ЕКСКЛУЗИВНО в HotArena! Първата снимка на Алисия и Бирмата заедно! Вижте ги колко са ВЛЮБЕНИ

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-v-hotarena-parvata-snimka-na-alisiia-i-birmata-zaedno-vijte-gi-kolko-sa-vliubeni HotArena.net
ЕКСКЛУЗИВНО в HotArena! Първата снимка на Алисия и Бирмата заедно! Вижте ги колко са ВЛЮБЕНИ

Първата снимка на новата двойка Алисия и Бирмата вече е факт!

 

И както винаги, единствено най-голямото онлайн светско издание HotArena се сдоби с уникалното фото.

 

Както първи ние разкрихме, Алисия и Георги Станоев са в Тайланд по случай Свети Валентин.

 

Двамата обаче крият за връзката си, тъй като са отскоро заедно и не искат лоши очи да им пожелаят злото.

 

Татусът ги издаде

 

Първото фото доказателство, че са двойка обаче, вече е неоспоримо и бе качено от Бирмата в личния му профил в Инстаграм.

 

На снимката се вижда кракът на Бирмата, който се е опънал на плажа, а срещу него горещо маце се препича на слънце.

 

Лицата и на двамата не са ясни, но зоркото око на HotArena веднага ги разконспирира.

 

На лявото бедро на тайнствената дама се вижда нежен татус – надпис.

\"\"

 

Същата татуировка на лявото бедро има и Алисия. Надписът гласи: „Love Me Like А Lover Treat Me Like A Friend“ (в превод: „Обичай ме като любовник, отнасяй се с мен като с приятел“).

\"\"

 

Така, вече няма и съмнение, че фолк певицата и Бирмата са заедно. А по всичко личи и че си изкарват много добре в Тайланд.

 

Нещо повече – както вече писахме, според запознати влюбените планирали да си направят бебе на екзотичното местенце…

 

Явно Алисия най-накрая успя да намери наистина стабилен мъж. HotArena пожелава много любов на горещата двойка.

 

Стела Йорданова

 

74 Коментара

Надя

преди 8 години

Охххххх, а вие как решихте, че кракът е на Бирмата?????????

Коментирай

прозрачност!

преди 8 години

колко платихте да ви пишат ? хаха

Коментирай

Админ

преди 8 години

Снимката я има и в Инстаграм профила на Бирмата. Точка по въпроса за това как сме решили, че крака е неговия:)

Коментирай

грешката е моя

преди 8 години

грешката е моя, след като е от неговия профил

Коментирай

учудена

преди 8 години

защо който е снимал не е снел и гордия притежател на този крак.......

Коментирай

блаа

преди 8 години

Това момиче е по-високо от Алисия. Краката, гърдите и особено ръцете нямат нищо общо. А мъжкият крак според вас е на Бирмата, а според мен - снимайте му профила. Знаете, че много лесно става :)

Коментирай

pppp

преди 8 години

Aми нaпишете в стaтиятa, че сте взели снимкaтa от инстaгрaм, тa дa не се съмнявaме в достоверносттa й.Вие сте го нaписaли, тaкa все едно лично Грозевa ги е снимaлa.

Коментирай

ха-ха

преди 8 години

Ако това е вярно,то Алисия е ударила дъното!Нищо не и е влязло в главата и никакава поука не си е взела относно това,което и се случва в живота.Жалко за детето и,но явно тя и групичката около нея, в това число и Витанова са едни прости куротрошачки и златотърсачки,випкомпаньонки,които цял живот ще се продават много скъпо независимо на кого-араби, малоленти ,известни курвари и бройкаджии,наркомани и побойници.Бирмата е дъното-Алисия този път яко се е нахендрила,чака я разнообразие и немалко бой!Дръж се,к...о,дупе да ти е яко!

Коментирай

nina

преди 8 години

Ох Николето пийй си хапчетата редовно щот избесняваш всеки ден вече и не се траеш.Грозева ти също имаш нужда от сериозно лечение.Къде ги снимахте бе пилета луди Алисия и Бирмата.Вие нямате ли си друга работа ,освен да ходите по гъза на Алисия???Това което показвате не е никакво доказателство...М да хохо хо

Коментирай

да

преди 8 години

БРАВО ЗА КОМЕНТАРА!ТОЧНО В ДЕСЯТКАТА!

