Ексклузивно! Валери проговори: Нямам пари за каското на мерцедеса, не дойдох на РД на Никол, за да не платя партито и не съм пускал документи за развод с Николета!

https://hotarena.net/pod-pricel/ekskluzivno-valeri-progovori-niamam-pari-za-kaskoto-na-mercedesa-ne-doidoh-na-rd-na-nikol-za-da-ne-platia-partito-i-ne-sam-puskal-dokumenti-za-razvod-s-nikoleta HotArena.net
Ексклузивно! Валери проговори: Нямам пари за каското на мерцедеса, не дойдох на РД на Никол,  за да не платя партито и не съм пускал документи за развод с Николета!
Валери Божинов наруши медийното си мълчание и сензационно проговори за всички скандали около него, видя HotArena.

В интервю за вестник Шоу футболистът за първи път направи откровени признания.

На въпрос дали има развод с Николета, Божинов отговаря: Не в буквалния смисъл, разбира се. За мен подписи, сватби, тези неща са един фалш.

От думите му излиза, че и до ден днешен той не е подавал молба за развод. Такава черно на бяло липсва.

Следва второ важно признание на Валери. По повод слуховете, че е останал без луксозния си „Мерцедес” след като е спрял да плаща лизинговите вноски по него, той обяснява така: „Никога не съм си купувал кола на лизинг, защото мога да си позволя да си ги купя кеш. Имам приятел в България, който търгува с автомобили от Германия. И когато реша да си купя нова кола, му давам старата и доплащам за новата”.

Истината обаче е друга. Божинов кара мерцедеса си около три месеца в година, само когато е в България, само тогава плаща каско. През останалото време колата е при въпросния негов приятел. А причината да я кара в България е, че колата му няма застраховка каско. А няма, защото няма пари да я плаща. Каското струва 30 000 на година - сума, която Божинов иска да си спести. Като се върне у нас,  сяда зад волана на мерцедеса, колкото да демонстрира пред бръмчалките, че е голям баровец. Голям, голям, колко да е голям? Точно толкова, колкото да не може да си плати застраховката. В интервюто обаче Божинов спестява тази информация. В момента той кара шест годишно „Ауди А3”, което не е негово, а служебен автомобил даден му от „Партизан”.


„Преди броени дни дъщеря ти имаше рожден ден, празнувано с детско парти, но за първа година теб те нямаше. Защо?”, гласи следващ въпрос на „Шоу”.

Божинов отговаря, че все пак е футболист, мачовете в Сърбия били в цикъл сряда-събота, а рождения ден на Никол се падал в петък и за това колкото и да искал няма как да дойде.  За сметка на това купил як подарък на Никол- детска кола „Мерцедес” S класа.
Николета пък му се накарала по телефона защо не бил дошъл на партито, за да плати сметката.

Както винаги, когато Валери Божинов говори нещо, винаги трябва да знаете, че в 99.99 % от случаите то е лъжа. Единственото вярно нещо в отговора му по този въпрос е че е футболист. Макар и да имаме известни съмнения и за това.

Да, рожденият ден на дъщеря му Никол беше в петък, но партито беше в неделя. Ден в който Божинов няма мачове и предварително е обещал на детето си да дойде. Но не е дошъл, защото няма пари да плати детското парти. Както няма и пари за каското.  За сведение на Валери, всеки нормален баща купува на детето си подарък за рождения ден и плаща партито, ако има такова. Бащи, които взимат и сто пъти по-малка заплата от него. Тук ключовата дума е нормален.


В интервюто Валери умишлено не говори по две доста болни за него теми. За това как гаджето на плеймейтката Мария Цветкова- Павел Лазаров го наби пред очите на десетки хора в столично заведение. И за това как се снима гол и изпраща члена си по чатове.
Според близки на Божинов той категорично е отказал тези два въпроса да присъстват в интервюто, защото не може да излъже. И по двете теми има доказателства, че са факт.

А за тези които са пропуснали, ето как изглежда мъжкото достойнство на Валери Божинов. Вижте ТУК.

72 Коментара

Божи86

преди 7 години

А ДАЛИ СА ГО ПИТАЛИ ЗАЩО СПИ В ЕДНО ЛЕГЛО С ПРИЯТЕЛКАТА СИ БАНДАЛОВСКИ И СИ ЛАПАТ ПИШКИТЕ? ПРОСТО ВАЛЕРЧО ОБИЧА ДА ЛАПА ПИШКИ!

Коментирай

Ели

преди 7 години

Мислех си , че няма накъде повече да ми падне в очите мръсната циганка , но за пореден път ме оборва !!! Много лошо , много !!! Да поръчваш подобни мръсотии да се пишат за бащата на детето ти !!!!! Как те е срам , ма ? Кой те хранеше тебе и обличаше ???? Неблагодарница проста , нещастна !!! Ей , хората са казали , има Видов ден . Скоро ще им писне на хората да си мълчат и ще чуем и видим за тебе , всичко което за сега само се говори !!!! Ти си била много мръсна и гадна , много !

Коментирай

viliana007

преди 7 години

tolkova e jaluk, ne e prosto po-nisuk ot trevata, ami se e zarovil pod zemqta. S nqkakva lelka se e hvanal da izbiva kompleksi, tq skoro shte vleze v kriticheskata, ako veche ne e, toi qvno iska da e spokoen, che nqma kak da se izpusne kato pubertet i da napravi treto dete, koeto drug da mu otgleda.

Коментирай

ана

преди 7 години

Ако съм на Валери ще си снимам пак онази работа и ще я изпратя на този,който е поръчал и този,който е написал статията.Обикновените хора имат пари за детски рождени дни,но тук се опитват да ни втълпят,че Валери нямал пари за детското парти.направо е смешно и само тъпите пубертеки фенки на Клозета могат да се вържат на това.Това дете нали има и майка?Какви коли кара,как си плаща каското и т.н. си е негова работа.Може да е всякакъв,но не е лош човек и ако съм на него бих си потърсил правата в съда,защото тъпата му жена не спря да му уронва авторитета.А,съда мисля след седем години доказано не съжителство ще ги разведе без проблеми.....

Коментирай

Katq

преди 7 години

BOKLUK KAKVO PO VAJNO OT DECATA IMA BE POMIAR

Коментирай

..

преди 7 години

Никоя интелигентна и нормална жена не би вкарвала бащата на детето си в подобни латиноамерикански сериали. Това проклетото псе Клурволета е най-простото и пошлото създание в тази държава. Тая циганска, смърдяща мърла става за цирка и за никъде другаде! Тя е проститутка, изкарва бащата на детето си някакъв нещастник, а това дете в момента, в който започне да чете е обречено! Трудно се носи бремето от глупави родители, неспиращи да си снимат силикона и оная работа! Акъл някакъв имате ли бе?

Коментирай

лъжа

преди 7 години

Точно и аз щях да напиша това,че едното дете на Валери вече може да чете,а другото ще се научи след няколко години.Тая проста мърла как не мисли какви глупости сътворява.на децата дори и да им е спрян достъпът до клуките,все някой наоколо ще ги просвети.В Блиц излезе интервюто на Валери и там той казва,че си плаща издръжките.Николета знае графика му,но сигурно нарочно е направила рождения ден в неудобна за бащата дата.И много интересно Валери пише,че никога не се е чувствал женен за караджовката.Никакво уважение няма към нея.

Коментирай

OMG

преди 7 години

Naistina e mnogo jaluk tozi.Az ako sum na Nikoleta nqma da mu dam da dopari do deteto,mrusnik izloji i Alisia i Nikoleta pred cqla Bulgariq i sega se krie kato mishok

Коментирай

AZ

преди 7 години

tozi nqma na kude poveche da se izloji

Коментирай

шиши

преди 7 години

Къв развод да има като няма брак.Валери казва в интервюто ,че никога не се е чувствал женен...Това как ви звучи?Ще дойде ден и ще му писне от помиите с които го залива циганката проста долна злобна и грозна,и Валери ще си каже истината!Тогава Хот Арена ще ви видим какви ще ги сричате.Цяла България разбра какво фалшиво семейсто са били и колко са посредствени и прости и двамата.И знаете ли те си подхождат защото простотията им е безгранична.

Коментирай

trol

преди 7 години

BRAVO VALERI....

Коментирай

Цитат от интервюто му!!!!!!!!!!!!!!

преди 7 години

-Какво искаш да кажеш? Че разводът с Николета вече е факт? -Да, има развод. Не на 100, на 1000 процента. Аз никога не съм бил женен за нея истински. За колко тъпи мислите хората??? Всеки може да прочете интервюто. Да не би да четем само този олигофренски сайт :DDDDDDDDDDDDDD

Коментирай

пак Курволета в акция

преди 7 години

Тези цитати и статия са от НИКОЛЕТА, не на Валери. От ясно по-ясно кой е информаторът за съчинението.

Коментирай

пак Курволета в акция

преди 7 години

Колко долни мъстии сте : авторката на статията и Проститутката Лозанова! Колко сте злобни и долни!!! Затова ще лижете на мъжете интимните части за пари! Не се наяде от алчност и не се наеба тази злобна, неграмотна и долна проститутка- КУРвоЛета.

