Ексклузивно! Валери и Николета пред развод, тя му взима 300 бона? Вижте цялата драма + истината ТУК

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-valeri-i-nikoleta-pred-razvod-tia-mu-vzima-300-bona-vijte-cialata-drama-istinata-tuk HotArena.net
Ексклузивно! Валери и Николета пред развод, тя му взима 300 бона? Вижте цялата драма + истината ТУК
Въпреки че вече повече от година не са семейство, Николета Лозанова продължава да източва сметката на Валери Божинов. Заради лукса три години да бъде съпруг на най-красивата плеймейтка, футболистът на „Партизан” е олекнал с нови 300 хиляди лева, че и отгоре, научи HotArena.

Единственото успокоение пред нападателя на националния отбор е, че гореспоменатата сума поне няма да замине по скъпи чепици, сутиени, гащи и почивки в Дубай, а ще служи за нуждите на 4-годишната дъщеря на Божинов и Николета – Никол.

O
коло 340 000 лева е сумата, която Валери се е съгласил да изплаща на дъщеря си като издръжка до навършване на 18-тата й годишнина. Ни Ло настояла пред бившия си мъж да „инжектира“ по сметката й най-малко 2000 лева месечно. Плеймейтката не иска да чуе за по-малка сума, тъй като Валери плаща толкова за издръжката на сина си Валери от Алисия.

Сметката показва, че докато Валери и Никол навършат пълнолетие футболистът ще се раздели с близо 1 милион лева. Според информация на \"Шоу\", семейството на Николета и Валери ще бъде в историята, тъй като двойката е подала официално документите си за развод.

Двамата се разбрали как да поделят имуществото си, придобито по време на брака. Плеймейтката била категорична, че може да се издържа и сама без спечелените досега от Божинов пари и нямала мераци към банковата му сметка. Тя обаче имала претенции към семейния мезонет в кв. Витоша“.

Божинов се навил на сделката, тъй като има опит в подаряване на жилища на бившите си жени. Преди години той остави на Алисия голям апартамент, в който да живее със сина им.

Според клюката Божинов форсирал развода заради делото срещу „Спортинг“ в Арбитражния съд в Лозана. Ако съдът разведе двойката в близките седмици, Николета няма да има право на половината от 3,6 мл.евро, които португалците трябва да платят като обезщетение на българина, заради преждевременното прекратяване на договора му.

Според  отлично осведомени източници на HotArena, към днешна дата няма внесена молба в съда, нито от Николета, нито от Божинов. Дори няма индикации за такова действие. За развод в звездното семейство се заговори още през март миналата година,  като от тогава до сега за излизали поне 50 версии за „точната“ дата на развода. Самата Лозанова коментира преди време, че ако има развод първа ще съобщи новината.

31 Коментара

?

преди 8 години

Щяла да му вземе нещо си,ама няма молба за развод още-всичко е предполагаемо.Сигурното е обаче,че Алисия е взела исканото от нея защото Валери вече контактува със сина си-затворил и е явно алчната уста с крупна сума ,каквато беше и целта на чалгарката!

Коментирай

Ся

преди 8 години

Ся тия двамата галфони женени ли са или не са? И като никой не е внесъл молба за развод какво ми пишете едно и също? Тая статия (в смисъл със същото съдържания) вече сме я виждали. Добре, че беше Валери, че да отвори вратите към хай лайфа на никому неизвестнатата пр*ститутка. Тоест ако не беше той НЛО-то кой знае на кое околовръстно щеше все още да обикаля.

Коментирай

ихaa

преди 8 години

Кaкво стaнa сегa? Нaли звездaтa от Кaрaджово, нямaше дa е кaто Aлисия?Имaлa претенций към жилището и по 2000 нa месец, зaщото Вaлери дaвaл толковa зa синa си.Рaзвод, зa дa се рaзведеш първо трябвa дa имaш грaждaнски брaк.Нещо, което в техния случaй е мaлко спорно.Стрaнно е дa сте рaзделени от годинa и дa не се рaзвеждaте, нямa логикa.Не знaм, дaли рaзмянaтa нa герлянди нa борa- борa в Бългaрия се признaвa, кaто зaконен брaк.

Коментирай

тая пак се взела на сериозно

преди 8 години

А сега Валери да каже имат ли граждански брак ;). Тя проститутката е нормано да си иска, и бил съпръг на най-красивата аааааааааааааааахахахахаха най-тъпата и ограничената миличка, но си много далече от истината че си най-красивата, я и изкарайте точно снимките от времето в което тази с големите виснали бузи и джолани стана мис плеймейт. Най-красивите до сега са Кучкова и Златка русата и всеки може да го потвърди. И дтруго ти си тази която трябва да му изплати ВРЕДНИ на човека защото както се разбра с теб лесно не се живее и никой дълго не би те търпял, а той все пак успя дори и нищо и никаквите 3-4 годинки през които едва не му съсипа и кариерата, а сега му върни и парите които харчеше наготово за парцали и екскурзии. Времето през което той не беше до сина си как ще му го върнеш???? Не можеш, така че си доста подло и долно същество. И нали много лаеше в каква приказка живееш, колко си обичана обикновенно приказките имат щастлив и красив край, а не като този твоя грозен и жалък.

Коментирай

в

преди 8 години

Множествено число на "претенция" е "претенциИ".

Коментирай

ZVEZDATA VIKA OT KARADJOVO

преди 8 години

AHAHAHAHAHA ZVEZDATA OT KARADJOVO HAHAH. NEEEEEE, NE MOGA KAKVI BISERI RUSITE, SUPER STE 4ESTNO, A TAZI NALI I ZAVIJDA VSEKI. INTERESNO NA KOQ JENA V RAZVOD NQKOQ DRUGA BI ZAVIDQLA, A I MUJUT I Q IZRITA NE TQ NEGO VERNO E JALKA .

Коментирай

в

преди 8 години

Глупости. Тя вече се беше завъртяла около Андреа/Теодора и вече беше участвала в конкурса Мис Плеймейт, така че вече си беше достатъчно известна. То в България, с нашата малка държавица и малък така наречен хайлайф, общо взето това е тавана. Няма кой знае къде по-нагоре да ходиш.

Коментирай

в

преди 8 години

Стига си вкарвала думи в устата на хората. Ако ти виждаш Кучкова като "красива" , това не значи, че всеки я вижда като такава. Всеки го бил виждал... Николета изглежда много по-добре отколкото селското Ленче изобщо някога може да се надява да изглежда. Особено ако сравняваме Николета от времето на конкурса. Беше супер чаровница, както и Златка.

Коментирай

в

преди 8 години

Не вярвам да няма претенции към парите на Божинов, със сигурност има, но не е много загрижена, защото вече е в проститутския бизнес с араби, които както знаем нито имат достъп до нашите социални мрежи, нито много хора знаят арабски, нито те ще седнат да говорят с някой европеец за това с какви и кои платени жени си лягат, така че имената на забърканите в този тип бизнес там (а те са много) са запазени чрез гарантирана дискретност. И това, с което си изкарва парите е стока, която нито се изчерпва, нито се изразходва, така че не е много притеснена.

Коментирай

Сигурен източник

преди 8 години

Още един лъч светлина от мен в информационния мрак, който тлее в тъпите ви главици. Николета се издържа от проституция! Парцалките й, повечето са абсолютно менте! Ментета, които заливат пазара и всяка нормална девойка има възможността да се облича като нея. Дори прословутата скъпарска рокля на Плейн от рожденния й ден е менте и стува 120 лв. Единствено за обувки и чанти дава повече, а месечната й заплата е крайно недостатъчна, за да се издържа сама с този начин на живот. Това в нейните среди си се знае, просто заблудените й фенове пак се пенят тук, където ще останат под дебела анонимна сянка. Почивките й са от спонсор, дали Валери или някой друг, това е без значение. Николета прави по 2-3 реклами на година вече, два клипа с връзки и толкова. Месечна заплата за 4-те предавания, от които говори по 10-15 мин. 15 бона. Толкова. Коне с капаци такива

Коментирай

От Караджовка мършава селяндурка до София - страшно бедствие

преди 8 години

Много плещеше по Алисия, а издържа по-малко и от нея с Валери. Не искала по-малко пари, орева света. Алисия била зла, плетяла интриги, а това, а онова. Пълна мърсолата. Увисна като прани гащи на селски простор и пак не си призна. Преди 4-5 години питаше къде серат гладните и обикаляше пловдивските тоалетни да въртиш м*нети безплатно, сега се позабравиха тези времена и скочихме на не по-малко от 2 000лв. Ами нормално, как иначе ще го нагъваш това дете с кебапчета и кюфтета? Как ще му купуваш парцалки, с които да го караш да позьорства и да сте еднакви, да дъвчи дъвки на клипчетата като същевременно говори и как ще й къдриш косата и ще й слагаш екстеншъни при Венелинчо? Тотална смешница изтерясала.

Коментирай

1

преди 8 години

Не виждам нищо ексклузивно разделени са отдавна и не са никакво семейство също толкова отдавна. Нищо ексклузивно че и пари ще иска, тя няма пари да се усмихне а обича лукса така че това е лесен начин да се подсигури.

Коментирай

?

преди 8 години

15 бона малко ли са?Интересно ти колко изкарваш за 15 мин седмично?

Коментирай

Dee

преди 8 години

Много точно казано! Всичките й очила са назаем от магазин уж да им прави реклама. Чанти и обувки дори няма толкова много. Тия ботуши от ПП вече ги изтърка от носене. Всичките селфита, които си прави в колата са с дрехи назаем за предаването й. В същото време рекламира някакви треторазрядни онлайн магазини. Вече само децата й се връзват на "луксозния начин на живот". Въздух под налягане!!!

Коментирай

jak

преди 8 години

Нямало внесена молба за развод, но вие вече имуществото, издръжката и парите им разделихте. Дрън та пляс. Една и съща статия дъвчете от година насам, само попроменяте сумата. Няма ли за какво друго да пишете?

Коментирай

Luda

преди 8 години

Bojinkata dano otpusne kesiata, che imá speshna nujda ot remont tazi ovtza.Striaskashta e i plashi s tezi ogromni vejdi I chelo

Коментирай

1

преди 8 години

Роналдо не ти ли дава пари, че от Божинов просиш? Аз даже сега забелязах, защо Роналдо не може да вкарва, заради Николета хахахаха. Същата работа беше и с Божинов, като бяха заедно. Божинов изпадна чак в Б група на Италия, и даже и там не вкарваше. Сега по-същата стъпка върви и Роналдо. Тая явно изобщо не носи късмет на никой ХАХАХАХА

Коментирай

нaли

преди 8 години

Хaхa, и aз си помислих същото, в съботa след мaчa нa Реaл Мaдрид.Всички, с който си е свързaлa името вървят стремглaво нa долу.

Коментирай

51

преди 8 години

Е много ясно че няма да му върви на никой с нея.С тази негативна енергия дето излъчва до каквото се докосне то се разпада или разваля.Затова и като магнит привлича негативни коментари, защото тя самата отвътре е такава.Бягайте от такива хора те само вреди носят и изваждат най-лошото от човека срещу тях.Затова и вие имате нужда да пишете негативно за нея, защото не може да предизвика позитивни чувства у хората.Но няма смисъл от всичко това, по-добре не и обръщайте внимание.

Коментирай

1

преди 8 години

Не само от Събота с Атлетико Мадрид и с Малага дето изтърва дуспата

Коментирай

тaкa е

преди 8 години

Утре aко не вкaрa нa Левaнте, знaчи вещицaтa Николетa го е урочaсaлa.

Коментирай

Бха-ахахааааааа

преди 8 години

Бха-ахахаааааа, била известна тгава - хахахаххахахахааааааааа. Опс, извинявай - сетих се, че наистина е била известан по това време със свирките си в тоалетните на дискотеките :))))

Коментирай

Още по-сигурен източник

преди 8 години

Няма такъв луд, който да даде 15 бона за има няма 8-те минути общо за 4-те предавания на кълчотещия се и пелтечещ дзверг.

Коментирай

до ZVEZDATA VIKA OT KARADJOVO

преди 8 години

..... освен че я заряза, заяви пред цяла БГ че не я обича. Малко жени могат да се "похвалят" с подобно публично унижение!

Коментирай

123

преди 8 години

Ами тя оная зъбата алчна лелка колко му измъкна? Апартамент, кола, месечна издръжка....Колко пъти го цоца за пари? Уж за детето, а после се появява я с нов нос, я с нови скули.....В крайна сметка нали две деца има? Да плаща. Колкото за едното, толкова и за другото. Кой го е карал да ги прави?

Коментирай

taq pa

преди 8 години

maloumno :D koi te izluga che moje da mislish

Коментирай

до "?"

преди 8 години

Замисли се в кои среди движда, за да съм толкова информирана, девойно/момко. Изкарвам повече от 15 000лв. на месец при това съвсем сама. Притежавам бутик и абсолютно всичките ми дрехи, обувки и аксесоари са на марка и са качествени, каквито са и продуктите, които аз самата предлагам на клиентите си. Ще се повторя пак и ще ви кажа само едно: коне с капаци такива, това, че за вас тази сума е непосилна, не означава, че само Николета вади тези пари.

Коментирай

Nikoleta

преди 8 години

Николета е изключително меркантилна и елементарна жена. Нека припомня, че не тя или съпругът и определят месечната издръжка и на базата на тази информация тя е осведомена от адвокати. Всеки адвокат знае, как се определя месечката издръжка и на базата на какво. Така, че не е в неин интерес да предявява желание за каквато и да е сума, защото знае ,че е обречена кауза и ще си навлече негодуванието и неодобрението на обществото. Когато Валери имаше дела за издръжка на сина си играеше в Спортинг Лисабон и заплатата му беше в пъти по-висока от сегашната. така,ч е реално Никол няма да може да получи същата издръжка на база доходи. НО, тъй като Ваелри е добър баща и жалостив баща и родител ще плаща 100% издръжка , колкото и на първородният си син. А, мезонета в полите на Витоша струва в пъти апартамента, който остави на сина си в Люлин. Плюс джип Мерцедес нов на Николета. така, че едва ли има някой основание да каже,че Алисия е била по-облагодетелствана от Николета. Адвокатите на Алисия са искали това, което и се е полагало тогава според и ситуация на бащата за детето. И спрете с най-=красивата плеймейт, защото не е. Най-известната само защото е известна и с никакви други качества- Да! Преди трансформациите поне приличаше на жена и имаше някакъв сексапил, сега е едно джезве кокали, озъбено свирепо куче. В действителност положението при нея е плачевно , а е само на 28. В погледа и маската на лицето е 1/1 с Жокера от Батман. Злобно, безизразно и отблъскващо изражение.

Коментирай

Nikoleta > continue

преди 8 години

това, което и се е полагало тогава според и ситуация на бащата за детето. И спрете с най-=красивата плеймейт, защото не е. Най-известната само защото е известна и с никакви други качества- Да! Преди трансформациите поне приличаше на жена и имаше някакъв сексапил, сега е едно джезве кокали, озъбено свирепо куче. В действителност положението при нея е плачевно , а е само на 28. В погледа и маската на лицето е 1/1 с Жокера от Батман. Злобно, безизразно и отблъскващо изражение.

Коментирай

123

преди 8 години

А теб кой те излъга че можеш да пишеш?

Коментирай

222

преди 8 години

Аллооооо обсебенато от Николета. Малко по-полека със романите. Като че от теб някой иска имущество. Те хората ще се оправят. Николета на пътя няма да остане, пари не и липсват, не я мисли. Алисия и нея не я горкосвай, намазва яко от Валери. По-спокойно, не си съсипвай нервичките да ги мислиш и да им разделяш полагаемото. Има си хора за това.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.