Ексклузивно! Златка Райкова крие скандален брак, който все още е в сила! (Подробности)

10283
11 Май 2016, 09:54


Отношенията на Златка Райкова с Георги Валентинов може и да не вървят, но блондинката продължава да се води омъжена, научи HotArena.


Оказва се, че плеймейтката е дала обет за вярност, но не на ММА боеца, а на бившето си гадже Павел. Двамата са семейство само пред църквата и нямат граждански брак, но въпреки тога черно на бяло се водят съпруг и съпруга.


Още през 2011 се заговори, че Златка и Пламен са си разменили клетви за вярност в столичен храм и дори се появиха снимки от събитието, което е имало само двама свидетели. Най-вероятната причина за този полу-брак е, че Павел е бил женен напълно ефективно и жена му дори е чакала дете от него.


Въпреки това той е преприел необлислената и видимо безсмислена крачка да се обвърже в храм с още една жена. Законната му съпруга обаче разбира за извънбрачната връзка и започва да заплашва Златка, че ако не остави мъжа й на мира, ще я залее с киселина.


Така Райкова е принудена да напусне любимия си Павел, защото не желае да търпи психическия тормоз, а и се притеснява да не се материализира в действия. Той пък се връща при бременната си благоверна.


След тази връзка, Злати става известна като Разтури къща. Освен с женения Павел, тя си имаше вземане-даване и с Камен Куката, на когото скоро омръзна и той също се върна при жена си и децата си. Блондинката бе спрягана и за изгора на Валери Божинов, докато бе още женен за Алисия, пише "Галерия".


Връзката на Златка с Георги Валентинов бе първата, която започна толкова гръмко и премина така показно, вероятно защото боецът не крие друг брак, а разлика от Райкова. Двамата от началото започнаха да говорят за сватба и деца, но така и не осъществиха оповестените си намерения.


Като потвърждение на слуховете, че Златка и Георги са се разделили идва и твърдението на близките й, че тя все по-често пътува до Сърбия сама, като се оправдава с профеионални ангажименти. На вас оставяме предположенията кой и защо я чака там...
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ppp
преди 2 години
-1
хубава си беше
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кика
преди 2 години
-1
Към f, наполовина си права. Двама души като започват връзка, участват и двамата, нали? Ако жена започне връзка със женен мъж или обратно и го знае, защо да няма вина и тя/той? Вината в случая се поделя на две. А може и на три, зависи от другия партньор, как се държи той, дали не е подтикнал с поведението си, като не във всеки случай е така. Ситуации всякакви, друг е въпроса ако на някой му е система, като на Златка, нея видимо забраненото я влече. Не жените, в повечето случаи мъжете не могат да си ги държат затворени, но това не е оправдание, изгонвайте неверника и толкова.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
f
преди 2 години
0
Ама че сексистко общество! Да обвинява чужда жена, е някой мъж си е зарязал жената и детето. По едно ниво сме с арабите в това отношение - все вината е виновна за всичко. И колко проста и комплексирана селска пуйка трябва да си, мъжът ти да ти изневерява и ти да се влачиш подир другата жена, сякаш тя ти е виновна за нещо и сякаш тя ти е някаква и ти дължи нещо, че и да я заплашваш със заливане с киселина. Не искам да съдя никого, не искам да съдя и някой, който е изневерил, защото не му знам историята и ситуацията, но това поведение ми се струва много изпаднало и жалко и съвсем далеч от поведение на жена с достойнство и претендираща да има акъл за 2 стотинки.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
f
преди 2 години
0
Все жената е виновна за всичко, исках да кажа. Абсолютно съм съгласна с Кика.
k2
преди 2 години
0
Павел ли е, Пламен ли е..... накрая ще е Панайот....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Разочарована
преди 2 години
0
в България предпоставка за сключване на църковен брак е сключен граждански брак...не можеш да сключиш църковен брак без да имаш преди това граждански....така че спрете с тъпите си измислени статии...пишете моля ви нещо по-смислено или може би сте неспособни на това...всъщност със сигурност не сте способни на това..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени