Ексклузивно в HotArena! Преслава сваля Гришо! (Направила му магия за любов)

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-v-hotarena-preslava-svalia-grisho HotArena.net
Ексклузивно в HotArena! Преслава сваля Гришо! (Направила му магия за любов)

Преслава сериозно точи лиги по топ тенисиста Григор Димитров. Певицата е тотална фенка на Гришо и се скъсва да лайква всяка негова снимка в Инстрагам, узна HotArena.

 

 

На последното фото, качено от спортиста, звездата на „Пайнер“ се лигави като му пише иконки с камилки.

 

 

Близки до Преслава разказаха пред HotArena, че тя дори на няколко пъти ходи на врачки заради Григор. Интересувала се дали има някакъв шанс той да й обърне внимание. Друга клюка гласи , че Преслава дори му поръчала магия за любов.

 

 

На чалгарката от дълго време не й върви с връзките. И по-точно - откакто Бирмата й би шута. Той беше най-силната й тръпка.

 

 

Наскоро се появи информация, че от скука в любовния си живот Преслава дори започнала да преминава на левия бряг. Информатори докладваха, че певицата имала афера с бизнес дама от пловдивскя край, която се занимава с внос на маркови облекла и е бивша изгора на гангестера Димитър Стоянов – Митко Лудия.

 

 

По-рано се появиха и слухове, че Преси обичала и груповите изпълнения с участници и от двата пола. Участвала е и в тройка с приятелско семейство (припомнете си от ТУК).

13 Коментара

hahahah

преди 7 години

Написала 1 коментар и започнахте - връзки, магии хахаха. Не сте нормални.

Коментирай

Тутурутчо

преди 7 години

Да ядете на Преслава тутурутката дето не я оставихте на мира!

Коментирай

baj xui

преди 7 години

хотарена вие сте ненормални олигофрени

Коментирай

Жълти боклуци

преди 7 години

АМИ ЗАЩО ДА НЕ ЛАЙКВА КОМЕНТАРИТЕ МУ???Каквоошо има злобари от хотарена продожни и грозни????АМА СЕ ПРЪСКАТЕ ОТ ЯД ,ЧЕ ГРИШО ЕДВА НЕ ЗАВЕДЕ ДЕЛО ДА ОСЪДИ ЛЪЖЛИВАТА ВИ ПРОСТИТУТКА.ЕЙ ПИСНАЛИ СТЕ НА ВСИЧКИ ПРОДАЖНИ ЖЪЛТУРИ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ВИ СЕ ПОДИГРАВА КАКТО И НА ПРОТЕЖЕТО ВИ КЛОЗЕТА С ФОТОШОПА.И БАБА МИ С ФОТОШОП ЩЕ ИЗГЛЕЖДА ПО-ДОБРЕ ОТ КЛОЗЕТНИЯ ВИ ПАРЦАЛ!!!!!!

Коментирай

преди 7 години

А най-смешното е,че Григор дори не отразява смешната чалгарка, която се пъне да му привлече вниманието. Нито отразяваше гнома Гни Ло. Тези двете са най-големите ку*ви в държавата! Постоянно кифлееха заедно на снимки и бяха дружки, докато курвенското в тях не се показа и се изпокараха за клиенти. Гади ми се от тези двете и от всички останали кифли, за които София е Лас Вегас!

Коментирай

DBB

преди 7 години

Ей, Хотарена, страшни сте! Никога нямаше и да предположа, че коментар с 3 камили означава "Луда съм по теб! (първата камила) Тръгнах по врачки заради теб! (втората камила) Направих ти магия за любов, обичаш ли ме вече??? (третата камила)"! Добре, че бяхте вие, та да ми отворите очите!

Коментирай

Стела

преди 7 години

Може и да не значи, но щом коментира иска да му привлече вниманието. И тя, и Никлузета си мислят, че той е лесен като безмозъчните ни футболисти. Няма и половин процент шанс, чалгарка, наркоманка при това, която не знае бъкел английски. Както се вижда момчето е далеч от чалга културата и може би изобщо не знае коя е.

Коментирай

blq blq

преди 7 години

АЛО ХОТАРЕНА ЕБЕТЕ СЕ В ЗАДНИЦИТЕ..ОНАЗИ ГНИЛАТА ПРОСТИТУТКА ГНИЛО ЛОЗАНОВА ЛИ ВИ ПЛАТИ ЗА ПОРЕДНАТА ПОМИЯ..ХОТАРЕНА Е ПОМИАРСКИ САЙТ НА ОНАЗИ КУРВАТА ОТ БИЛБОРДОВЕТЕ TAFF

Коментирай

Вера

преди 7 години

Какво беснеят истерично феновете на Преслава и то с главни букви като ненормални? Разлика между Николета-Клозета и Пресалка- Друсалка няма!!! Двете са абсолютното дъно и както някой е написал в долните коментири - докато не се скараха за клиентелата си бяха дружки и обикаляха кръчмите заедно. То не бяха целувки, гушкания, сърчица от тях двете... Да не мислите,че са обсъждали ядрената физика? Двете са един дол дренки!! Сега се сещам, че и двете са спали с обвързани мъже - Друсалката с Коко, а Клозета с Валери. Това не са слухове, а признания в ефир от Емилия и Алисия (не ме те са светици де). Като две капки вода са си двечките. Гришо нито една от двете не следва, а те и да му се натискат все тая.

Коментирай

нина

преди 7 години

Едно харесване на снимка и пращане на камила не означава нищо а дали е достойна да бъде с него защо пък да не е Млада,Красива с чувство за хумор какво му трябва на един мъж. Смятам че вие сте недостойни да пишете за когото и да било и би трябвало да ви вземат лиценза за подобни клевети искрено се надявам да стане

Коментирай

12345

преди 7 години

ЖАЛКИ ПАРЦАЛИ СТЕ ВИЕ ВСИЧКИТЕ ОТ ТОЗИ СКАПАН САЙТ, КРАЙНО ВРЕМЕ Е ПРЕСЛАВА ДА ВИ ДАДЕ НА СЪД БОКЛУЦИ МРЪСНИ..ЗАВРЕТЕ СИ ОТЗАД ЛЪЖЛИВАТА СТАТИЯ ПОМИАРИ..КОЙ ВИ ПЛАТИ ЗА ПОРЕДНАТА ПОМИЯ.,ПРОСТИТУТКАТА НИКОЛЕТА ЛОЗАНОВА ИЛИ ПАРЦАЛА ОТ ДОЛНОПРОБНИЯ ПОРНОКЛИП ГАЛЕНА

Коментирай

ха

преди 7 години

Абе на всички чалгарки моделки и плеймейтки им се иска такъв като Григор, ама няма да ги огрее.Едно време всички се хвърляха на простите мутри , понеже имаха пари и едва ли не ги изкараха пример за мъже.Ама сега като доста свестни момчета - я спортисти , я други стойностни професии направиха пари и преуспяха, тия кръчмарски пеперудки започнаха да искат такива.Ама един такъв мъж едва ли слуша чалга изобщо или пък го интересуват мазните силикони на някоя плеймейтка.Затова се задоволете с чичаците и мамините синчета дето ви ходят по кръчмите, ама от тях класа и отношение едва ли ще видите -най-много бой, изневери и сръбска музика.

Коментирай

Рая

преди 7 години

Боожее вие вече се чудите какво да пишете за това момиче Преслава..Красиво, чаровно девойче, не разбирам какво толкова ви дразни всички..А и един коментар написала и вече любов, смешно е това..А и Преслава си има приятел, бизнесмен..Не разбрахте ли, че тя си пада по мутри и иска да има тръпка, това трябва да е станало ясно на всички..Гришо просто не и е в категорията :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.