Екслузивно! Гъмов и Фики се СБИХА! Актьорът се напил и му посегнал, имало е и грозни ЗАПЛАХИ (Подробности)

3912
19 Юли 2016, 17:00


Читателски сигнал

Отношенията между чалга дивата Преслава, актьора Станимир Гъмов и половата шпага на поп фолка – Фики Стораро, стават все по-сложни и заплатени. Според читател на HotArena, между Фики и Гъмов тия дни се е разгорял горещ екшън.

Ние ви предлагаме читателското писмо без редакторкса намеса, и оставяме на вас да прецените до колко това може да отговаря на истината.

"Фики този път сериозно ще го отнесе заради мераците си към Преслава.Тя се дърпа, но Гъмов не приема отказа и й се натиска. Щом разбрал за сексуалните желания на Фикрет, настоящият любовник,гадже, или какъвто там се води на Преслава, Станимир Гъмов побеснял и без да говори с нея отишъл и изрекъл думи, които Фики дълго ще помни. Това се случило веднага, след като кукловодът разбрал, че на сватбата на Джена, любимата му Преслава и Фики са се държали доста фриволно и са се натискали пред всички гости в ресторанта. Той събрал смелост, след като ударил няколко стограмки и в яростта си забил такъв шамар на певеца, че Фики останал с отворена уста.

Още от Биг Брадър знаем, че Гъмов не държи яростта си и тази постъпка го потвърждава.Тук късметът му е проработил, защото Стораро успял да  овладее нервите си и да не посегне на Гъмов, когото би размазал с един удар. Колкото и избухлив да е актьорът, той си има слабост и това е Преслава.Още във ВИП Брадър между тях прехвърчаха искри. След като излязоха от къщата двамата задълбочиха връзката си и станаха неразделни. Клюките носеха, че дори са пред сватба, но такава в крайна сметка нямаше. Преслава още топли леглото на Гъмов, или по-точно той топли нейното, понеже постоянно са засичани да се прибират в апартамента на певицата.“,
пише читателят.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
:D :D :D
Преди 1 година
-1
Някое лапе яко ви бъзика с тези измислици и вие му вярвате. Какво стана със сватбата на Преслава и Гъмов на рождения й ден, нищо не казвате :D :D :D. Станахте за смях и на кокошките от мързел да си проверите източниците. Или заплатите се изчисляват на броя на статиите и пускате каквото ви падне :D :D :D.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
vikaite lineika
Преди 1 година
-5
давай гъмов, напрай един САПУН
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени