Екслузивно в HotArena! Преслава дала на Митко Пайнера 100 бона за да е певица на годината! (Цялата скандална схема само ТУК)

https://hotarena.net/laifstail/eksluzivno-v-hotarena-preslava-dala-na-mitko-painera-100-bona-za-da-e-pevica-na-godinata HotArena.net
Екслузивно в HotArena! Преслава дала на Митко Пайнера 100 бона за да е певица на годината! (Цялата скандална схема само ТУК)
Приятелството с Преслава си има цена! Тя е точно 100 000 лева. Именно за толкова пари тя предаде \"най-добрата\" си приятелка Галена, разкри сензационно HotArena


Преслава, която напоследък изкарва повече пари от обикаляне на различни тв риалита, отколкото от пеенe, е поискала рекордните 200 000 лв за участието си в \"Като две капки вода\". Чалгаджийката е извивала ръцете на продуцента Магърдич Халваджиян до последно, че няма да се появява на сцената за по-малко от 10 000 лева на вечер. Накрая арменецът склонил в името на високия рейтинг на шоуто.


Между 20 и 30 процента от баснословния хонорар трябвало да отидат при продуцентите ѝ от Пайнер. Хитрата Преслава обаче не е от вчера и доброволно предложила на шефа си изненадващо доста по-висок дял от парите. Певачката предложила на Пайнера сделка, който той с охота приел. Условието било - ако и тази година тя получи титлата Певица на годината, той ще получи 100 000 лева. Така и станало.


Първоначално за Преслава била предвидена друга награда - тази за хит на годината. Но с подлост добричлийката отмъкнала статуетката от Галена и то за най-слабата година в кариерата си.


HotArena предлага на певицата един безплатен съвет. Следващият път да използва хонорара си, не за да си купува незаслужени награди, с които да храни егото си, а да го инвестира в качествени продукти, песни и клипове, за да измие срама от крадените отличия.

12 Коментара

преславчо

преди 8 години

не е дала тя. аз дадох 200 бона на пайнера. тя Преслава хич не може да пее, затова й трябва яко рамо. представям си за другите кОври - андрея, галена и пр. простакели, колко трябва да се изръсят мутрите дет ги ....таковат

Коментирай

Д-Р РАЗУМ

преди 8 години

преслава никога няма да даде пари за награда защото преслава има глас и пее добре..пари за награди дава галена и галио вафлата..галена пее фалшиво и при нея всичко се купува с пари

Коментирай

истината

преди 8 години

кажете на проститутката николета лозанова , че само тя и галена се чукат за пари..знаем я николета колко много свирки е напарвила за 5 лева на магистарлата преди , а сега за малко повече та даже и в англия се прочу с проституцията си..но това е друга тема, а относно гал;ена..по-бездарна певица от нея няма...галио вафлата и купува гледанията в ютуб и нагардите също ..обче глас и талант галио вафлата няма как да купи на курвето-галена

Коментирай

сс8

преди 8 години

Като гледам възпитанието , изказа и начина на изразяване на мнение на феновете на Преслава, само ми става жал за нея. Но е нормално феновете да са точно толкова ограничени като самата нея. Никакви аргументи няма, само някакво повръщане и леене на злоба във всички посоки. И други певици са преставали да ми харесват (не че Преслава някога е имала с какво да ми се хареса) заради фенската си МАСА, с акцент на МАСА. Хайде няма да споменавам коя точно, защото тук я споменават много често, но феновете й са също едни супер ограничени същества, към които никой нормален човек с претенции за интелигентност не би искал да се числи и сближава.

Коментирай

Истина за гъза ти или по-скоро вица на сезона!

преди 8 години

Хехехехе Купувал й гледания в ютюб! Ххахахааха И участия по дискотеките, фенове и коментари във ФСБ.. Абе вие наистина си живеете в собствен свят. То сякаш има друга певица в Пайнер, която да си заслужава да се гледа. Аз от години вече само продуктите на Галена преглеждам, защото знам, че ще ми харесат. Ако изобщо видя или чуя нещо от някой друг, то е по чиста случайност и само се убеждавам, че Галена няма конкуренция нито в тази фирма, нито в държавата, нито на Балканите.

