Ексклузивно! Вижте по какъв уникален начин Благо предложи брак на Есмер! Тя каза ДА! (СНИМКИ+ВИДЕО)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-vijte-po-kakav-unikalen-nachin-blago-predloji-brak-na-esmer-tia-kaza-da HotArena.net
Ексклузивно! Вижте по какъв уникален начин Благо предложи брак на Есмер! Тя каза ДА! (СНИМКИ+ВИДЕО)

Благо изби рибата с уникално предложение за брак, което отправи към Есмер, видя HotArena!

 

Футболистът поръча да му изготвят специален надпис, който красеше частно летище в Дубай. Двойката е на почивка в Арабските емирства от няколко дни, в които мачото не спира да изненадва любимата си.

 

Най-големият и приятен шок, обаче, бе оставен за финал.

 

„Esmer, merry me!”, в превод от англиийски – Есмер, омъжи се за мен!“, бе написано върху самолетната писта.

 

Начинът, по който Омерова видя надписа също бе не по-малко изненадващ. Благо я качи на хеликоптер, който с който са кръжали известно време, за да може танцьорката хубаво да огледа предложението на Георгиев.

 

По-късно й е дал пръстена, непосредствено след като се гмуркали заедно с делфини в океана. А как е отговорила Есмер?

 

Положително!

 

Може да разгледате и сантименталните снимки на двойката по-долу.

20 Коментара

Мега-глупак

преди 8 години

Е, тоя малоумник досега поне онождаше прилични на външен вид женици. Това нещо до него е като анимационно животно настъпено в лицето, на което в резултат са му изскочили очите от орбитите.....

Коментирай

Evala

преди 8 години

Vidqh momicheto na letishteto i trqbva da vi kaja,che e strahotna macka,mnogo krasiva,hubava dvoika sa s Georgiev,jelaq im mnogo shtastie!

Коментирай

Jabata Guzmer

преди 8 години

Groznata jaba se omaju za tziganina Blago... Idwa krajat na sweta.. Eba si choweshkite otrepki Gnusni hrachki!

Коментирай

5

преди 8 години

Bravo Blago,strahotno predlojenie,golqm romantik si.

Коментирай

ввв

преди 8 години

Е надявам се това наистина да е жената на живота му, и да опровергае образа на женкар, но някакси не ми се вярва.А на жени тип Христина - не правете компромиси със себе си , защото само ще ви използват и когато срещнат някоя жена с повече самочувствие ще се оженят за нея.

Коментирай

Рени

преди 8 години

Само че ми е много чудно този човек как бързо се влюбва и разлюбва.Хване едната - голяма любов- след това я забравя за един ден, после с другата пак голяма любов.Човек ако изпитва истински чувства не се мята от един на друг за толкова кратко време.По-скоро Благой му доставя удоволствие да се забавлява и да се хвали насам натам, с връзките и възможностите си.Може би пък от Есмер ще да има някаква по-солидна изгода за да бърза да се жени за нея.

Коментирай

Lora

преди 8 години

Сладури! Дано се обичат много и бъдат много щастливи! Жената е много миловидна, нежна и красива!!! Дано Благой я оцени и си останат заедно! Пожелавам им го от сърце! Най-прекрасната двойка! :)))))

Коментирай

2

преди 8 години

Lorche, suglasna sum s teb i na men mnogo mi haresvat,dano sa mnogo shtastlivi i ostanat dulgo vreme vlubeni i mnogo da se obichat

Коментирай

отговорче

преди 8 години

Абе Рени,ти се жениш от изгода ли,че говориш така и за момчето,или умираш от злоба,че той ще се ожени,така е решил явно момичето му допада и вие сега неможете да го приживеете,а се вижда от снимките че са мнго щастливи

Коментирай

:-)

преди 8 години

Да бе големи сладури. Той й предлага брак след месец-два връзка, тя разбира се е съгласна... Айде да му мине малко хирмона дето здраво го е изпрал по кухата тиква и пак ще си говорим... Условие номер 1 за брак- хората трябва да се познават! А през първите месеци винаги е само любов рози.... Тоз Благой е голям шаран, голям смях с него :-))))

Коментирай

Рени

преди 8 години

Просто изказвам мнение, и веднага злоба било.Нито го познавам Благой нито харесвам такъв тип мъже.И по принцип се радвам за хора които наистина се обичат.Но за мен истинските чувства не приключват толкова бързо и след 3 дена да си с някой друг и пак голямата любов.Затова ми е съмнително, а ако за теб е в реда на нещата някой да ти се кълне в любов и след 3 дена да те е забравил и да има нова любов ок , пожелавам ти все такива да се влюбват в теб щом го смяташ за нормално и много готино.

Коментирай

Гери

преди 8 години

Имам приятели които се ожениха след три дни познанство имат три деца и си живеят много щастливо така че това не е критерий,има случаи познават се от пет-шест години оженят се и след това се разведат.

Коментирай

Lora

преди 8 години

Тук се навъдиха големи моралисти и критици! В крайна сметка животите са си техни и никой друг няма да им ги живее.. В България това е един от най-големите проблеми ( да не кажа и комплекс) , загнездил се дълбоко в мисленето на хората - всеки гледа в канчето на другия! Е, хайде, почти всеки!Стига вече давахме акъли, на който не ни ги иска!

Коментирай

ffffffffffffff

преди 8 години

"Esmer, merry me!" - Hotarena, първо merry означава съвсем друго нещо от "омъжвам се" и второ - на снимката на Благо на надписа ясно се вижда изписано "marry" - някой май има очни проблеми! :)

Коментирай

:-)

преди 8 години

Да такива неща се случват един път на милион връзки. Всеки от нас е имал връзки и знае какво става като минат първите месеци и после като се заживее заедно... Тогава става ясно разбират ли се наистина двойката... Отначало всеки прави компромиси.

Коментирай

Gahs

преди 8 години

Добре, че е Благо да ни забавлява и да му се смеем последните месец -два, че Гнило не е интересна напоследък :-))) благодаим ти Благо! Амин!

Коментирай

nqmazn

преди 8 години

Mnogo si otivat :)

Коментирай

www

преди 8 години

На мен вече не ми е интересен каквото и да направи.Човек който много парадира нещо му липсва отвътре и се опитва да се докаже на хората.А този освен с връзките си с различни жени, с нищо друго не е интересен.Повече щеше да ме впечатли да го видя да се грижи за децата си, а не да гледме едни и същи панаири , само дето жената се сменя.Както се казва пресоли манджата и стана жалък, ако ще и сватба на Луната да направи, мисля че изгуби уважението на много хора вече.

Коментирай

преди 8 години

Brak predlaga nai-demonstrativno vsichko po plan puk prusten nqma za esmer .....hmm xaxaxaxaxaxa

Коментирай

...

преди 8 години

merry...

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.