Екскслузивно! Рени с шокираща изповед: Развеждам се, Борис ми разби живота! (Певицата призна, че е на хапчета от нерви. Още скандални разкрития)

https://hotarena.net/laifstail/eksksluzivno-reni-s-shokirashta-izpoved-razvejdam-se-boris-mi-razbi-jivota HotArena.net
Екскслузивно! Рени с шокираща изповед: Развеждам се, Борис ми разби живота! (Певицата призна, че е на хапчета от нерви. Още скандални разкрития)
Край на приказката! Фолк певицата Рени призна, че се развежда, узна ексклузивно HotArena.

Изпълнителката дълго време отричаше, че има проблеми в брака си, но сега в откровена изповед споделя  мъката си.

Преди три години Борис я излъгал, че ще живеят заедно в Израел и я накарал да замине сама с децата, като обещал скоро да отиде и той. Останал в България заради бизнеса си ,а Рени напразно чакала да се съберат, но това така и не се случило.

„Раздялата е необратима. Омръзна ми да чета за любовниците на мъжа ми. Твърдо съм решена, че щом се върна в България ще подам молба за развод“, споделя певицата.

Тази ситуация сринала психически фолкаджийката. Далче от близките си и родината Рени изпаднала в тежка депресия, която лекувала с шепи хапчета.

„Бях изпаднала в едни депресивни състояния. Изгубих семейството си, не бях щастлива. Изгубих любовта“, през сълзи казва певицата.

Цялото интервю може да видите тази вечер в телевизионния таблоид №1 „Папараци“ по бТВ!

Рени и Борис имат над 10-годишен романс. 20 дни преди да хванат самолета за Израел, се разписват в гражданското, за да може Рени да получи документи и да пребивава в страната легално. Съпругът й вече имал статут на израелски гражданин.

17 Коментара

Мартин

преди 8 години

Рени е играч и затова няма да повярвам на сълзите й.

Коментирай

Наборка

преди 8 години

Не й се вързвайте на Рени. Бракът й е бил по сметка, за да заживее в Израел. Сега и евентуалният развод пак ще е планиран с цел някаква облага. Преди години, когато отмъкна Борис от майката на първото му дете непрекъснато в нейни интервюта тя казваше как му прави чест, че се грижи за първородния си син и ходят заедно на почивки. Сега е дошъл момента пак да му прави чест и с друга магьосница да ходи на почивка с трите си деца.

Коментирай

Хитрата лисана

преди 8 години

Лисичката Рени песен ли ще промотира? Папараци няма да гледаме, ако и това е в пъкления план.

Коментирай

BG

преди 8 години

RENI e bokluk otvsjakade pevica- NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEvizija-NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEa kakvo togava majmuna- DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA R E N I TI SI JALKA M A I M U N A

Коментирай

godini evolucia i nakraia nikoleta

преди 8 години

eh Nikoletooo dobre che imash niakoi chirak da ti pishe tezi statii i onezi protiv Alisia i Monika che inache shteshe da lusne niakoia paparashka snimka na teb s lice kato na 50 godihna lelka nishto obshto s blizasuka koito imash sled 2 kila grim. Koito ne znae za kakvo stava na vupros da napishe Nikoelta bez grim paparashki snimki da vidi edinstevnia i kadur naturel kogato PR-kata i ne pazi publikaciite

Коментирай

>>>>

преди 8 години

На долни и подли курви и проститутки, които разбиват семейства Господ рано или късно им връща бумеранга. Щастие никой и никога не е построил върху нещастието на друг. Има си природни закони, ако другите не ги хващат... Хак да и е и на тази пача -курветина! Малко я преметаха из Сърбия преди години, когато подвизаваше там , сега в Израел си намери майстора. Господ бави, но не забравя!

Коментирай

Andrea

преди 8 години

Тя и Николетка си помисли,че ще създаде здраво и щастливо семейство, като ограби детството с бащата на едно дете, за да се облагодетелства, но и тя не прокопса в щастието. Ако, това е цената да имаш придобит дом и облаги - хич не и заблазявам! И колко още ще и се връща.... бедна и е фантазията! Ще си кълне дните за всички злини които е изрекла и направила! Проститутка неграмотна и необразована! Иначе жалко подобие на жена ниска, съсухрен чироз, сбърчкосана на 28 , късокрака, кривокрака и злобна за дузина лешояди. На тази черна маймуна, която спи с макияжа си и кокилите, от страх да не я изварди някой да я снима, че ще изпалши народа, плешива главеста простакеса, но иначе влязла в Матрицата вживяла се на принцеса. Добре, че беше баламата Божинов да и се върже да се ожени за нея, че и днес да прави свирките по хотелите и тоалетните и да си я менкат гандяри тъпи с пари за някой друг лев и парцал и да живее още на квартира. Забрави се коя беше парцала смотан , дето носеше чужди дрехи и миришеше от 100 км на спе*ма и застоял парцал. Боклука и с лъскава опаковка заметнат, пак си остава БОКЛУК! До гроб визитка: Проститутка от най-долните!

