ЕКСКЛУЗИВНО! Валери и Николета разкриха ИСТИНАТА: Вярно е, развеждаме се! (Вижте официалните признанията и на двамата)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-valeri-i-nikoleta-razkriha-istinata-viarno-e-razvejdame-se HotArena.net
ЕКСКЛУЗИВНО! Валери и Николета разкриха ИСТИНАТА: Вярно е, развеждаме се! (Вижте официалните признанията и на двамата)

Валери Божинов и Николета Лозанова най-накрая разкриха истината за развода си, видя HotArena.

 

Футболистът първи призна в социалната мрежа, че слагат край на брака си.


Валери: Футболните успехи и децата ми са най-важни за мен

 

„За да сложа край на спекулациите, ще кажа истината, а тя е, че с Николета се развеждаме! Няма да коментирам причини и няма да влизам в ничии пиарски схеми. Тя е майка на дъщеря ми и аз й желая всичко най-хубаво! Футболните успехи и децата ми са най-важни за мен. А оттук нататък всеки може да си пише каквото иска“, проговори Валери във Фейсбук.


Николета: АЗ държа съдбата си в ръцете

 

Броени секунди след това и Николета призна през личната си страница:

 

 „В България, когато публична двойка се разделя, аудиторията реагира със смесени чувства - едни ликуват „така й се пада“, други пък ожалват „горкичката, какво ли изживява“. Не търся и не искам съжаление, защото смея да твърдя, че животът ми и вчера, и днес, и преди месеци, и след месеци, ще бъде все така приказен, защото АЗ държа съдбата си в ръцете си! Всякакви стечения на обстоятелствата са уроци, които ни правят по-силни, по-мъдри и по-уверени в себе си! Не обвинявам, не мразя, не хуля... А сърдечно благодаря за поредния урок!“.

 

Както HotArena първа съобщи вчера, двамата се развеждат заради многобройните изневери на Валери Божинов.

 

Всъщност за 4-те години звезден брак, двойката се разделяха още веднъж – преди близо 2 години. Тогава футболистът отново първи съобщи за раздялата им чрез социалната мрежа. Съобщението му не се различаваше особено от сегашното.

 

„Да, с Николета сме разделени официално. Но в момента приоритети са ми кариерата, която се старая да възобновя, и двете ми деца, които обичам повече от всичко. Така че спрете със спекулациите“, написа след първата им раздяла Валери.

 

Или пиарът на Божинов е един и същ, или футболистът страда от липса на оригиналност.


Междувременно, направи впечатление, че в профила си Валери е фен на Алисия, на музиката й и на всички възможни страници.

 

По-рано днес, Николета също отправи изказване във Фейсбук по повод спекулациите. Тя не разкри за развода, но опроверга слуховете, че е била с други мъже. Повече подробности ТУК.

 

45 Коментара

WTF!

преди 9 години

Айдееееееееее ко стана ма Николето, нали уж като стана съпруга фана бога за рога, а ся!?!!!!?!? Не случайно всичко се връща са казали хората. И остроумните мисли на PR-ката ти нема ти спестят подигравките, защото ти толкова години не спря да нападаш и злобееш срещу майката на първородния наследник на Валери, което беше много грозно. Сега вече предричам, че потъваш в забрава, защото и голотиите ти вече не са интересни, всички сме ги виждали и то по-много пъти...............а ти просто няма какво друго да предложиш.

Коментирай

vili

преди 9 години

Emi jivi I zdravi.....po dobre sam chovek otkolkoto s losha kompania. A Nikoleta niama da e zle da sleze malko ot oblatcite v koito leti che se pada losho ot visoko.

Коментирай

rosen

преди 9 години

Ox leleee Niksan ko stana be na bati kotenceto...rogcata tejki li sa jajaja

Коментирай

Ева

преди 9 години

Сега е време да поздравим Николета с песента на Алисия-ДОБРЕ ДОШЛА хахаха.Беше много отворена,ама така е когато правиш мръсно,рано или късно ти се връща.Не ти пукаше когато заради теб едно невръстно детенце остана без баща,а сега ти как се чувстваш......не е приятно нали?

Коментирай

brbrbr

преди 9 години

JALKO.......

Коментирай

кико

преди 9 години

А, те всъщност законен брак имат ли?

Коментирай

силвия

преди 9 години

и сега ако алисия и николай се окажат заедно ще е супер.

Коментирай

ТОЯ ПА ВАЛЕРИ

преди 9 години

ОСТАВИ АЛИСИЯ И ВАЛЕРКО КАТО БЕШЕ НА 3 ГОДИНИ СЕГА ОСТАВЯ И НИКОЛЕТ АИ НИКОЛ 2 СЕДМИЦИ ПРЕДИ ТРЕТИЯ РОЖДЕН ДЕН НА НИКОЛЧЕ, КВО МУ СТАВА НА ТОЯ, 3 ГОДИНИ И БЕГА ОТ СЕМЕЙНОТО ЛОЖЕ НЕЩО НЕ РАЗБИРАМ

Коментирай

гери

преди 9 години

и двамата са малки на години и си мислят за излизания и дрешки, не за деца и семейства

Коментирай

Didi

преди 9 години

Тя Николета ще си намери нов- да не я мислим. Пък и все пак детето ще получи издръжка, от която тя ще се възползва, така че нищо чудно просто да си разчиства пътя за намирането на някой по-платежеспособен спонсор!

Коментирай

А3

преди 9 години

НИКОЛЕТА, РАЗБРА ЛИ НАЙ-НАКРАЯ, ЧЕ ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА? ;)

Коментирай

hollll

преди 9 години

od visoko najdobre se pada hahhaha

Коментирай

Кака Ти Тулка

преди 9 години

Хахахахах, не мразела и не хулела... тази женица е толкова злобна! Тя е истеричка, сигурно е на хапчета вече. Горкото детенце обаче с такава майка, не знам на какво ще я възпита!? Да си продава гъза за пари, веднага щом порасне...?

Коментирай

Mona

преди 9 години

Както и миналия път Нло се разделя с Валери точно когато Ники с Алисия. Как се надява горката.Милото психопатче си прави сметки без кръчмар обаче. Дано Шиши да й е останал поне, че иначе съвсем зарива дъното.

Коментирай

Istina

преди 9 години

Nashta razbirash li, reshila da pravi PR pak i kazala na PUtioto- shte se razdelqme za seira i ti shte kajesh, kakvoto kaja az i shte pravish, kakvoto iskam az! A toi otgovoril tichichko - ok. Smeshnici sa tiq dvamata. Valeri budi pone suvseeeem malko muj. Ili ne znaesh kakvo e tova- muj?

Коментирай

Петя

преди 9 години

Не мисля, че това е ПР, ако беше едва ли Николета щеше да позволи на Валери вече цял месец да си има профили във фейс и инстаграм, а още по малко да нахаресва на Алисия де що има публикации и снимки - Николета не би го позволила чак такова унижение, а щом Валери го направи едва ли има връщане назад.

Коментирай

eli

преди 9 години

валери жалко ,4е имаше вси4ко което му птрябва на един стабилен мъж защо ти трябваше ку--- да разбиваш вси4ко много си зле цирк цирк цирк

Коментирай

%%%

преди 9 години

Какво стана нещо малолетните фенченца на Никиту се изпокриха??? Един от тях нарече преди време Алисия "кравата с телето" и кой щял така да я вземе, а сега да ми отговори Николета каква е?

Коментирай

майкоооо ко каза, ко?

преди 9 години

"Държа съдбата си в ръце", "живея в приказка", " вълчици лаене ко беше още.." майкооо ти в кой свят живееш бе?!? Живота май ти е на загоряла тийнейджърка, дето деня й минава в четене на статуси и картинки от фейсбук страници в който главен герой е "фаталната надменна ледено студена кучка", неразбрана от никой. Всички те мразят, а ти си мислиш че ти завиждат, а тези дето ти се подиграват в лицето тях пък за близки ги имаш ( т.нар Хайлайф имам предвид). Пълен фалш си. Всичко си го заслужи. Ти разори Валерката и нямам предвид само финансово. Всичко сама си го направи!!!

Коментирай

елиф

преди 9 години

От как стана водеща разбрах,че нещо у тях куца.да остави вал;ери сам в Италия е съмнителна работа,а тя да седи тук.не им следя аз много нещата,ама Николай и Алисия и те как точно сега се разделиха....

Коментирай

тя

преди 9 години

Преди години в шоуто на Иван и Андрей гостуваха разни астролози,гадатели,гледачи ба боб и т.н.Тогава хвърляха карти и гледаха на Алисия в студиото.Признавам жената,която тогава прави това.Явно прогнозата й се сбъдва.То не е нужно да си гадател,за да разгадаеш Николета,но тогава казаха,че Валери щял да съжалява,а Николета летяла от цвят на цвят и щяла да се състари от начина си на живот.....

Коментирай

ohohohoho

преди 9 години

qkoooo :)))

Коментирай

kkk

преди 9 години

jalko tolkova mnogo vi haresvah kato dvoika vse oshte taq nadejdi che shte se saberete pakk imate tolkova prekrasna dushterq dano stane chudo i pak vi vidimm kato dvoika i tozi put zavinagiii

Коментирай

Lele

преди 9 години

Е като мина от другата страна на ситуацията - "не хуля"....брей, как за една нощ стана по-мъдра! Николета бързо забрави как до скоро хулеше и правеше неадекватни намеци и препрадки към Алисия?!? Но сега ситуацията се промени и стана смирена. Дано Валери не си намери някоя нова, която да постъпи с Николета, точно както тя едно време дразнеше постоянно и правеше намеци за Алисия и това как е самотна майка, няма съпруг и гледа сама детето и още куп гадости....Да не говорим как постоянно Валери и Николета се мляскаха по списания и телевизии. Ми ОК вклюбени, загубени, но поне грам уважение към Валери-младши, това дете какво беше виновно, че да гледа такива неща, на кого се доказвахте така и не разбрах?!? Нямаше грам нужда от такива демонстрации. И сега каква я надробиха - още едно дете на 3 ще е с разделени родители - чудно!

Коментирай

lop

преди 9 години

nikol e tolkova provurzana kum bashta si jalko

Коментирай

123

преди 9 години

Така е. Децата са привързани към родителите. Сигурно Старши много му липсва на малкия Валери през тези години. Най-накрая Божинов ще поправи грешката си.

Коментирай

Антония

преди 9 години

Не хулиш? Ти шегуваш ли се, бе Шиши? Че ти само това правиш. Хулиш, присмиваш се, злобееш, мразиш, иронизираш... а сега какво ти остана да се оправдаваш, щото пак си с пръст в уста и пак се изложи. Много се присмиваше на Алисия преди седмица две, че с Михайлов не са заедно, а сега ти си същата. Като паднеш от високо обръщаш гъза нали? Хаха, колко безинтересна и жалка си, колко пъти хората ти го казаха, а ти така и не им повярва. Самочувствието ти е пълен въздух и знаеш ши кое е най-лошото, че Алисия излезе най-печеливша - успешна, стил, възпитание, класа. Жената си мълча и ви гледа сеира. Накрая и Валери взе да се навърта пак около нея. Колко пъти още да ти докаже, че тя е по-качествената жена и че проста жена със елементарен манталитет дори и красива (макар и изкуствена, а вече и състарена) като теб не може да се сравнява с нея. Надявам се най-накрая да разбереш колко плоска кифла си и не си Богопомазана. И дори сега Алисия ако иска би те навряла в най-мишата дупка на света, но няма да го направи, защото не и представляваш интерес. А ти, единствено парите те спасяват, защото ти друго не притежаваш. Падение!

Коментирай

Антония

преди 9 години

го направи защото не и представляваш интерес. Резил, разгром, резил. Изчезни от България и отиди в любимата ти Италия, нямаме нужда от такива отрепки, които само допринасят за деградиране на обществото. Психично болна жено.

Коментирай

Ками

преди 9 години

Поздравления за Валери! Осъзна се, малко късно но нищо, сега е време да се стегне и да покаже какъв футболист имаме. И на мен ми е странно как Алисия по същото време се раздели с Ники?! Николета едва ли живее в приказка, освен ако Валери не и е обещал сума след развода, с която да си поддържа жалкия начин на живот, меркантилна жена е така че това би е устроило достатъчно за да си мисли че живее в приказка.