Коментирай

анa

преди 7 години

Тази,ако има брак трябва да си покаже свидетелството,иначе вече прилича на циркаджийка в очите на хората.Опитва се да изпревари събитията,ама на в друга медия има цялото интервю,а не някакви интерпретации.

Коментирай

да

преди 7 години

Много точен коментар!

Коментирай

..........................

преди 7 години

Ти не си добре! Иди се търси докато е навреме, че положението ще стане необратимо при теб.- лижедупец! Пустиняк!

Коментирай

Руби

преди 7 години

Хаха малеее на лъжата краката са къси нали Нл......всеобща тайна беше, че нямат сключен брак иначе гнома отдавна да го е постнала,както направи с автобиографията за плеймейт.GAME OVER

Коментирай

истината на 100 % казана от Валери

преди 7 години

След като прочетох тази статия и коментарите и от тук разбрах,че статията я има поместена в БЛИЦ отидох да вида , какво е точното интервю без интерпретации.. Заключението: Божинов може да не блести с умствен потенциал и култура, като Николета, но е честен и откровен на 100 %. Истината: След като е преосмислил живота си и разбрал грешките си то е откровен до болка , както винаги. И не съм се излъгала, като мислех,че тези чатове и интриги са на Николета и подставени нея лица с цел оронване името и мъжествеността на Валери Божинов. Човекът е щастлив с това , което е и което има. Отърсил се е от заблудата и лъжата в която сам се е вкарал и сега живее спокойно без лъжи и необходимост да се преструва. Горко и на Николета, която ще си остане в измисленият свят и заблуда в която живее. Фалш, подлост, пошлост , лицемерие и безгранична омраза към себе си. Колко от тези качества трябва да притежаваш , за да си на този хал?! Хак да и е!! И , потърсена Алисия той си плаща издръжката редовно и сме в прекрасни отношения. Коя е алчната в случая там всички излиза наяве, а не свободните съчинения до приближени на една проститутка долна и злобна манипулаторка.НО , ХОРАТА НЕ МОЖЕ ДА ЗАБЛУДИ!

Коментирай

истината на 100 % казана от Валери >>>

преди 7 години

в прекрасни отношения. Коя е алчната в случая там всички излиза наяве, а не свободните съчинения до приближени на една проститутка долна и злобна манипулаторка при това тъпа. Ако беше умна нямаше да и се хванат манипулациите с фалшивите профили на подставени от нея лица и нагласените скийшотове с Валери. Не може да му прости , че я изрита от живота си и прекъсnа фалша и инсценировките с фалшивото щастие и семейство и спря кранчето. Алчната селска куха лейка , чак не може да си плати партито на собствената си дъщеря, заради която го принуди да подпише брак. Е, той казва, колко се е чувствал щастлив и семеен. ха ха НО, проститутката заблуждава единствено себе си , ХОРАТА НЕ МОЖЕ ДА ЗАБЛУДИ! Конкретен , точен и ясен до болка е в това интервю! Браво, Божинов! Би и дузпата във всяко отношение та тази долна шаврантия , дето не знае с кой ляга и с кой става, заби я километри в земя!... И замина в дън гори Тилилейски! Сега разбирам , защо си измисля и ебе на свирки с който и падне, зада му прави на яд. Боли го грездеят за нея! хахахахах Тъпа проститутка!

Коментирай

прочетете истинското интервю а не таьмисли и съчинения тук

преди 7 години

И понеже статиите в този сайт са ми били винаги под съмнение тип двободни съчинения на болен мозък то прочетох реалното интервю с Божинов. Много истински, влюбен в новата си приятелка която е много красива, както винаги Алисия застава зад него и казва че винаги се е грижел перфектно за детето и винаги е плащал издружката , моля Хотарена наврете си свободните съчинения в миризливия........ Този човек си личи че е отвратен от любимката ви Николета Лозанова и директно си казва че никога не е бил женен с нея наистина ха. Не можел да върне времето.....това означава на 1000 % че съжалява че се е забъркак с нея. Че и нагла бе изпратил и пари а тя и сметката да и платили.Алоууууууу, ти се радвай че е малката иначе отдавна да си с куфарите на гарата за Пловдив, поне жилищети ти отстъпи . Как си се о.рал с тая не е истинс има да те тормози явно още дълго.

Коментирай

Аз

преди 7 години

Хаха перколясалата караджовка е яхнала метлата.Божо браво ве пич...право куме в очите,както си му е редът.Не блести човека с много умствен багаж,но за сметка на това е болезнено искрен.Става въпрос за истинското интервю а не за измишльотините тук!