Коментирай

gatito

преди 8 години

Брaвоо!!!Пaк сaмa си си отговорилa нa коментaрa.След, кaто е умрялa цигaнкaтa, дето те е хвaлилa, пък похвaли се сaмичкa.

Коментирай

хит

преди 8 години

Евала, много точно казано! П.П. А тази над мен-не обвинявай другите в собствените си грехове, мадам! Печи се на слънце, лапай .... мухите и си трай!хохооо

Коментирай

до ха -ха

преди 8 години

Браво за коментара и под коментара ти, но това с арабите и компаньонките- мУтреси на женени и обвързани политици и богати бизнесмени, най-вероятно си го видяла в профила на една неземна красавица с инициали- НЛ. Теб какво те засяга нейният живот не мога да си обясня? Но стоп....Много си загрижена за Алисия, но май на теб бая ти куца личният живот, защото живееш нейният.

Коментирай

блаа

преди 8 години

Абе, ха-ха, абе душко, спокойно бе! Не я мрази толкова, животът ѝ е не е чак толкова хубав колкото си мислиш. Хотарена ги разбирам, те си изкарват заплатките, ама на теб какво ти е заседнало на гърлото Алисия та Алисия. Нещо те предизвиква ми се струва, но какво ли.

Коментирай

gatiti

преди 8 години

Продължaвaш a? Сереш коментaрите със скоросттa нa светлинaтa.Дa нямaш рaзтройство?

Коментирай

ПРИЯТЕЛ

преди 8 години

БИРМОКА Е С ВЕСИ ЦАНОВА И НЕ Е В ТАЙЛАНТ

Коментирай

до ха -ха

преди 8 години

Стела, винаги съм те ценяла , като капацитет, но дали от годините и страха да не си загубиш мястото си и хляба си се превърнала в лакей на една фигура - медиен бос, който диктува правилата , а ти като послушен лакей спретваш всеки ден поръчковите статии за въпросните тук хора и не само. Добре, че поне имаш чувството за мярка, което е необходимо навсякъде и не показваш чак така пристрастие породено от лакейство , като Грозева. Нека, всеки живее живота си било той добър или лош, негово лично право е и избор. Всеки си носи кръста, а ние не сме хората, които ще ги съдим. Коментарите, те са ясни, както и хората в тях. Всеки си има пристрастия, разбиране и рееееед, други неща. В тях всичко това се отразява и ги олицетворява. Ако е истина това за Алисия, дано да е щастлива, въпреки,че и аз също не съм оптимист в тази посока. Дано съм лош пророк! Защото тя е много свестен и добър човек, но явно има слабост към лошите момчета. Пари си има, красота си има, образование си има, успешна кариера, дете си има ... всичко си има. Трябва и стабилен мъж , стъпил на краката си и който ще и бъде упора и любов във всичко. За кажем винаги, е несъстоятелно, защотоникой не може на никой да даде тази гаранция. Но , да бъде смислен.Toва е живота!

Коментирай

FAKT

преди 8 години

MNOGO QSNO CHE E ALISIQ SNIMKATA E KACHENA V PROFILA NA BIRMATA.OT EDNA SEDMICA SA TAM ALISIA NQMASHE UCHASTIQ I SA ZAEDNO OT 4 MESECA QVNO VECHE NE SE KRIQT ZASHTOTO NA SNINKATA SE VIJDA NAISTINA TATOSA NA ASQ

Коментирай

................

преди 8 години

нарочно оставям инициалите горе , да се види колко коментара правя, а не като пословичната тук със 100 коментара единствена, бълваща змии и гущери по въпросното в статията лице. И да мразиш Алисия, нищо не можеш да промениш в нейният живот. Само можеш да объркаш своя....тази злоба показваш и към хората около себе си, тя е вътре в теб ( характер) и те разяжда. И , ако се замислиш ще разбереш ,че съм права.

Коментирай

Maria

преди 8 години

Това не е Алисия със сигурност го знам. И , не само Алисия има този Татос. Тя беше първата, която го пусна и много нейни фенки и не само я последваха. Момичето е с тъп нос и по-едро от Алисия. Но нека си злобеят някои, които я мразят и не знаят защо, че е щастлива. Алисия не е в Тайланд.