Коментирай

ели

преди 8 години

Като го отне от жена му с бебе,и гради твоето щастие,мисли ли ,че ще ти се върне? ИНиколета а я сполетя същото. ..и много други парцалеси!

Коментирай

Страх ме е да си помисля какво си виждала у дома си. :(

преди 8 години

"Отнел"? Никой не "отнема" жив човек, моля ви! Що за глупост! Той надали се е съпротивлявал и надали е отишъл при нея против волята си. Мъж като е хукнал, ако не го вземе една, ще го вземе друга. Твърдението е женомразко - мъж си зарязва жената с детето, но видиш ли, жената, която е сама в ситуацията е виновната. Голяма простотия! И то такова женомразко твърдение идващо от "жена".

Коментирай

H

преди 8 години

А за твоята злоба и негативизмът и омразата към непознати хора, с които се храниш, мислиш ли, че ще има възмездие и ще ти се връща? Или вече е факт, затова си толкова озлобена. Непонятна ми е такава злоба и бяс в нета. Винаги като видя подобни коментари, без значение към кого са насочени, ми става мъчно за написалия ги и се питам колко ли непоносим живот имат тези хора и колко ли са вкиснати и не понасят никого и нищо около себе си, за да се превърнат в това. :/ С подобни коментари за съжаление говорите лошо най-вече за себе си, макар да си вярвате наивно, че оплювате някого. Явно сте готова да се оваляте в лайна и орина, за да падне микрокапка пикня върху обекта на вашата омраза, защото това реално се получава. Тъжна история. :(

Коментирай

H

преди 8 години

Тая Николета я сънувате , привижда ви се навсякъде.. Сигурно и олтар неин със свещ имате у дома си или как стоят нещата точно? :D

Коментирай

тъпото, пак се изкза неподготвено, както винаги

преди 8 години

Ако повториш още един път думата" женомразко" ще взема да ти повярвам! Че и е дума използвана със значение на място. А, първо се научи смисъла на самата дума, и тогава драскай, като изоглавено тук. И да, естествено, че отнемането става от страна на единия,друг е въпроса в отдаването на другия. Е, има и такива балъци- свят широк одържа всички ни. Но, кучка, докато не си вирне опашката, пес не я подгонва! Така ,че прави разлика в отнемане и отдаване! Явно такъв ти е ителекта и манталитета, щом това е нормално явление за теб и оневиняваш такива подли и дребни души особено, когато е направено с користна цел.

Коментирай

нима?

преди 8 години

Аз не зная, кой , кого трябва да съжалява, то си е казано в Голямата книга, но като чета сърцераздирателната ти Ода, чак ми става не жалко за теб! Чудя се, какво се мъчиш да опровергаеш , кога защитаваш и кой упрекваш! тези , дето казват истината и назовават нещата с истинските им имена или онези, които тънат в същата онази помия на душата и делата, която ти така цветущо описваш. Пред твоите бисери и Господ онемя!!! Колко си просто, колко си тъпо, колко си жалко!

Коментирай

долни проститутки

преди 8 години

Господ си знае работата! Не се мешайте в Божиите дела! Нито една от тези , които се подвряха и отмъкнаха чужди мъже не прокопса. Нито една! Коя на антидепресанти, коя в лудница ще влезе, коя разви маниакална шизофрения и се обсеби, коя заприлича на МУМИЯ... и какво ли още не! Стойте и гледайте! Чудото им е назад!

Коментирай

Гайтанджията

преди 8 години

Рени Гайтанджиева, колелото на историята се върти.

Коментирай

до горе гения със "женомразкото"

преди 8 години

В живота умният винаги може да играе ролята на -глупав, но глупавият на умен - никога!

Коментирай

до андреа

преди 8 години

Яко злоба, бяс и комплексарщина лъха от теб. Наистина будиш жал. И всеки, който ти посочи изумителната ти злоба, е прост, защото го вижда. :D Голямо "извинение" имаш за злобата си. Само се затапи още повече с всяка дума, която пишеш в добавка към тази помия, която вече си изсипала тук Пак ти казвам - само себе си очерняш всъщност. Когато лееш злоба и бяс по някого, това говори много повече за теб, отколкото за този, за когото ти си мислиш, че говориш. Нея не я мисли, оправи собственото си душевно състояние, че е червиво и мирише на гнилоч и ако злобата ти можеше да се превърне в електричество, като гледам щеше да стигне да захрани цялата земя. Болна и прогнила си отвътре. Лекувай се. :(

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.