Коментирай

Жалка картинка

преди 7 години

Въпроси с повишена трудност: Кого от родителите на едно още мъничко дете излага тази статия повече? Кой ще страда, един ден като се научи да чете, най-много? Какви ползи има поръчителката на статията от това, да пере мръсното си бельо публично (което бельо, ако не беше в гнусно зеленикав тон от употреба, би почервеняло от срам)? С какъв интелектуален и емоционален капацитет трябва да разполагаш, за да мислиш, че след всички лъжи, помпозни изхвърляния и интриги из пресата и интернет, някой ще се върже на този тук бълвоч?

Коментирай

ЕКСКЛУЗИВНО! СЕНЗАЦИОННО!

преди 7 години

БРАВО НА ВАЛЕРИ ЕЙ ТАКА БЕЗ ДА Я ОБИЖДА, ОБВИНЯВА, БЕЗ ДА ПРАВИ СВОБОДНО СЪЧИНЕНЯ КАКТО БИВШАТА БОЖИНОВА СПРЯМО НЕГО НАПРАВО Я РАЗМАЗА С ОТКРОВЕННОСТТА СИ....КАК ГО ПРАВИШ БЕ ЧОВЕК, МЪЛЧИШ, МЪЛЧИШ И ИЗВЕДНЪЖ ХОП..ВЕРНО СЕНЗАЦИЯ ТАЯ СЕГА НАПРАВО АКО Е НОРМАЛНА ЩЕ ТРЯБВА ДА СИ СЕ ПОКРИЕ У КЪЩИ И ДА СЕ СРАМУВА ДА ИЗЛЕЗНЕ НА УЛИЦАТА. СТАНА ЗА ПОРЕДНАТА ПОРЦИЯ ПОДИГРАВКИ. А СЕГА ОЩЕ ПО СЕНЗАЦИОНО СЛЕД НЕГОВОТО ТОЛКОВА ОТКРОВЕННО ИНТЕРВЮ ОЧАКВАМЕ ПОРЕДНАТА ПОРЦИЯ ПОМИЯ СРЕЩУ НЕГО. И КАКВО ЗНАЧИ ДА ПЛАТИ ПАРТИТО, ЧОВЕКЪТ Е ИЗПРАТИЛ ПАРИ, ГОСПОЖАТА МОЖЕ ДА ИСКА И НА ХАВАЙСКИТЕ ОСТРОВИ ПАРТИ ДА ПРАВИ, КАТО ИСКА ДА СИ ГО ПЛАТИ..ТОЙ КАКВОТО Е ТРЯБВАЛО Е НАПРАВИЛ АМА ЯВНО ТАЯ ХАРЧИ НА ДЕТЕТО ПАРИТЕ И ПОСЛЕ БЪРЗО СВЪРШВАТ . ААААААААААААААА ПРОБЛЕМА СИ Е ЧИСТО НЕИН. И БИЛ ВЛЮБЕН БРАВО! МНОГО Е КРАСИВА ТАЗИ ЖЕНА, И ИМА ДОСТА БУДЕН ПОГЛЕД СПОРЕД МЕН НА КЛОЗЕТА НЯМА ДА И МИНАТ НОМЕРАТА ПРИ НЕЯ. АЛИСИЯ СИ МЪЛЧЕШЕ И ТЪРПЕШЕ АМА ТАЯ ГЛЕДАМ ОГЪН...ТО ВСЕКИ СИ НАМИРА МАЙСТОРА.

Коментирай

Адмирации за Валери

преди 7 години

Само с едно изречение....Адмирации за Валери!

Коментирай

сган

преди 7 години

Как може да сте толкова долни! Това което сте написали изобщо, ама изобщо не отговаря на действителното интервю дадено от него и всеки може сам да се убеди като прочете в блиц дори го има публикувано на няколко места. Николета Лозанова не си намира място от злоба, че бившият и си има нова жена до себе си , че дори живее вече с нея, че отрича да се е чувствал дори женен за бившата плеймейтка и категорично отхвърля слуховете че е фалирал. Дори и Алисия е казала че е много съвестен и добър баща. Божинов е добър човек и именно затова преди няколко години тая успя да го прилапа с манипулации и лъжи. Само че мойто момиче с това не се живее цял живот и когато един ден си отвори човек очите има дори риск да намрази този с който е бил защо, ами защото вижда, че това изобщо не е човекът за който го е мисли или се е представял другия. Що за човек е тая да пуска грозни слухове и да говори лъжи за бащата на детето си, станаха за смях на цяла България пак благодарение на нея. Новата му приятелка е много красива, изглежда улегнала. Абе тя що не започне да пуска разни снимки как си е набутала езика в устат му да ги поръчва на корица за да може бившата му да види без да мисли, че и децата може да бъдат наранени от това.....ами защото тази новата явно има мозък за разлика от втората бива която точно това правеше в първите прохождащи мменти от връзката си с него. Гнус! И нема такъв смях...Алсия винаги ще остане първа, Лозанова винаги на второ място зарязана, а и има вече заместничка а щеше да е у последната горката как си вярва само.

Коментирай

ехооооо

преди 7 години

Миличкият Валери,що не си признаеш,че напусна Николета когато разбра ,че тя и Михайлов никога не са спирали да се обичат- е, това те побърка,нали?

Коментирай

сган-продължение

преди 7 години

Новата му приятелка е много красива и изглежда улегнала жена. Алисия винаги ще е първата му с първородното му дете, Лозанова винаги ще си остане втората и зарязаната, защото вече имаме трета на хоризонта, дано този път му се получи на човека. Иначе НЛ-то се спукваше да разказва как тя щяла да му избере следващата хахааааааааа кой те брои теб за нещо бе, представям си що за човек е щом той е така отвратен от нея. Честно но Алисия никога не е постъпвала по този начин с него, тя е победител в цялата тази работа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Съсъ сигурност двамата са си говорили и той съжалява че ги е напуснал навремето с Валерко.

Коментирай

ха-ха

преди 7 години

И от кога Алисия счита Валери за добър баща?От както започна да и пълни редовно пак сметката .Валери Божинов е едно голямо Лайно, с извинение,но такова го направи чалгапевицата и сега си го харесва още повече!

Коментирай

пфффф

преди 7 години

Ааа,Михайлов трабантите не ги обича-ползва ги само като рент а кар!

Коментирай

хахах

преди 7 години

А Михайлов знае ли?

Коментирай

ХотФАНТАЗИИ

преди 7 години

Ало, ВИЕ ПРОЧЕЛИ ЛИ СТЕ ИСТИНСКОТО ИНТЕРВЮ????? СЪД до дупка, за да се научите да не си измисляте и съчинявате, каквото болните ви мозъци родят! Сган нещастна

Коментирай

Истината лъсна

преди 7 години

Преди време някой твърдеше, че Валери и Николета имат само фиктивен брак - без подписи в гражданското. Тогава не повярвах. Нали видяхме снимки от тържеството. Сега обаче истината ЛЪСНА в интервюто на Валери - наистина двамата не са се женили с подписи, а само са купонясвали в ресторант. Явно за да може Николета да лъже и да вика: Завиждайтиии, мърши! Това е абсолютна излагация за Николета. Голям резил, страшен!!!

Коментирай

Жоро

преди 7 години

Много як шут и заби Божинката на мис караджово хаха,гаранция, че е в шок от невинните разкрития.Както казва човека иска спокойствие а не фалшиви бракове и измислено щастие.Дерзай нл. ..по надолу има ли накъде?

Коментирай

ха-ха

преди 7 години

Знае,знае и Алисия знаеше.....

Коментирай

смяххх

преди 7 години

Аз от думите на Валери не вдянах буквално ли не са женини или той просто подписът не го зачита.Но е факт,че излагацията е голяма за Николета,щото докато тя се правеше в сватбения ден на Кари Брадшоу,то Валери тогава се е чувствал като един статист.Унижението е голямо,но това е посяла,сега това ще жъне.

Коментирай

da be da

преди 7 години

Ами айде де сега, защо като са по сами не са заедно като тооолкова много се обичат??

Коментирай

а за приятелката му нещо

преди 7 години

Хм, и нищо за красивата му приятелка, защо ли не се очудвам. Нищо и за парите които е изпратил и на Алисия и на НЛ-то, а и Алисия е потвърдила. Защо не сте публикували самото интервю, а както винаги малоумни разсъждения върху нещо казано, а дали е така само вие си знаете.Ясно всички гнусни поръчкови статийки срещу него са защото бившата му е разбрала за настоящата, като се има в предвид, че настоящата е и по красива, то това със сигурност е побъркало караджовката. Е, преди малко години защото не се задържахте кой знае колко, ти Лознаова беше на мястото на новата му, сегашната му, а Алисия на твое място . С тази разлика че новата му не прави жалки опити да си прави ПР с него като залива социалната мрежа с тяхни снимки с цел да нарани бившите и децата му, както правеше ти. Явно има доста мозък в главата си госпожа Божинова новата.