Коментирай

преди 8 години

Е, тази година очевидно е дала. Не знам как не я досрамя с такава бозава кариера и слаба (по думите на всички) година, изобщо да се появи там и да вземе наградата. И то знаейки, как толкова много други колеги са те задминали отдавна.

Коментирай

преди 8 години

Преслава тя нали е девствена и никакъв секс с никого не прави. Като толкова ви интересува сексуалния живот на хората и толкова го бутате на преден план и коментирате редом с кариера, награди и т.н., то да знаете, че по принцип необвързаните хора сменят сексуалните партньори доста по-често от обвързаните. И от 10 години не сме я видели да смени грима, роклята или прическата на концерт. Еднотипни песни, скучни видеа, еднотипно представяне винаги, едни и същи визии - скучни и еднообразни, а за концерти е все в един и същи тип рокли - черни или червени, като само дължината варира малко. Освен ако не си мега прост, няма как да не ти стане ясно, че наградата е купена или поне подарена. Но щом й трябват такива награди.. Така или иначе се знае коя изпълнителка е номер 1 в България, така че халал да й е на Преслава подаянието. :)

Коментирай

Наглост

преди 8 години

Айде стига вече с тази Преслава...Последните две години не е направила и един хит(еднодневни песни със скучни и евтини клипове) и понеже няма с какво да впечатли аудиторията вече ще додява и в национален ефир!

Коментирай

bokluci

преди 8 години

да да най-големите курви галена и николета лозанова се съюзиха и пишат лъжи .. но господ гледа и в най-скоро време ще получат удар от съдбата- боклуците мръсни..мръсотията като бумеранг ще им се върне- нищожества мръсни

Коментирай

dran-dran

преди 8 години

тази статия е пълна лъжа, тази стаия е поръчана от курволета лозанова и е пълна измислица..това недоклатено джудже николета е повела война срещу преслава ама ще яде голям кур накрая преслава никога не е купувала награди всяка година има анкети от които с е опредля победителя и за сведение на курволета преслава е с най-много гласове и за певица на годината и за попфолк идол на годината..преслава има над 1 милион фена в соц. мрежи а галена едва 300 хиляди...а и на всеки концерт преслава взривява залата с живо пеене а галена пее по-фалшиво и от магарето на село истината е съвсем друга...и тази и миналата година от пайнер незаслужено дават нагарди на галена ..но галио вафлата дава спонсрства към фирмата и така галена се урежда с награди...а когато има концерти на живо и хората я чуят колко е фалшива им става ясно по какъв начин е станала певица галка- духалка

Коментирай

Цветан

преди 8 години

И вие вярвате, че Пайнера ще я прави 7 пъти "Певица на годината", ако му снася само 20-30%? Ахахаххах, това да не ви е Камелия, която 17 години отчиташе по 25% и никога не и дадоха голяма награда именно заради това? Ей, Преслава под 50% никога не е отчитала, а с тия награди и повече дори ще и взима. Няма безплатен обяд в Пайнер, да знаете това.... :)))))

Коментирай

Кулагин

преди 8 години

Лайковете и коментари във фейсбук също могат да се купят! Не само гледанията по Ютюб. По 25 стотинки на опаковка, вафла по вафла се изгради на Галена кариерата- от липосукцията, филърите, операцията на носа, брадичката, монтираните скули, през песните с кости, боцко и скъпите клипове, та до модната и линия- Beyond, само дето таланата на самоуката моделиерка не се простира Beyond Смядово. Добре че краде труда на младите незанайни шивачи. А иначе всички помним преди да се домогне до пантеона на вафлата- или иначе казано вафлената фабрика на побългарената, и естествено влошена версия на Уили Уонка- Гальо Вафлата, как Галена се мяташе като тюлен в онази вана в долнопробен провинциален хотел в жалък опит да втвърди члена на селския бек, който и партнираше не особно успешно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.