ЕКСКЛУЗИВНО! Валери пак ли ще си го показва във Фейсбук? Скъсаха ли Николета и Божинов? (Отговорите ТУК)

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-valeri-pak-li-shte-si-go-pokazva-vav-feisbuk-skasaha-li-nikoleta-i-bojinov HotArena.net
ЕКСКЛУЗИВНО! Валери пак ли ще си го показва във Фейсбук? Скъсаха ли Николета и Божинов? (Отговорите ТУК)

Редакторска плесница

 

Има ли проблем в брака на звездната двойка Валери и Николета? Този въпрос витае от близо седмица в медийното пространство, а последните събития повдигат още повече питанки.

 

Зоркото око на HotArena видя, че Валери Божинов отново е активирал профилите си във

 

Фейсбук и Инстаграм.

 

Припомняме, че футболистът не е от „социалните“ мъже и не ползва тези мрежи. По-миналото лято обаче Божинов отново бе станал активен в социалките – тогава, когато с водещата на „Папараци“ бяха разделени.

 

Валери нонстоп постваше снимки в мрежите, правеше си селфита, щракаше се гол и прочие. По-късно, към края на 2013 г., когато Николета и Божинов отново се събраха, профилите на футболиста бяха замразени.

 

Днес нападателят на „Тернана“ отново се появи във Фейсбук –

 

значи ли това, че има колапс в отношенията му с Лозанова?

 

За разрив в брака им се заговори още началото на седмицата, когато във вестник „Всеки ден“ излезе публикация, че са разделени. Като доказателство беше посочен фактът, че не са отишли на 14 февруари в Милано заедно с Петко и Яна, както беше по план.

 

Близки на звездната двойка тогава разкриха, че пътуването се е провалило не защото са скарани, а поради друга, лична причина.

 

С оглед появата на Валери във Фейсбук и Инстрагам обаче, слуховете, че двамата има напрежение, пак избухнаха. Каква е истината, предстои да разберем…

 

Вижте в галерията по-долу какъв имидж градеше Божинов преди две лета.

 

Стела Йорданова

24 Коментара

преди 9 години

Въпреки че Делян Пеевски е собственик на 95% от пресата в България, доста по-сериозна медия от вас съобщи,че Николета Лозанова му изпраща любовни есемеси, за което впрочем хората отдавна говорят.

Коментирай

Саня

преди 9 години

Преди години си спомням в едно предаване попитаха Николета Лозанова с кои бг футболисти би излезнала, защото се знаеше че има слабост към тях. Тя изброи 3-ма Божинов, Михайлов и Благо Георгиев. Е, най голям глупак излезна Валери Божинов, защото Благой никога не я отрази насериозно, Ники и го сложи няколко пъти,после я обяви за трабант и и би шута, и единствено и само Валери заряза жената с която живееше и от която имаше вече дете за този парцал. Та резултата-провалена кариера на така популярния преди Божинов, наричаха го надежда на бг футбол, сега може единствено и само да се похвали с второразрядния отбор в който играе, защото никой сериозен отбор не го иска. Е, дори я попитаха за колко време може от милиардер да направи милионер тя каза че за доста кратко, е Валери да си беше взел поука. Сега не е късно, да си събере отново мозъка и напред. Жени много, и то не само красиви но и умни.Не разбирам само хората които се грижат за имиджа му да допуснат това.

Коментирай

kris

преди 9 години

mnogo prost izleze tozi valeri zarqza sina si zaradi edna dupka

Коментирай

taka si e

преди 9 години

Nai mi e jal za decata. Shte stradat zaradi greshkite na roditelite. Sigurna sum che Bojinkata ne se razdelq s Nikoleta zaradi deteto im, a malkia Valeri milichkia siguno se vijdat mnogo rqdko. Ne moje edin bashta da ne prisustva v jivota na sina si!

Коментирай

Болни ли сте?!

преди 9 години

Да, Николета смуче средния крак на Пеевски от много време! Това е причината да има жалкото си предаване! Мисля, че на Валери му е писнало и ще търси други п*тки! Но така е - и двамата са морални курви и боклуци!

Коментирай

Koki

преди 9 години

Валери си е активирал профилите отдавна и последното което е постнал са снимки на жена му и децата. Пак нямате новина!

Коментирай

Лора

преди 9 години

Новина наистина няма, просто семейство Божинови стискат яко зъби да не се излагат все още, че са се провалили като семейство. Валери няма какво да губи, има си две прекрасни деца, жени бол,дори със сигурност ще си върне старата слава на добър футболист. Николетка обаче не ми се мисли, като си няма спонсор как ще я кара с никаквата си заплатка;),а и тя добре знае че друг глупак като него няма да намери, само ще си я подхвърлят от един на друг, както преди, ще си я разменят, тя затова и постоянно му се обяснява в любов. Жена, която претендира за голямата работа едва ли не се опитва да задържи насила мъжа си с манипулации от сорта на разни любовни подхвърляния. Валери зарежи я за кратко и и гледай сеира, няма кой да я прибере така че после ако искаш пак може да си я вземеш.

Коментирай

TT

преди 9 години

Айде един път за разнообразие напишете истината,бе."Обичам те, Шиши"-Ето това Николетка пише на Пеевски,Какво семейство,какъв Валери,балък смотан,параван на курва и банкомат на сводници.Неграмотна некадърница,турена на мегдан за какви заслуги,дебелокожи нагли твари,добре,че нищо не е вечно.

Коментирай

!

преди 9 години

Божинов си е направил нов профил, от 20 февруари и там е коментирал и паркирането на инвалидни места, там публикациите ги харесва и баща му - така че явно това е истинският му профил. Останалите които уж са активни отдавна и публикуват снимки на бъдещата му бивша жена, явно тя самата си ги администрира и човека се е видял принуден да си направи нов профил. А и освен активността му във фейсбук, някъде да сте видели снимки от рождения му ден - явно има облаци в измисления семеен рай!

Коментирай

Обичам те Шиши !

преди 9 години

Ето най - накрая излезе истината, явно и Валери е разбрал, че беше правен на идиот повече от година !! И друго, сори фенкки на Лай Но , но профилите на Валери са нови и в инстаграм и във фейсбук и там няма снимки на бъдещата бивша! Между другото това би била най - идеалната двойка: най - противната жена в България с най - мразения мъж и "политик" хахахахахахахахахахах

Коментирай

maikoooo

преди 9 години

Haha verno li Lainoleta pisala na Peevski "obicham te shishi". Maikooooo dokude stigna. pulna parodia, smyah v zalata! Tova napravo me razbi.

Коментирай

Ай сиктир!

преди 9 години

Тия двамата не пропускат възможност да покажат на света кооолко се обичат, а при първото късане на Алисия и Ники и те скъсаха!!! Сега, когато в действителност са скъсали, Валери и Николета пак пускат интрига? Явно или много се комплексират, когато вниманието не е към тях, или наистина им писва да поддържат жалката си връзка. Та новини, че Николета е любовница на Пеевски, та Валери си направил профил, което Николета не одобрявала, та трето-пето. Какво още да очакваме? Тооолкова са предвидими и жалки, че се чудят защо вече не са интересни. Сега остана и една нова Моника да се появи, ще е върхът! А Николета, ако се надява на Михайлов - миналта, пак с пръст в уста ще си остане! :D :D :D

Коментирай

до KOKI!

преди 9 години

Само че това не му е профила, а страница която Николета му е направила, и се администрира от нея и администраторките на нейната страница. т.е. тя сама си качва снимки и си публикува целувчици от неговата страница на постове в нейната страница, а той понеже няма достъп си е направил нов фейсбук. Горката отчаяна съпруга, докъде стигна да си публикува сама целувки от страницата на мъжа й която тя управлява!

Коментирай

9

преди 9 години

Да предположим че е верно че Лайнолета Минета е писала любовен смс на Пеевски, Валери Божинов може да бъде спокоен защото другия никога няма да остави годеницата си заради този парцал жена му. Друг ненормалник като него няма да намери така, че спокойно Валери никой нормален мъж няма да приеме жена ти на сериозно. Бижинов защо не опита отново с Алисия, сигурна съм че ще им се получи, а и ще натрият носа на тази никаквица Николета.