Коментирай

Малииииииии

преди 7 години

Едва ли има по-голямо унижение за една жена от това собственият и съпруг да каже,че той никога не се е чувствал като семеен. Тогава , като какво? От което идва заключението че: дори собственият и съпруг е имал жена си като играчка, към която не е изпитвал нияо друго освен животински нагон. УЖАС! Това за нито една негова приятелка и коте не беше го казвал. Еба си падението на селската пачавра Николета с големите разноски и самочувствие без никакво покритие. С това интервю той тотално я УНИЩОЖИ и заличи , като същество , не като жена дори. ха ха ха

Коментирай

до Парцалеса Лапнипишкова

преди 7 години

Кухата селска лейка се опитала да му държи тон по тела , защо не бил си дошъл да плати партито на отрочето й. А, не ти ли идва на ум куха лейко, че той има две деца и преди твоето отроче има първородно дете на което може би също не му платил е партито за рожденият ден. С какво твоето е повече от другото дете? Как ще си дели децата? Това правеше под твоя диктовка докато беше с теб. Но, твоите селски вечеринки вече не вървят. Ако на теб това не ти изнася се изнеси на палатка, какво правиш в неговият дом? И от къде на къде ти ще контролираш и държиш съдбата му, живота му, парите му ,които е изкарал с труд и пот ? От къде накъде? И защо си мислиш че цял живот неговият живот ще се контролира и върти около твоят? И целият свят около теб? Слез на земята . Ти си никоя и нищо! просто една селска курва разкарачваща се за пари, за да преживява, защото нито образование , нито талант, нито качества, нито някакви данни имаш. Просто една нещастна проститутка!

Коментирай

:)

преди 7 години

И сръбската лелка на всичкото отгоре и с дете няма да я бъде дълго.

Коментирай

135

преди 7 години

Ехо, от сайтчето хотарена! Или сте тотални олигофрени - ТОТАЛНИ! - ощетени безнадеждно от майката-природа или сте най-обикновени гнусняри, които, за да вземат парите на една селска ку.ва са готови да потъпкват всякакви професионални и морални ценности. И в двата варианта - забавлявате ме.

Коментирай

до ехоооооо .... ха ха ха хааааааааааааааааааааааа

преди 7 години

Поне се посмях с глас и със сълзи от сърце . Така, като драскаш вярваш ли си? ха ха ха Той Михайлов освен за парцал да си изтрие подметките , задруго няма за какво да ползва тъпата курвата от село Караджово, която е спала и с баща му срещу заплащане . Просто е отишла на повикване без да знае коя я е поръчал и му е направила свирка, защото той друго не е поискал човека. От страх да не му натресе цялата гама от венерически болести да си има неприятности в семейството. Това се знае от достоверни източници ,лично Боби си го е казвал и е "публична тайна". Колко трябва са си глупав , че да лансираш подобен абсурд ( Михайлов я обичал) в публичното пространство, освен да станеш за резил.Той , ако я обичаше до сега да се е оженил за нея. Ако знаеш какво означава обич? Не бъркай секса с любовта! Били на по 18 години хлапеа и се ебали 3 месеца и веднага той и бил голямата любов.... Божееее, колко големи любови и минаха през леглото!?! При нея няма любов има интерес и клиенти. Още ли ен си го разбрала? Твой си е проблема и е очевиден!

Коментирай

слез от клона

преди 7 години

Алооо, селянията няма да излезе от теб? В кой век живееш и къде? да не би всички хора по света да имат твоите разбирания и манталитет? какво значение имат години, деца , финансово състояние или каквото и да било , ако чеовек се чувства щастлив и му е спокойно на душата. Той живееше в някакъв АД и кошамар с тази жена Николета. Сега е като отвързах кон и му се живее. Тя 5 години го задушаваше и смучеше както парите му, така и всички жизнени сокове този енергиен вампир. Тя е изчадие Божие и който се е докоснал до нея все се е разорил, пропищал и избягал.с пълна газ. Къде са и приятелите? Кой я обича и харесва? Никой! Това, че някой печели на енин гръб все ояе не означава обич , а интерес и той ще е до време, както с всички и всичко около нея. Тя просто е лош, злобен, и много долен човек и е прокълната. Бял ден няма да види!

Коментирай

АзЪ.

преди 7 години

Чувам виенето на караджовското псе чак тука мухахах, кеф майна, майна! Къкто пееше Своднико 1 ти, с всичките п@@ки, от Украйна (опаа Сърбия) майна, майна! Кво е чувството, Перколясник? Смирнофф и бело ше те опраат ли,м? Или предпочиташ клиентовете да те опраат 3 в 1, майна майна? Мухахахах. Казах ли ви, че ше седнете на грездея на Валери? Казах ви! Изкарвате го предварително лъжец да подготвите ганглиите психически, та като си напраи разкритията караджовската магистралка с гипсирания фейс да се измъкне некак? Нема да стане! Трътлестият Таралясник с афинитет към тротоарите и тираджийските седалки ше повръща изплюсканото с алчност имане, докато се повлече по шкембе. Възмездие винаги има. Особено ако Валерката реши наистина да си отвори устата, също и НагЪзис.