Коментирай

Тцтц

преди 8 години

Пак Николета им е виновна на някои хора, че Ася е тъпа като плоския си гъз и не си е взела поука да не се заглежда по по- млади момчета от сина й.

Коментирай

а

преди 8 години

Може ли инициалите на името на Бирмата ,как са изписани , за да видим тази снимка в профила му?

Коментирай

е, а посмали малко

преди 8 години

Чак пък по-малък от сина й....Или така ти отърва? Цъкай си ! То е от култура... А, не смяташ ли ,че това си е нейна работа и живот? И не се ли умори с толкова коментари едни същи? прочети някоя книга белким обогатиш речника си, само три изречения имаш в него и то свързали с името Ася.. ха ха Колко си тъпа и злобна не е истина!

Коментирай

до Тцтц

преди 8 години

И да не забравиш следващият коментар да обърнеш на латиница! Знаеш кой пише с главни букви? Откъде толкова?

Коментирай

ихaaa

преди 8 години

Ти дa видиш, колко е простa тaзи Aлисия, дa обръщa внимaние нa млaди и симпaтични момчетa, вместо дa си хвaне един Шиши, нaпример.Много по добре ще и е нaли? Ще имa Плейн,Шaнел, ще си почивa в Дубaй във вилaтa му и т.н приймуществa.Лошото ще е сaмо, когaто трябвa се поти под или нaд него,че тя торбa кокaли, a той чувaл със слaнинa.

Коментирай

O koi go kaza

преди 8 години

А ти колко си тъпа и жалка,ако знаеш. Като кученце след всеки коментариращ да чистиш и четкаш на бръчката имиджа. Смешка.

Коментирай

ogi

преди 8 години

Това не е Алисия ,а много по високо момиче.Казва се Веси.Не пишете поръчкови статии!!!!!!!!!

Коментирай

до фенките на Дойчева

преди 8 години

Има тука две-три безработни ли са,луди ли са ,окупирали са всяка статийка за Алисия или Николета,пишат коментари,отговори,реплики ,дуплики,понякога сами се объркват и не знаят коя на коя пише.Аман!!!!!Как не ви писна по цял ден да се дърляте с хора,престрашили се да изразят мнение различно от вашето?Ами по лайковете се вижда ,че има такива ,а само вие си мислите ,че отговаряте на един.Измислете си по един ник и си пишете само от него ,че голяма какафония става винаги заради вас.Пишете се Пена,,Гена и Цена и да се знае кои сте-то е ясно ,че сте две-три най много!

Коментирай

ДО А

преди 8 години

Г. С. са инициалите. Но защо реши, че името му във Фсб е с инициали? Или просто не знаеш значението на думата.

Коментирай

до фенкaтa нa Николетa, която отричa дa е тaкaвa

преди 8 години

Хубaвa идея!!Но първо, нямa дa е лошо ти дa нaпрaвиш, товa което пишеш.Избери си име нaпример: Кaлинкa, вместо дa използвaш,буквички и цифрички, зa дa пишеш безброй коментaри тук.Познaвa ме стилът ти нa писaне и нaчините ти нa изрaзявaне и обръщение.Зa другите не знaм, но aз не съм безрaботнa.A ти рaботиш ли? И къде в хотaренa и другите жълти сaйтове ли?

Коментирай

до единствената с пароята и 100 -те коменатра тук

преди 8 години

Не съди по себе си за хората“ И, не визирай винаги себе си в очите на другите! Да, точно по лайковете се вижда дали са една и две тук. Както твоите- един два... в против- вероятно от няколко профила. Ти си болна психически и не го осъзнаваш. Ама, защо винаги виждаш себе си в лицето на другите? Знаеш ли , това какво е и как се казва?

Коментирай

ШИ ШИ

преди 8 години

НИКОЛЕТКЕ СТИГА БЪРЛЯВЕЙ С ПОРЪЧКОВИ СТАТИИ А ЕЛА ДОВЕЧЕРА В БЕРЛИН ДА МЕ ИЗПРАЗНИШ ЧЕ САМ ПОД ГОЛЯМ СТРЕС ПОКРАЙ ТУРСКИТЕ ВИЗИ АКО СИ ДОБРО МОМИЧЕ ЩЕ ТЕ ПРАСНА ОТЗАД В ТУРСКОТО ПОСОЛСТВО

Коментирай

за

преди 8 години

Вие наистина май сте много наивни.Нали не вярвате,че Николета има само един фен ,който пише тук.Аз предлагам Хот Арена да направят писането на коментари само с регистрация и то ако може да се ограничи до един акаунт.Тогава точно ще се разбере кой го гони параноята.

Коментирай

до Курволета § Сие

преди 8 години

Да те успокоя и аз от мое име. Имам образование, имам стабилна работа и съм си шеф , както на себе си, така и на много други хора. Работата ми е и свързана и с компютър, така, че мога да влизам тук по всяко време свободно и нямам шеф, защото аз съм си шеф, ако това ще те успокои. Но, явно визираш в коментара себе си. Неграмотна , необразована провинциалистка, с изразени психични проблеми луда фенка на Николета и по тази причина мрази Алисия, без да има и знае защо. Още едно доказателство, че не в ред с вторият етаж, който няма и грам обзавеждане. Факт! Хайде, коментирай си, аз имам работа. Не ми се занимава с боклуци. Много време ти отделих.

Коментирай

ееех този шиши

преди 8 години

шиши вземи смени репертоара ,много молим.Вече почвам да си мисля,че му имаш мерак на шиши да ти опъне жартиера.То все едно и също.Шиши миши.

Коментирай

от Лондон

преди 8 години

Тази лудата, която е единствено и само в статиите на Николета и Алисия да не би да си протеже на Николета и да поддържаш този сайт? Питам само и отговор не искам. А, че си психо е повече от ясно на всички.

Коментирай

от Лондон

преди 8 години

та, не разбрах в какво ни се състои наивността??? В това, че сме убедени и знаем, че Николета е проститутка и че са я избалии половин България , да не ги израждам те се знаят във публичното пространство, защото тя е парадирала с тези връзки или, че е образована , грамотна и НЕ злобна. Я да видим в какво ни се състои наивността и знаеш ли какво означава тази дума? Николета е проститутка и винаги е била. Злобна, необразована, подмолна, клюкарка, интригантка, долна курва, арогантна и с каруцарски речник, самозабравила се и с нереална преценка за това, което е. Ако съм пропуснала нещо, а аз сигурно съм, можеш да добавиш ти я познаваш ПО–ДОБРЕ. :)

Коментирай

Сани В.

преди 8 години

Лелееее,изядохте се........ Народееее,спрете малко с тези двете-Алисия и Николета!Помислете само как се обиждате и то за какво,за две жени,които нито познавате от близо,а те вас пък-ВЪОБЩЕ! Какво ви пука,коя каква била,с кого и къде била!Има ли пари,заради пари ли е с този и онзи.......какво ви влиза на вас!На мен не ми дреме за тези двенките! Нека всеки живее живота си,според своето виждане за него!!

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

И какво от Лондон,че не разбирам................Или си в Лондон........ахахаа,голям праз!Аз пък съм в Чикаго,и.........ахахахаааа!!!!

Коментирай

Вaленсия

преди 8 години

И кaкво кaто си в Чикaго, дa не би дa сa ти порaснaли рогa и опaшкa aхaхaхa.

Коментирай

taka de

преди 8 години

Така де, ама какво я засяга тази куха злобна лейка с колко години бил по-малък, кой, какво, кога , защо.... че и квалификации прави. Е, че ти си цъфнала, че и завързала, като те гледа тук денонощно в този сайт и специално под статиите за Алисия и Николета, сакън някой да не обиди Николета, сякаш никой в България не зная коя е, каква и и че е проститутка от 13 годишна и до днес. И, като и кажеш обръща търнаклията.

Коментирай

099

преди 8 години

Харесват коментара, ама липсва мозъчната клетка да се разпознаят в него. Скъсват се от завист, само така си го обяснявам. Иначе просто нямаше да им се обръща такова внимание.

Коментирай

099

преди 8 години

Никой не се е съмнявал, че си шефка. Аз още в интернет не съм срещала такова животно - човек да работи за някого. Тук всички сме се събрали само от президент нагоре - всички със собствен бизнес, сами сме си шефове, с образУвание виШУ, работим по специалност... Фантазиите са безплатни. Никой не иска да си признае, че е един злобен, завистлив бачкатор, който няма друга работа освен по цял ден да мрази този и онзи. И имаш работа, ама ей сега ще ми отговориш до 15 мин, с този или с друг ник. Знаем ги тези филми. ;) :D :D :D :D

Коментирай

099

преди 8 години

Никой не се е съмнявал, че си шеФка!!! :))) Забравих главната буква (с иронична цел). :)

Коментирай

сменилa е буквите с цифри, но кaкто и дa е

преди 8 години

След кaто твоятa клеткa си е нa мястото, и си констaтaрилa, че не ти липсвa, тaзи нощ ще спя спокойно.Не се прaви нa неотрaлнa, зaщото не си.

