Ексклузивно! Веско Маринов прави любовницата си народна певица! Веселина кърши танци със скандална висша чиновничка от Добрич (Уникално фото)

1972
19 Април 2017, 11:06


Веселин Маринов имал голям мерак да направи любовницата си Веселина народна певица. Това разкриха близки на естрадния трубадур пред "Шоу". Като доказателство източниците на вестника предоставиха и актуална снимка на блондинкат, видя HotArena.

На фотото тя е с народна носия в стил типичен за Северна България. Маринов мечтаел гаджето му да поеме по неговия път. След като тайната му любовна връзка с майката на две деца която си ги заразя заради него беше разкрита, той навсякъде презентирал Пеева като "моя колежка музикантка" . Не искал обаче да пропее чалга, а народни песни. За това като първа стъпка и платил и записал на курс по народни танци в Добрич.

Там тя е в една група с шефката на Агенцията за закрила на детето в града Магдалена Миткова, която е разследвана за служебно нарушение извършено в полза на Пеева по дело, което върви срещу нея. Срещу Веселина Инспекцията по труда също започнала проверка след като било установено, че тя не ходила на работа. Веска по цял ден кършила народни танци с нея за да се подготви за новата си кариера и въобще не се сещала за децата си. Маринов пък бил на седмото небе от кеф. Обещал й да я включи първоначално като танцьорка още в следващия си клип.

Друга мълва обаче била още по-скандална и тепърва ще взриви България. Има слух и то с доказателства, че Веселина Пеева слага рога на Маринов. Тя си била хванала значително по-млад любовник с прякор Живко Ризката. Младежът бил от Добрич. Работил като шеф на клон на банка в града. Ризката тепърва щял да бере доста ядове заради палавото си поведение. Очаквайте скоро сензационни разкрития. (Скандалната Магдалена Миткова е първата в ляво на снимката горе).


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени