Ексклузивно! Вижте снимки от сватбата на Христина Стоичкова (Камата преби човек - Подробности)

https://hotarena.net/laifstail/ekskluzivno-vijte-snimki-ot-svatbata-na-hristina-stoichkova HotArena.net
Ексклузивно! Вижте снимки от сватбата на Христина Стоичкова (Камата преби човек - Подробности)
Сватбата на Христина Стоичкова се превърна в истинска приказка. Дъщерята на Камата блестеше като принцеса в стилната си булчинска рокля, видя ексклузивно HotArena.


“Да” пред Бог в дебрите на Етрополския Балкан си казаха Христина Стоичкова и Лука Белич. Малката дъщеря на Христо Стоичков и хърватинът станаха света семейна двойка по църковните канони в Етрополския манастир “Света троица”. Семейство Стоичкови избра църковният брак да бъде сключен именно край Етрополе, където най-популярният футболист в историята на България обича да прекарва голяма част от времето си, когато си е у нас.


Над 200 отбрани гости видяха как тук се вричат един на друг пред Бога Христина Стоичкова и Лука Белич. Друг фактор за избора на манастира е и близостта до Правец - именно там бе същинското отпразнуване на сватбата. След хърватско-българската версия за “кражба на булката” от хотел “РИУ Правец” гостите потеглиха организирано към Етрополския манастир. 4 автобуса извозваха гостите.


Бляскавата церемония не мина и без екшън, в центъра на който беше Камата. Известният с лютия си нрав татко на булката преби шофьора на екипа на България Днес. Стоичков се разгневи заради факта, че репортерите направиха няколко снимки, което очевидно не му се хареса. 


След посегателството на Камата, шофьорът Петър е в шок, с подуто лице, синини по цялото тяло и сцепена устна. Той опитал да избяга от разгневения футболист, но ударил колата на един от гостите на церемонията, предават от \"24 часа\"

5 Коментара

Jk

преди 7 години

Dobre che uspq da probuta dvete grozotii

Коментирай

да

преди 7 години

АБСОЛЮТНО !

Коментирай

Hhhh

преди 7 години

Golemi ste hubavci vsichkite be ...dvete grozotii uspql da probuta..aman ot zlobari

Коментирай

ani

преди 7 години

dosta se e braknal,za da gi pobuta!ama to e taka-kolkoto po-grozni,povece pla6ta!

Коментирай

хаха

преди 7 години

ахахах вече си е бил подкарал

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.