Коментирай

Мюнхен

преди 8 години

А, Плейн знае ли, че Николета е негова любима? А , и самолети много летящи из земното въздушно пространство... Днес за Монако, утре за Мадрид, след това Дубай.... и така до безкрая ....и края. :)

Коментирай

сменилa е буквите с цифри, но кaкто и дa е

преди 8 години

Неутрaлнa, попрaвям се сaмa, докaтa онлaйн прaвописния коректор , подвизaвaщ се тук, не се е обaдил

Коментирай

O, yes!

преди 8 години

На теб си ти и личи ВиШУто! Излязло е на челото ти , та чак е паднало и залепено в този сайт. По-далече няма как да отиде оти са сака и малко акЪл.

Коментирай

така да

преди 8 години

А теб к'во те засяга тъпа,злобна ,куха лейко с кой,кога и къде си го слага Николета,че само коментираш статиите и квалификации даваш,а? Или ти може,а другите не,наглост такава.

Коментирай

хи хи

преди 8 години

До вчера раздаваше Лексотан, днес мозъчни клетки..... Ясно- квалификация - "мозъчен хирург"! Само, че Москов закрива психиатриите из провинцията, та какво ще те правим- не знам! Не е леко да носиш тежко! Ама, тя Николета е едно джезве кокали, така че и в психиатриите можеш да я занесеш със себе си. Таман няма да си говориш сама! И двете сте клинично здрави, само дето твърдите антидепресанти вече не ви действат.

Коментирай

алооо >>> 099

преди 8 години

А смени цифрите ,че задръсти сайта! ха ха Николета и без твоята подкрепа и ревностна защита си се пори за роклета, но ти ще останеш с голият си гъз.

Коментирай

da , de

преди 8 години

Ще сънуваш Чикаго....

Коментирай

Кари

преди 8 години

Татуировката на това момиче не означава същото. Вгледайте се в последният детайл. Аз имам на същото място толкова дълга татуировка, но с друг надпис. така, че това не е Алисия. А, и да е ... Тяхна си работа! Свободни неженени, неомъжени хора, както искат и с когото искат ще си живеят живота. Не са зависими от никого и не дължат обяснение никому.

Коментирай

?

преди 8 години

A ти би следвaло дa си президентa или?Тaкa моето рaботно време приключи, некa зaбaвaтa продължи, много е зaбaвно в хотaренa, но сaмо под стaтиите зa Aлисия и Николетa.

Коментирай

Алооо,как е във Валенсия.......хахахааа!!!

преди 8 години

И рога и копита и опашка ,всичко ми е пораснало,мила!Има къде,расте си.... Олиииии,колко злобен и замръзнал коментар!Не парадирам бе,рожбо........хиля се на момата от Лондон! Големи сте сладури,да знаеш,еееееей!! A иначе съм си в Софето.......ама така само написах,да ви видя акъла,и ето на.....ВИДОХ.........хихихиихиииии!!

Коментирай

Valencia

преди 8 години

Molt be gracies.Fa un poquet va fregir.M' alegre molt que les cua i banyes continuaran creixent.

Коментирай

сладури сме позна

преди 8 години

Минала си покрай Софето на 300 + километра. Тя и Николета е от Софето, като теб. И какво като си от Софето? Аз съм родена на Цар Симеон и не се хваля ,че съм от Софето, а ти на 5 туби бензин ОТ. То в Софето откакто налазиха проститутките всички станаха софиянки и града придоби европейски вид, затова ние по-простите и неграмотните изучихме и се реализирахме в чужбина. :) Току що на стената ми във Фейса излезе поместена статия от" Дневникът на една кифла" не бях чела такъв шедьовър, не ми е от ....но по-интересното е, когато прочетох , че и там се споменава името на така великата Умница и Убавица Николета Лозанова паднах на пода от смях. Е, няма такава "известна" просто и то с каквоооо!!! И автоматично се сетих за друга една мома - Калина Паскалева и нейната книга, но поне има нещо малко в главата си и е дипломиран журналист( друг е въпроса, как и с какво), но е факт. Дипломирана журналистка практикуваща най-древната професия си е друго пред това, да кажеш само- Николета Лозанова! И до там.....ха ха хаааааааааааааааа

Коментирай

тъпачки

преди 8 години

Те някои тъпи по нагли влязоха и завършиха в някой от свободните университети из БГ- Благоевградски, НБУ и... много станаха вече знам ли ги там , но поне имат някакъв кетап. Курволета щом така и до днес не завърши нещо не,че няма финансова възможност, а си просто тъпо... смятай! И кучетата завършиха в БГ Университет тя още из министерствата се върти...Ама, то е до време, а после пенсионирана проститутка...

Коментирай

Viki

преди 8 години

Кефи ме тази певица, как тихо и спокойно си живее живота с което дава повод за клюки и свободни съчинения на драскачите в лайняната преса. Страхотна е!

Коментирай

of

преди 8 години

Аууууу страшно новина! Еблисия с нов тъпкач. Кой не я е поискал, той не я е минал. Цяла статия ли трябва да се пише за вагиналните и подвизи?!?

Коментирай

ах

преди 8 години

Е, та колко мъже е имала в живота си Алисия? Я, ги изброи! Твойте са два пъти повече до сега. Да не говорим за идолката ти. Там 1000 страници ще са ми малко да ги опиша....да не ги мятам тук поименно....

Коментирай

кукличка

преди 8 години

Най-красивата и най-харесваната певица. Изтрепаха се да я свалят мъжете. Само така, живей си живота, да се спукат душманите! Aлисия си е с Михайлов, а вие и дъвчете гъза тук но стоп. Не и се отразява зле. Цъфти и хубавее, и най-вече младее. Кукличка е, като 18 годишна.

Коментирай

до of

преди 8 години

Отсече момето от Софето.

Коментирай

of

преди 8 години

Едва ли моите са повече, впредвид че Еблисия не можеш да я стигнаш по клатене. Клатили са я, не е какво да не са. Из хотели, по горички, даже се е похвалила в интервю наскоро че се клати и в колата. Но всеки както може така да се препитава. Въпросът е трябва ли да се пише цяла статия за това? За идолки, аз такива нямам. Само защото не харесвам баба ти Еблана или Ебла, как ти е по-добре да я наричам? Така че продължавай да и лижеш миризливия лайнян пърдялник и да изписваш стотици коментари под различни имена. Дано поне някой левец ти плаща за това. Иначе жалка работа...

Коментирай

xaxaaaaaaaa

преди 8 години

То в Софето откакто налазиха проститутките всички станаха софиянки и града придоби европейски вид, ..........Това,мило ми момиче,е откровена обида!Ясно ми стана умственият ти багажец,софианке,а също така доброто ти възпитание! Пишеш на жена,може би на годините на майка ти,мила ми госпожице! Научи се на тон и обноски!Все ми е тая,къде точно си родена,и дали си от София,Валенсия.......прощавай,но влизам в тона ти,или от МАЙНАТА СИ! Не сравнявай хора,които нямаш честта да познаваш,с нищожества като Н.Л,пардон! Остани си със здраве,мило дете............И чедо,не парадирай с чужди езици,и магаретата ги учат,чистейки тоалетните по Валенсия!!!

Коментирай

Вaленсия

преди 8 години

Милa ми госпожо, зa кaкъв интелект и възпитaние, вие точно претендирaте, кaто лaете цял ден тук срещу момичетa, който могaт дa ви бъдaт дъщери, кaкто сaмa обеснявaте.Целтa ми не беше дa изтъквaм,че освен castellano говоря и valenciano.Нaпрaвих го, зaщото вие кaто излъгaхте, че живеете в Чикaго, явно сте мислилa, че и aз лъжa, кaто вaс.Ще ви рaзочaровaм, но не всички живеещи в чужбинa чистят тоaлетни.Дa не би дa имaте близки, който тaкa си изкaрвaт хлябa, нямa лошо.Вземете си едно кученце, ще си го рaзхождaте нa вън и нямa дa киснете денонощно тук.Гледaйте си пенсиятa, и вие също не се изкaзвaйте неподготвенa зa хорa, който не познaвaте

Коментирай

ах

преди 8 години

Е,не за сефте ти казвам, че си ограничена, тъпа та си се извърнала , злобна та съскаш не на последно място с беден речник. Това с пърделника го прочете тук за слеченият задник на Курволета и го използваш, за хотели и мотели пак от биографията на Курволета, за клатенето пак кои са клатили Николета. Ами вземи прочети някоя книга много ти е беден речника , а от там и репертоара. И много ми е познат почерк Николетин - тя така copy& paste. A, колко са клатили Алисия точно ти няма как да знаеш, докато тези дето са клатити , порили и свирила на кавала Курволета ги знае поименно цяла България.А, те със сигурност са дузини над бройката на Алисия. Така,че е лижи си увисналата трътка на проститутката Николета и духай барабар с нея. Но ,си достатъчно грозна , а и явно не те сефери за пукнат грош , нито знае за жива , а само за една от заходилите с главата да и лъскат имиджа и лайк вин.

Коментирай

do of

преди 8 години

""""То в Софето откакто налазиха проститутките всички станаха софиянки и града придоби европейски вид""" Направила си извадка от контекста на коментара ми, но да беше доловила и сарказъма в това, защото точно такива, като твоята идолка Николета , които станаха софиянки чрез пу*тките си, са същите тези, които ти възхваляваш и защитаваш. Но, нали си достатъчно тъпичка бабо с килийното ти образование как да доловиш това. Ти си знаеш Асуна, Асиета, Бабета. И , сега разбирам защо я бабосваш, защото ти си всъщност бабата с тази история. И , ако младите и образовани жени тук си правят гаргара с една нациолна проститутка ти се вземаш на сериозно и то много. И бабо Яго сега разбирам, защо си в час с антидепресантите. Ами ти си просто подвижна лудница и дърта самотница, затова и кибичиш тук денонощно да си избиваш комплекисте , самотата от това, че явно и мъжът ти те е зарязъл и си една бедна, самотна старица искаща и вживяваща се в бленуваният живот на Курволета. Е, сега вече си наистина за съжаление! Пий си антидепресанта, какъв беше Ксанакс и си лягай, утре пак ела тук да си изливаш злобната душица. А, ако не можеш да спиш, стани и през ноща табора ХотЛайнена е отворен денонощно! Жалка старица, жалка женица!

Коментирай

do > of continue

преди 8 години

наистина си за съжаление! Пий си антидепресанта, какъв беше Ксанакс и си лягай, утре пак ела тук да си изливаш злобната душица. А, ако не можеш да спиш, стани и през ноща табора ХотЛайнена е отворен денонощно! Жалка старица, жалка женица!

Коментирай

tirbu6on

преди 8 години

Тази ако не се ебе няма да предизвика никакъв интерес у жълтата преси. Тонове мастило за това в чии креват е скокнала. Иначе убий ме, за една нейна песен не се сещам. Но всеки ден четем с кого е спала. Както се казва - важното е да си известен. Няма значение с какво.

Коментирай

-

преди 8 години

Ами зависи кой какво го интересува. Ако с това я помниш, значи търчиш по сайтове, които пишат за нея и четеш и те интересува. Не се сърди на себе си, че са ти такива интересите и не слагай всички под един знаменател със себе си.

Коментирай

tirbu6on

преди 8 години

Няма значение кой от какво се интересува. Единственото което се пише за нея е с кого спи. Факт! С нищо друго не е интересна. Всъщност със това и стана известна. Не че много интервюта съм гледал със нея, но всичките са за някакви любовни драми, раздели, секс-почивки, сватби, любовници....Както вече казах за нея няма значение с какво е популярна, важното е да е известна. Не одобрявам и не уважавам такива хора!

Коментирай

истина

преди 8 години

Мухаха, Айде ГЛЕДАЙТЕ ПАПАРАЦИ В НЕДЕЛЯ ДА ВИДИТЕ ЧЕРНО НА БЯЛО КАКА АЛИСИЯ С НАРКОМАНЧЕТО БИРМА-НАЛИ НЕ БИЛО ВЯРНО???????????????Тази все я мислих за проста,ама тя надмина очакванията ми-честит нов татко на Валерко!

Коментирай

milena

преди 8 години

Той затъ Бирмата е наисина много "горещ"....!! Ха, Ха

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.