Коментирай

хи хи

преди 7 години

А пък аз не мога да се накефя и си го признавам , как си би 11 метровият НАКАЗАТЕЛ УДАР Божинката!!!! Дузпа и Гооооол!!! Смяяяях и падение! Голя кеф! ла ла ла лалаааа

Коментирай

хи хи (поправям)

преди 7 години

как И би на проститутката Николета ....................... Gooooooooooooool! hi hi

Коментирай

удри

преди 7 години

И сто измислени чатове да публикувате на Божинов му е през десният Х*Й ще си го премести в другият крачол. Перка си готината сръбска п*тка и си живее живота и се кефи, Доволен, свободен и щастлив! На който иска на този ще си дава парите, както го правеше с раздрънкана та каруца Караджовска. Как се чувстваш таралясник задръстен сега? Добре ли ти е? Хак да ти е завинаги! Да си умреш на мъка и паяжина да хванеш! Никой да не те препикае дори! Амин!

Коментирай

най-новият хит в нета

преди 7 години

Биляна платно белше, белеше и на Божинов забелваше.....ха ха ха

Коментирай

Трол

преди 7 години

Пърцулетка е озверяла якооо..хахахахахах...Браво Валери!Как леко я сложи в коша за боклук където и е мястото. И пак Алисия показа класа ,а животното Гнилолета пак си показа ниското потекло и простотията.Дани Никол е от тези деца,които ще живеят извън БГ и ще си спести манталитета и живота на майка си.Красивото дете не заслужава да разбира тази помия,която майка му твори всеки ден.

Коментирай

Ай

преди 7 години

В интервюто Божинов казва, че никога не е бил женен за Лозанова в истинския смисъл на тази дума. Относно показаните гениталии- прекалено брутално и агресивно, затова не ви вярват читателите.

Коментирай

преди 7 години

Нали ти казах,че и кариерата на Михайлов се сгромоляса, след като се хвана повторно с курвулета.

Коментирай

klozeta

преди 7 години

БОЖИНОВ - ПРЕЗИДЕНТ !!!!

Коментирай

Еmilia

преди 7 години

абе мангали ,човека друго казва в интервюто си ......

Коментирай

С

преди 7 години

Мале направо я уби с това интервю! Хотарена това, което сте написали е бледо копие, удобно на шефката ви! Перколета газ пикае миндила мръсен

Коментирай

преди 7 години

Цялото ви интервю е обратното на това, което в казал

Коментирай

hahahaha

преди 7 години

Ahahahahha, ahahahahah, ahahahaha.

Коментирай

преди 7 години

Божинката е пич. Успех му пожелавам и и да подбира внимателно каките.

Коментирай

Няма такъв кеф!

преди 7 години

Най-накрая убедихте ли се защо всички нейни гаджета и приятели я зарязват, заменят и в последствие плюят? Явно в момента само глупавите й фенове не са се убедили, че в действителност Николета е един пропаднал, меркантилен и алчен, евтин боклук, който заблуждава и хората, и себе си! И с пари и без пари това тя, и няма да се оправи никога. Добре, че е Валери да разкаже играта на тоя парцал и най-накрая да я приземи на земята пред всички, като свали маската на "героинята от приказките". 1.Имал си приятелка и е много спокоен и щастлив с нея! 2.С Николета имат развод, не на 100, а на 1000%! 3.Получил гневно обаждане от Николета, защо не отишъл ДА ПЛАТИ СМЕТКАТА ЗА ПАРТИТО НА НИКОЛ?!?!?!? Колко се подиграва на Алисия, а тя направо се закопа!

Коментирай

Алис

преди 7 години

От кога чаках този убийствен край на "щастливия" свят, който Николета обитава от години??? Никога не е имал брак с нея (не в буквалния смисъл) иска да каже, че винаги всичко е било само по документи. Умрели мърши що сте променили интервюто на човека? Божинов изми пода с тоя парцал, а вие и това няма да покажете, хахахахахахахахаха!

Коментирай

hhahahahahaha

преди 7 години

Николетo, боклук скапан, ти това дете само да го къдриш и обличаш ли го имаш ма отрепко? Мъчиш се да втълпиш на хората, че Алисия в алчна, а ти нямаш пари да платиш партито на собственото си дете, а крещиш на баща му, че не е дошъл да оправи сметката, при положение, че няколко дни по-рано ти е платил 2 000 евро издръжка? Няма такава нещастница. Виж се, ма!!! Божеее аз се хванах за главата, кой нормален в тая държава е останал, който да харесва тоя пропадняк Николета, бе? Тая е пълн цирк и бощ лаф верно ли е останал още някой, който да не го знае?

Коментирай

hhahahahahaha

преди 7 години

Eiiii, ne propuskate statiq za Valeri bez da namesite "mujkoto mu dostojnstvo"i nepremenno link kum nego. SLuchaino ako e ostanal nqkoi, koito da ne go e vidql, da go vidi. Nikoleta, zlobna k*rvo, ne mojesh da zatvorish ustata na choveka, nito da go izlojish, zashtoto tvoite rezili bledneqt! Toi pone e muj i trupa broiki, ami ti? Ubitachke

Коментирай

popravka

преди 7 години

negovite rezili bledneqt pred tvoite!

Коментирай

gery

преди 7 години

Пълен нещастник! Прави деца, а после майките им да се спасяват. Оревал света, че трябва да плаща едно парти, на собственото си дете между другото. Боклук! Ще се срамуват тези деца един ден от него. Валерко вече е голям и разбира много неща. Как ли му се подиграват децата в училище? А дали не е попадал в интернет на члена на татко си? Има по-голяма вероятност, отколкото да попадне на негов гол. Пропадняк и отрепка е Валери. Опита се да създаде две семейства, които после сам провали. А виновни излязоха жените. Едната такава, другата онакава, а той света вода ненапита. Жалко само за тези деца. Никое дете не заслужава да има "такова нещо" за баща.

Коментирай

Ваня

преди 7 години

От километри си личат неистовите мъки да злепоставят Валери, само че с последната му постъпка много се издигна в очите на хората. В интервюто му прозира дълбокото съжаление, че е бил с тази отвратителна вещица Николета. Нещастен трол. Само дудуци и пари и са в алчната глава, която става само за дърпане, докато ти духа! Простотите на този парцал Николета минаха всякакви граници, просто нямаше да е нормално все още да се мълчи по темата. Опита се да изкара Алисия злобна, интригантка и каква ли още не, само че и лъснаха всички евтини схеми. В момента Алисия излезе чиста и в перфектни отнощения с Валери! Никога не се е била в гърдите, както правеше Николета, затова сега е яко в лайната !!!

Коментирай

хахахахахах.... замълчи

преди 7 години

Много си плиткоумен! Не е оревал света, че трябва да плаща партито на детето си, а че майката на детето му е толкова противен и меркантилен трол, че му звъни да му вдига скандал, не защо не отишъл на рожденния ден да я види, а защо не платил сметката!!! Ей това е БОКЛУК и то вмирисан! Да опита се да създаде семейство с Николета, и ако не беше толкова вманиачена по това да се доказва на хората и да върти дудуци за повече пари може би Валери нямаше да я зареже!

Коментирай

вяра

преди 7 години

Аууу че си гнусна и злобна. Ти дудуци ли въртиш? И откъде тая жлъч и лично отношение, сякаш си им в семейното ложе.

Коментирай

hahaha

преди 7 години

Моляяяя? хахахахахаха тая Николета само дето не ни показва как с*ре, бе! Нужно ли е да съм й в семейното ложе? Осъзнай се кво пиказваш. От години и гледаме фалша, показността, интригите и заяжданията с кой ли не! Тотално писна на хората и всички я намразих точно поради тази причина! Не е нормално, всеки ден да занимааваш света със слюбовниците си и меркантилността си. Да се чудиш с кой да се заядеш, за да предизвикаш скандал и на кой гръб да легнеш, за да си изпросиш малко внимание. Заслужава не просто да й се отвърща със злоба, но и като минеш да я плюеш.

Коментирай

Ваня

преди 7 години

Да, дудуци въртя, само че не срещу заплащане и срещу подаръчета, а на приятеля ми, с който сме от 4 години заедно. Николета стигна дъното и злобата е най-малкото, което заслужава. Пътувай

Коментирай

До всички фенове на Никлозета

преди 7 години

Може ли да ми отговорите къде са татусите на Николета в последната й фотосесия , където е рекламно лице на оптика ?! Нито ,, Nicol ,, нито татуса на ръката й е там ... Толкова ви е фотошопирана идолката , че чак са й махнали татусите ... После ми кажете , че е натурална красавица

Коментирай

klozeta

преди 7 години

БОЖИНОВ-ПРЕЗИДЕНТ !

Коментирай

Parmelia

преди 7 години

Mo2&,acIi#8n17;m happy to hear that your family is on its way to becoming part of the Orthodox Church. And I’m very happy to hear that Scripture is coming alive to you. Yours is an example of the blessings that come from family unity. There are men out there who would like to become Orthodox but are not able to due to their family situation. Let’s remember them in our prayers!Robert

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.