Ексклузивно! Златко Баретата ЗАСТРЕЛЯ човек! Шокиращо ВИДЕО!

10199
29 Август 2016, 15:43


На шокиращо видео попадна HotArena! Топ мафиотът Златомир Иванов-Баретата брутално стреля с пистолет по човек. Ако нямате здрави нерви не гледайте следващите кадри.

За щастие те са рекламни. На видеото се вижда как Баретата вади пистолет и стреля по човек с халосни патрони. Няколко пъти със супер бързина сменя пълнителя и продължава да стреля. Един от патроните уцелва живата мишена по брадата. Снимките са правени за реклама явно на охранителната му фирма, а Баретата се забавлява искрено на екшъна и е като същински холивудски актьор.Видимо е, че Златко е в отлично настроение и здраве. И ако тук стрелбата е на ужким, през 2013-а година Баретата отнесе истински куршуми в центъра на София. Той бе прострелян пред главния вход на Съдебната палата в центъра на София, явявайки се на заседание по воденото срещу него дело.

Травмите от покушението бяха жестоки -  разкъсани пикочен мехур, коремната мускулатура, части от дебелото и тънките му черва и поражения по левия крак. Част от червата му дори бяха изрязани при операции и това затруднява нормалното им функциониране при проходимостта на храната. Заради надупчения коремен мускул Баретата получи кръвоизлив в стомаха, поради което трябвало да внимава какво яде до края на живота си.

Подбедрицата на левия крак на Иванов беше раздробена от куршумите. Те бяха засегнали и бедрената кост, която беше счупена. На мястото лекарите  поставиха пирони, които обаче не можаха да помогнат на костта да зарасне. Заради всички тези дертове, в началото на миналата година Златко Баретата дори поиска да премине на преглед пред лекарската комисия ТЕЛК, за да взима инвалидна пенсия. Явно всичко това е минало защото от видео клипа ясно си личи, че подскача пъргаво като зайче и физическата му форма е топ.

През май тази година Върховният касационен съд (ВКС) осъди на шест години и половина затвор Златомир Иванов по обвинението, че е ръководил организирана престъпна група, занимавала се с разпространение на наркотици и с „мокри поръчки“. Окончателната присъда идва след седемгодишно разследване и съдебен процес. През по-голямата част от този период Иванов е бил или в ареста, или под домашен арест, а това време трябва да се извади от постановените шест години и половина затвор. Изчислението трябва да направи прокуратурата, но според адвокати има много голяма вероятност Златомир Иванов изобщо да не влезе в затвора.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени