Ексклузивно! Валери Божинов фалира! Взеха му мерцедеса, една година не е плащал издръжка на Алисия! (Едва преди дни й хвърлил 2000 евро)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-valeri-bojinov-falira-vzeha-mu-mercedesa-edna-godina-ne-e-plashtal-izdrajka-na-alisiia HotArena.net
Ексклузивно! Валери Божинов фалира! Взеха му мерцедеса, една година не е плащал издръжка на Алисия! (Едва преди дни й хвърлил 2000 евро)
Футболистът на сръбския „Партизан” Валери Божинов е останал без пукнат лев и разпродава активите си. Само преди броени дни играчът се е разделил с чисто нов мерцедес, с който пърпореше след тренировка, научи HotArena.

Возилото на Валери бе уникален бял мерцедес, последен модел. Футболистът го взел на лизинг в края на миналата година и на регистрационната табела му сложил любимите си номера 8686. С това където и да се появяваше, получаваше специално внимание. Уви, от няколко дни автомобилът не е в движение, а е обявен за продан в известна автокъща. Според запознати причината за това е, че така Божинов няма да плаща застраховката на возилото.

Това обаче не е единственият финансов карък на любителя на малки котета. Според запознати, той е стигнал до просешка тояга и дори отказва да изплати издръжката за дъщеря си Никол на бившата си жена Николета. Водещата на „Папараци” вече трети месец чакала бащата на момиченцето й да се сети, че то има нужда от пари, с които да се погасяват скъпата му детска градина, дрехите и храната му, пише \"Уикенд\".

Николета не го е погнала в съда само, защото не вярва, че има какво още да му вземе. Той съвсем се е окъсал”, нищят го в светските среди.

От една година Божинов не е дал и стотинка за издръжката на малкия Валери, детето му от Алисия. Скоро от сърцето му се откъснали 2000 евро, които дал на певицата, и то след много уговорки и увъртания, споделят запознати със ситуацията.

Известни столични играчи обаче разкриват друга причина за положението, в което футболистът е изпаднал. Според тях по-скоро той се опитва да се преструва на пропаднал, за да не се налага да дава половината от авоарите си на законната си жена Николета. Не е тайна, че двамата с нея са в обтегнати отношения и е въпрос на време да стигнат до развод. При такъв развой, всичко, което играчът е спечелил, докато двамата бяха семейство, трябва да се подели. Това естествено никак не го устройва и за да избегне финансовите й претенции е предпочел да „изгуби” по документи много от своите притежания.

„Такъв хитрец като него не може да се окаже без пари. Зад него стоят финансисти и счетоводители, които непрекъснато го съветват къде да сложи парите си. Всичките тези трикове ги научи още в Италия от своите колеги, които непрекъснато крият приходите си заради данъците”, обясняват запознати. Според тях подобна версия звучи много по-убедително отколкото фалита на футболиста. Още повече, че би разкрило и причината Алисия така яростно да го гони в съда за по-висока издръжка на сина й. 

16 Коментара

Сани В.

преди 8 години

.....защото не вярва, че има какво още да му вземе..... Много правилно.Преди да влезе в живота му,Валери беше съвсем друг човек! Взе му всичко и се разделиха.Ако това е истина,а не поредното желание от страна на Николетка,да го очерни,то жалко за Божинов,стигна дъното....... Ами сега,май влиза в отбора на безизвестните българи,които едва свързват двата края!Това е участта на всички самозабравили се ЕДНОДНЕВКИ,включае и Лозанова!Жалко задецата на такива!!!Но както е казал народа,има наука-имаи отука.........

Коментирай

Христина

преди 8 години

" споделят запознати със ситуацията.." eeee най-накрая научихте нова фраза. Този пък няма ..."от достоверни източници", ....."близки на звездата" "ексклузивно само в hotarena"

Коментирай

pppp

преди 8 години

Нa Вaлерко не е плaщaл от еднa годинa, a нa Николчето сaмо от три месецa!!Зa едното дете пишете, че имaло много рaзходи, децкa грaдинa, дрехи ядене. A другото нямa ли?То не посещaвa ли скъпо училище? Не мисля, че ходи и голо, нито пък е преминaло нa фотосинтезa.Aaa зaбрaвих, светът се върти около Николетa.Горкaтa тя скъпaтa издръжкa нa детето пaднaлa нa нейния " крехък" борчески гръб.Живa дa я ожaли човек.

Коментирай

:-)

преди 8 години

Ами да, на другото дете майка му работи. А ако горното е истина, Клозетка ще трябва да вкара доста повече „рекламни фотосесии“. Ако пък е вярно, че Валери си крие доходите, му пожелавам добре да си е опекъл нещата. Едно е да издържа децата си, друго е да дели това, което е изкарал с работа с оная алчна прахосмукачка.

