-e-naglo-kradena HotArena.net
Ексклузивно в HotArena: „Парата ако хвана“, която Галин обяви за авторска песен  е нагло крадена  (Чуйте оригинала, видео)
Отново зрее скандал в чалга средите. HotArena се натъкна на невероятно сходство между песента на Галин „Парата ако хвана“ и парчето на певицата от Узбекистан Муниса Ризаева \"Mан Боп\".

Според музиканти, цялото парче е крадено, но припевът - едно към едно.

„Кантото и тоналноста са абсолютно еднакви. Чалга елементите и аранжимента не промененият звученето на оригинала.“ 

За всеки музикален слух кражбата е очевадна.  А музиката на „Парата ако хвана“ уж е написана от Галин, поне така твърди самият той. Едно в случая е сигурно, авторите на оригинала няма да \"хванат парата\" за труда, който са вложили, а друг е окрал. 

Чуйте и двете парчета и сами се убедете в сходството.





12 Коментара

Smqh

преди 8 години

Pesenta na pevicata e ot tazi godina a na Galin ot minalata hotarena malko si proverwvaite informaciqta!

Коментирай

basi

преди 8 години

basi kolko ste prosti i nagli.Neinata pesen e kradena ot na Galin izlqzla e sled negovata i qsno si go pishe.Da ste chuvali za proverka na informaciq?? A da, tova e prost jylt sait nqma kak da znaete kakvo e tova.jalki ste...

Коментирай

Няма

преди 8 години

Много сте зле ! Пишете само неверни статии, изобщо не си правите труда да си проверите източниците на информация. Напоследък пишете само лъжи и пълни глупости !

Коментирай

ХАХАХ

преди 8 години

Каво да проверяват, бе, плондер безмозъчен, клипа е сниман 2016-а, песента е записана преди тази на Галин

Коментирай

ETO

преди 8 години

Манипулирате аудиторията. Песента на Галин излезе миналата есен, а въпросната певица пуска своята на на 14.02.2016 г.. Влизате в Ютюб и проверявате. кой кого е окрал сами преценете.

Коментирай

До ХАХАХ

преди 8 години

И как без да е излъчена миналата година ще намериш песента в Казакстан. Ти голям разбирач бе плондер- хейтър, от къде знаеш кога и как е записана?

Коментирай

Тъп ли си?

преди 8 години

Вероятно е излъчена по радиото например... много песни нямат клипове и стават световни хитове, главчо :)

Коментирай

Мартин Иванов

преди 8 години

Пълни ГЛУПОСТИ! Песента е издадена след НГ! Песента на Галин е още 2015 .. така, че стига глупости!

Коментирай

Многостезле.ком

преди 8 години

Оправете си информацията, ако обичате. Парата ако хвана излезе на 5 октомври 2015 г. , а тази песен е излязла на 14.02.2016 г. Кой кого е окрал сега? Следете какво пишете, защото се излагате сами наистина. Галин няма нужда да краде никой, песента му е хит, не завиждайте и не пишете глупости!

Коментирай

Цеци

преди 8 години

Много красиво измислена ЛЪЖЛИВА сензацийка сте сътворили.Жалко.Галин определено няма нужда от взаимстване на музика,господ достатъчно го е дарил с талант.Проверявайте информацията си МОЛЯ.

Коментирай

Vassilev

преди 8 години

Жалкари, 'Парата ако хвана' е АВТОРСКА песен по музика на Галин, появила се 4 месеца преди въпросния "оригинал", проверявайте си информацията, че ставате за смях!

Коментирай

Rony

преди 8 години

Смешни сте Hotarena и то много не знам как успявате да съчините толкова лъжливи новини по адрес на Галин знам че ви е яд че момчето стана мега популярно но това не означава че може да съчинявате тези грозни измислици песента Парата ако хвана е на Галин по негова музика и негов аранжимент по скоро песента която обявявате за оригинал е крадена погледнете датите на двете песни и ще видите че сте грешно информирани но надали ви пука особено гледате да си правите евтините сензации и да си напълните джобовете като накърнявате достойнството на известните личности много е лесно да седиш зад компютъра и да си съчиняваш глупости но е по трудно да ги понасяш и като за финал на коментара ми ще ви кажа парите не са всичко предпочитам да съм бедна но да запазя съвестта си чиста но това естествено не се отнася за вас журналистите

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.