Коментирай

lop

преди 9 години

aide prestanete veche stana tova koeto iskahte razdeliha se veche nishto ne vi burka vv zdraveto edva li shte vi ee priqtno v takuv tejukk momenn samoo daa vii pluqtttt i daa nee useshtate podkrepa

Коментирай

пха

преди 9 години

Каквото посяло, такова пожънало. Ще я плюят. Като си го заслужава. Дори и в този момент реакцията и беше тъпа. Пак за себе си, пак егото, пак тя, все тя. Миг не отдели да даде заслуженото на Валери. Толкова е бясна, че не иска името му да споменава. ще я плюем и още как.

Коментирай

o mariq hristova

преди 9 години

Da go duhash

Коментирай

verá

преди 9 години

Niksana e pichka

Коментирай

хах

преди 9 години

Първо Алисия я наби,после Валери я изостави обаче тя пак със самочувствие разбираш ли :D:D:D

Коментирай

giri

преди 9 години

Ayyyyy Niki padna ot visoko may

Коментирай

Аничка

преди 9 години

Не хубаво дете да расте без единия родител,в случая две,за нещастие децата страдат заради глупостта на родителите си,за мен и двамата са виновни -егоисти.

Коментирай

АН

преди 9 години

Да, бе, сега ще започнат манипулациите и шантажите чрез детето...

Коментирай

MAIA RYSEWA

преди 9 години

4e i pybli4na dwoika......waleri...da....mi ti kade se wre6 be...maimyno....koi te ebwa teb.....pozakasnia da te razkara waleri....xaide da te pozdrawim s edna pesen na ....ALISIA...

Коментирай

Никой

преди 9 години

Николетко нали много плюеше и захапваше Алисия е на ти сега! Толкова си надменна със самочувствие до небесата, и недей си мисли много, че всички, които те мразят ти завиждат. Никой не ти завижда, защото ти си една изкуствена кифла. Радвам се за Валери, че най накрая се усети, че с тебе живот не става. Сега си подви опашката, иначе преди беше "аз съм незаменима" видях ме те колко си незаменима. И разбери едно ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!!!

Коментирай

lili

преди 9 години

защо валери трябваше така да позволява на николета да обижда алисия и малкия валери защо го правеше и той доно сега да не попре4и за възпитанието и отглеждането на това излеждащо доста добро и умно дете

Коментирай

hot

преди 9 години

jalko zaa decata sega edva lii she se vijdat

Коментирай

ами

преди 9 години

Хората подкрепят Валери в случая..Кой каквото е заслужил !. Никой не харесва боклуци..освен други боклуци! Божинов макар, че е глупав има нещо добро в него и е бил талантлив навремето, а Клозета коя е ? Циганка пусната да заработва за сводниците си преди, по време на и след "брака си",като и правеха пиар, за да я пласират по добре ! Тя си продължава с тях, Божинов..той си знае на къде !

Коментирай

преди 9 години

Това си е една най-обикновена проститутка със сводници,Божинов ѝ беше за параван и сега без него цената ѝ пада.

Коментирай

Аз!

преди 9 години

Ще я плюем колкото си искаме, защото една меркантилна и проста женица, която разваля семейства и след това години наред обижда и се заяжда с жената и детето на мъжа си заслужава точно това! Като забременя и успя да го върже с брак, що не си гледаше мъжа и живота, що постоянно гледаше в паницата на Алисия, дрехите на Алисия, мъжете на Алисия и т. н. Обичала Валери, обичала Италия бля бля бля - ми защо не последва мъжа си в Италия - за нея парите и медийното внимание са най-важни, а в Италия никой не знае за съществуването й! Всичко се връща са казали старите хора!

Коментирай

hahahaha

преди 9 години

i s deteto ne moja da go varje s brak. Tiahnata t. nar. "svatba" beshe prosto party s biala s roklia . Tia niamat podpisan brak i Nikoletka e v sashtoto polojenie kakto e i Alicia. Da se nadiava na goliama izdrajka na deteto, che da ima i za neia.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.