Коментирай

ХАХАХА

преди 8 години

ЕКСКЛУЗИВНО! ВАЛЕРИ БОЖИНОВ ХВЪРЛИ 2000 ЕВРО НА АЛИСИЯ. ХАХАХАХА ПРОФЕСИОНАЛНАТА ЖУРНАЛИСТИКА Е НЕПОЗНАТО ПОНЯТИЕ ЗА ВАС МИШКИ!

Коментирай

преди 8 години

На децата не може да плаща, ама с последен модел !Мерцедес

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Любителят на малки котенца нема го мислите, със сигурност нема оди бос и гладен, колко и да ѝ се иска на караждовската мангуста. А се дели на половина семейно имущество само ако Перката докаже, че има принос, демек примерно е гледала Николче, докат Валерката цепи пачки и т.н.. Та, молим не ме карайте да се смеем на жалката препечатка от дриснята в жълто Уикенд. Щот всички видехме къв е приноса на трътлестия Таралясник, освен да го напраи по–беден. Нищо нема да му земе таа, даже и да са законно женени, а ако се случи некой по–нормален съдия, моа да остане и без касичката - горкото Николче. Щот некъв тъп футболист с разкопчан цип е за предпочитане като родител, отколкото действаща тротоарна жрица на повикване и не само, бъкаща от щамове, достойни за интереса на всека уважавана лаборатория, разработваща биологично оръжие.

Коментирай

Да

преди 8 години

Поне Алисия си държи на кариерата и на средствата, които печели, та собственото й дете да не завиди от този слабоумен "футболист", който си е лика прилика с "топ моделката" Цинглоета Табуретката

Коментирай

така така

преди 8 години

ИХААААА, АМА ТОЙ ХИЧ НЕ БИЛ ГЛУПАВ ХАХА. ТАКА, ТАКА ЩОТО ЩЕ ЗАПОЧНАТ ИНАЧЕ МНОГО ДА ИСКАТ. А КАТО НЕ ЗАДЛУЖАВАШ И НЕ ПОЛУЧАВА, А ТЯ АЛИСИЯ НЕ Е ОПРЯЛА ДО НЕГО ПОНЕЖЕ СИ ИМА, АМА ДРУГАТА НА ОПАШКАТА ДА МУ МИСЛИ ТОЙ ДЕЦАТА СИ НЯМА ДА ОСТАВИ СЪС СИГУРНОСТ. ПРОСТО ТЪНКИТЕ СМЕТКИ НА НЯКОЙ ЩЕ ИЗЛЕЗНАТ МАЙ КРИВИ ХАХА ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПАРИТЕ.

Коментирай

Ехи

преди 8 години

Не беше ли тая /или Най- добрата майка?!/ , която твърдеше, че на бившата ѝ стига една минимална работна заплата????

Коментирай

добави коментар

преди 8 години

Колко е жалка бившата му "законна " съпруга НикитУ Лозанова. А той...ами хитър е, ама тя пък няма заслуги.

Коментирай

Тони

преди 8 години

А в блиц пише че е с 39 годишна кака, кака ама яка. Страшна мацка, ако е фалирал едва ли ще е с него. Мадамата е супер яка и не изглежда на годините ди а много по млада. Как не и омръзна на амортизираната Николета да го тормози, тоя с какви мадами е, тя тая като лелка пред тях а на певицата вика баба. Колко грозно уж голямата любов, а сега го хапе куче, еми не те иска тва е , поне се дръж на положение жена си все пак толкова ли я окъса.

Коментирай

супер1

преди 8 години

ха хааааааааааааааааааааааааааааааааааа посмях се от сърце с коментара ви

Коментирай

Бре,

преди 8 години

Този Божинов се оказа баща само на Николче празноглаво, йкато мама и тати. Тя посещавало скъпа градинка горкото , а Валерко , който учи в италианския лицей на него училището му е без пари, а и издръжка не му трябва. То милото нито яде, нито сере. Дрехи пък хич , голо ходи. И не му трябва нищичко. Него щъркела го донесъл.Той Божинов не знам знае ли кой му е първородният син и дете? И колко деца има според ГниЛо. За нея той не се брои за дете на Божинов и каквото има всичко трябва да принадлежи на нея и отрочето й - жабока на дядо. Защо ли му вика жабчето на дядо... може би защото още не може да говори, а фъфли,като майка си и квака , като жаба.Та, има и Господ, който вижда и отсъжда! Малоумници!

Коментирай

лили

преди 8 години

на малкия Валери не плащаше с години и не се интересуваше от него само за снимки и беше нормално се за за никол не плащал 3 месеца и оревахме орталъка какви са тези два аршина за еднакви деца николета май доста си прехапа езика след като достатъчно дълго плю и се подиграва на алисия

Коментирай

Ми

преди 8 години

Ми сигурно му е писнало да плаща за перуките и екстеншъните на Клозета и прическите и къдрене то на малката. Ако навремето не се беше хванал с тая уруспия щеше да е по-добре.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.