Ексклузивно в HotArena! Сашо Майонезата преби гаджето си в столичен ресторант? Според очевидец насилието е било до кръв

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-v-hotarena-sasho-maionezata-prebi-gadjeto-si-v-stolichen-restorant-spored-ochevidec-nasilieto-e-bilo-do-krav HotArena.net
Ексклузивно в HotArena! Сашо Майонезата преби гаджето си в столичен ресторант? Според очевидец насилието е било до кръв

Читателски сигнал

 

Ексклузивен читателски сигнал пристигна на редакционната поща на HotArena.

 

Според анонимния потребител бизнесменът Александър Найденов, по-известен като Сашо Майонезата, е пребил до кръв приятелката си.

 

„Александър Найденов преби половинката си в столичен ресторант. Аз бях свидетел на мелето. Той беше видно почерпен с алкохол.

 

Риташе я и псуваше. Беше ужасна гледка. Накрая момичето с разбит нос и все още прясна кръв по лицето, си тръгна с такси.

 

Това ли е истински мъж???

 

Действието се случи в ресторант „Червената къща“ в района на Румънското посолство.

 

Не търся реклама. Просто видях какво се случи.“

 

HotArena не се наема категорично да твърди, че случката е истина. Ще търсим и Александър Найденов за коментар.

 

9 Коментара

Шибаняк

преди 8 години

Супер гнусна отрепка е тоя палячо! Още докато беше с елен колева му миришеха работите..откъм това че е просто един комплексиран дъртак...ИШ АРЕНА-ХАЙДЕ ОПРАВЕТЕ Я ТАЯ КАПЧА УЕ...НАЛИ ЛОЗАНОВА ВИ ПЛАЩА

Коментирай

Кити

преди 8 години

От сеирджиите никой ли не се прояви като мъж в ресторанта да отърве девойката от този ненормалник? Иначе всички са много напомпани и татуирани, да плашат гаргите. А както стоят с очи, забити в телефоните, поне полиция да повикат не се ли сетиха? А персонала къде беше... Поне някой не го ли халоса с някоя табла? Нещо не направихте ли, бе? ! Утре вас ще пребият и никой няма да ви помогне!

Коментирай

иди

преди 8 години

СЪСУХРЕН,ЗЛОБЕН ИДИОТ.НА ТОЯ ДЯДКА СУГУРНО И ВИАГРАТА ВЕЧЕ НЕ МУ ПОМАГА

Коментирай

баце роман

преди 8 години

ХАХАХАХАХ и къде е този анонимник Митеее хахааххаах надали Майонезата човек от такъв ранг ще тръгне да бие жена и то пред хора .Нали се сещаш ,че има камери и ще го съдя , а едвали майонезата ще иска да влзене в затвора заради някаква курва. Оная психично болната дето си търси мъж Елен ли МИлен ли е е платила Мите и ти си е пуснал тази скалъпена статия , както и всичките ти тук тъпи статии .Ти си еба си и ппродажното копеле за пари дупет даваш без значение кой е .

Коментирай

jenn

преди 8 години

Платила тя.. Онзи ден писаха, че нямала пари да си плати водата, сега проима за статии... Тоя само като го погледнеш и ти е ясно какъв психар е. Далеч от такива!! И НАИСТИНА СИ ОПРАВЕТЕ КАПЧАТА ИЛИ НАПРАВО Я МАХНЕТЕ, ЗА КАКВО Е ИЗОБЩО?!

Коментирай

Qwerk

преди 8 години

Много противен дядка,на неговите години хората внуци гледат той се държи като тинейджър в трета възраст

Коментирай

to jenn

преди 8 години

Какво не е наред с капчата ?

Коментирай

><

преди 8 години

какво да не и е наред освен това ,че не работи! ?!

Коментирай

Баба Цеца

преди 8 години

Не че на работи, просто се сменя на 2-3 мин. Ако останеш на една страница, докато прочетеш материала вече се е сменила. Но в сайт, в който работят неграмотни роми без основно образование какво да очакваме? Влизам тук от време на време да видя колко изпаднали хора има - и се чувствам по-добре. :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.