Коментирай

Тонина

преди 9 години

Ехааааа, тази определно си търси нова банка. Е, вече си пенсионерка мила, има по млади, красиви и добре образовани млади жени които те слагат в малкия си джоб. Мина ти славата, и то каква слава -мразена, оплювана и некадърна. За нищо не ставаш, а ставаш тоест да се опитваш отчаяно да върнеш мъжа си или да разваляш семейства.

Коментирай

Ники

преди 9 години

Валери е добър човек, за това и си пати. Пич, вземи се стегни, зарежи го този боклук пенсионерката Лозанова като вече я наричат в бранша, гледай си децата и кариерата, още си млад жени много, без жена със сигурност няма да останеш сладък си, а и си личи че си добряк . Жените това търсят мъж добряк с пари ;). Алисия наистина излезна на 100% стока пред тази заради която я остави.

Коментирай

ужас!

преди 9 години

Мда, хората са го казали "Храни куче, да те лае". Не стига че мъжът и я издържа, храни я, парцалите и купува, почивките и плаща, а тя гола и боса ами и екстри ще си позволява..еме на чужди мъже ще праща. Сега мъжът ти трябва да спре да ти подава и да ти гледа сеира.

Коментирай

pak e zarqzana

преди 9 години

nali vi kazah che ima vruzka s karolina be alouuu e bi shuta na jena si veche moje da spite spokoini. i nikoleta kato alisiq be smenena za po-mlada i sexapilna jena. a taq kari mnogo se razdava za valeri povqrvaite mi. ludi sa ot lubov.

Коментирай

Оооооооооооо Даааааааааа :)

преди 9 години

Ахахахахаахахах знам само едно - стане ли Валери активен във фейсбук и бройката на приятелите му там започне да набъбва със същества основно от женски пол .....................то Роголета я чакат нов чифт прекрасни рога. Отчаяната съпруга не можа да разбере, че подписа и халката не правят семейство и дом ;) И двамата са в България, но нямат една обща снимка, няма снимки и от рождения ден на Валери, Никиту дори не му го честити, замаза работата с една честитка от името на децата.............така че май слуховете за тая Каролина ще излязат верни.

Коментирай

Глупости

преди 9 години

Няма връзка с никаква Каролина, Маролина или друга подобна.Валери може да си чука която иска. Като пишеш тези глупости с тази Карoлина поне се надявам, че не си вярваш, а ей така майтап да става. Защото ако наистина си вярваш, че има Каролина някаква си, значи си за психо:)

Коментирай

хаха :*

преди 9 години

Айде свирколетоооо дето беше много отворена да те видим сега,какво ще правиш хахаха и аз пък как какво- свирки! Ти друго не умееш...Присмиваше се на Алисия ама ти много отдавна нямаш семейство просто се преструваш на много щастлива ама те видяхме хахахаха ся ще те спукат от бъзици

Коментирай

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 9 години

Значи като Алисия и Ники не публикуваха нищо за Свети Валентин вие се сцепихте от размисли и догадки, пускахте статии за тях през две минути. Обаче като не излязоха снимки от рождение ден на Валери, като той си е публикувал на стената във фейсбук "когато грешните хора напуснат живота ти, грешните неща спират да се случват", а Никиту Лузановъ беше сама на наградите на Пайнер - вие мълчите като мишоци, защото сте евтини продажници. Сега защо няма статии, догадки, размисли, съчинения????????? А НиклозетАрена???????????????????????????????????? Късократа Джуджана с големите рога ли ви е стегнала каишката? Смешници!

Коментирай

i az go vidqh s karolina

преди 9 години

abe ne si pishi sam za se zashtitavash mindilcho, ebe taq rusata ukrainka 100 choveka go znaqt tova hodqt po hoteli v rim milano i t.n maitapa e za lopatara lozanova hi hi hi xixixixi

Коментирай

i pishe facebook sms

преди 9 години

na jenkite v profila si razbrah puk az. edno ot momichetata nqma da kazvam koq mi gi pokaza, kak q ofertira da pie kafe pri nego v italiq i da i pokajel tam nekav park ne mu zapomnoh imeto. are begaite

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.