Експерти: Алисия ходи като клошарка

https://hotarena.net/az-jenata/eksperti-alisiia-hodi-kato-klosharka HotArena.net
Експерти: Алисия ходи като клошарка
Алисия се появи облечена като клошарка на последното си участие. Критиката беше отбелязана от модни експерти, научи HotArena
 
Бившата на Божинов бе избрала широки панталони, които ѝ стояха ужасно. Публиката очакваше от фолк дивата някоя къса рокличка или сексапилен тоалет, но не и огромните клошарски панталони. 
 
 
На Алисия обаче хич не ѝ пукаше от това. „Може да са много модерни и скъпи, но не отиват на слаби хора като нея. Тя има хубави крака и трябва да ги показва“, заяви почитател на певицата, пише \"Всеки ден\".
 

18 Коментара

Ай

преди 8 години

Това нали бяха несменените и гащи,сега пък било най-модерен панталон! А че краката и са хубави,няма спор,и не само те.

Коментирай

Брюнетка

преди 8 години

Стилна, модерна, различна. ПЪЛНА противоположност на Гни-Лото!

Коментирай

Trol

преди 8 години

Еййй добре,че е Алисия гноясали хотарена.Какво ще драскате иначе,нали??Мизерници!!И кои са тия "модни експерти"???Гнойналета Клозанова ли??Хахахаха...тоя ли смръделник,тая ли брантия,това чудовище мязащо на овехтела табуретка??Николета Лозанова ли ви е модния експерт??Жалка пасмина сте ей...ама кефи ме Алисия как не я има за човек Гнойналета ..кефи мнооого.Евала как я държи долу в прахта под краката си!!

Коментирай

pppp

преди 8 години

Отново журнaлисткaтa и моден експерт Грозевa изкaзa "компетентното" си мнение.Грозевa тaкa ли изглеждaт и сa облечени клошaрите?

Коментирай

a?

преди 8 години

vie li ste ''ekspertite''?

Коментирай

Стела

преди 8 години

Когато е с къса пола е долна и пошла.Когато е с панталон по нея е стара за него и се излага.Сега е с широк панталон и пак намерихте да се изкажете негативно.На вас може само Николина тъпото да ви угоди.Тя е най-най-най.......Ужасно сте смешни,сериозно.

Коментирай

експерти???къдею///какво???кой????хахахахах

преди 8 години

А кои са експертите?? Алисия не е човек с комплекси за да разчита единствено и само на къси поли, или да се разхожда полугола за да бъде забелязана като някои други хихи. А експертите за тези комплексарки какво казват, които излизат винаги нацапотени с тонове грим, с тонове кичури изкуствена коса, тия които използват фотошоп ама задължително преди да си публикуват снимка ;)) за тях какво казват "ЕКСПЕРТИТЕ????ви

Коментирай

Моден експерт хаха къде?? Тук, смешко :))))

преди 8 години

Брейй, колко много защитници на късокраката Ася:))))) Сигурно си плаща добре за това:)))) Бъдете обективни и си признайте, че тази комбинация от дрехи не и стои добре - панталонът е по-дълъг, отколкото трябва, прекалено широк е, а да не говорим за безумната комбинация на материите на горна и долна част :))))) Този сет ще стои добре на висока жена с дълги крака, а не на полуръст като дойчиновската селянка хаха Модна икона била, хахахахах ще припадна от смях - лишена от вкус и стил, бездарна фолкаджийка !!! Марш да кълцаш салами в Дружба, лелче!

Коментирай

Really????:D

преди 8 години

Не е човек с комплекси??? Ти да видиш! А защо тогава си удължава краката по снимките и си минава гадното, набрано лице с всевъзможни програми??? Какво крие??? ОГРОМНИТЕ СИ КОМПЛЕКСИ!!А този панталон, в пъти по-дълъг от краката и? Бас ловя, че е е с токчета, които е закрила с панталона, за да прикрие недостатъка, който е виновен за най-големия и комплекс- ниският ръст хаха! Когато един човек се харесва се показва такъв, какъвто е!

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

Е са, кво казват?! Ми казват например, че требва се постъпи в клиника, па да се изпишат подходящите транквиланти и ако се налага, бела риска с мноо дълги ръкави и стая с мека облицовка, да не стават сакатлъци. ;) Перколясника си знае, де! :D

Коментирай

АзЪ.

преди 8 години

риска=ризка (риза демек)...че се губи смисъла, макар да се подразбира. Типова грешка, соооори :) На клавиатурата ми са една под друга.

Коментирай

oh oh

преди 8 години

Николета, тази злоба не ти ли идва в повече? Били ти завиждали хората ...... Единствено ТУК ТИ ЗАВИЖДАШ НОН СТОП НА АЛИСИЯ. Ама нали си си тъпа и елементарна няма как да се усетиш! Нямаш граници и достойнство!!!!! И за какво да ти завижда една уважаваща се жена? За това, че те е минал цял Пловдив преди пълнолетие, а след това цяла България ли? Или за безбройните лягания под ножа? Или за това, че мъжът ти каза на всички, че няма никакви чувства към теб? Или за това, че си правиш елементарен и селски ПР? За кое?

Коментирай

бай пешо

преди 8 години

Дъртата разпоретница прави всичко за да е актуална и известна, до това да се пуска по бански или без сутиен на участия. Уви не буди никакъв интерес освен огромна доза съжаление. На 40 да започваш тепърва да скандализираш и да се правиш на тийнейджърка, ами смешничко е. Доста!

Коментирай

bai mangal

преди 8 години

Q begai be, selcho! Pone nauchi na kolko godini e Alisia. Maloumnik. Takiva kato tebe ne trqbva da gi puskat v grada.

Коментирай

да ама не

преди 8 години

Алисия късокрака? Имаш много поздрави от Арменския поп.. Точно Алисия има мнооого дълги за височината си крака. Явно, си гледал снимките на Николета. Там може да се каже достоверно и точно, късокрака , кривокрака жаба. А, какво ще кълцаш, чукаш, дъвчеш, лижеш или плюеш си е твой проблем. Това и толкова можеш!

Коментирай

по - скоро си педал Пешо

преди 8 години

Това са разни педалчета и селски проститутки с интелект на амеба, които не излизат от жълтите сайтове. Нещастници на природата, друго не им остава да плюят успелите хора в живота.

Коментирай

Trol

преди 8 години

Е,това е гнойната Николета!Не и ли познахте стила?Само говно като нея говори така!Гнойна Спермолето..жалка си. Алисия яко кефи как не те има за човек и те сложила в праха под подметките си...хахахахахах...жалка нещастница!

Коментирай

До Trol

преди 8 години

Ей, пръдльо! Що ли не вземеш да си замиеш тролския задник, че нещо навонкваш:))))) Гноясала ти е аналната халка, амебо гнусно.. Не ми се прави на остроумен да не дойда да ти пръсна чатала, кречетало мръсно! Каква Николета, бе лайномет такъв, ако те пипна така ще ти го отпора в тесния анус...мизерник , сигурно си некой от опиканите френдове на гнома Алисия, които стоят по сайтовете нон стоп и я бутат в очите на хората :))))) да го духаш, батка, да го духа и смотаната Ася!! Fuck off, dick licker axaxaxaaxa

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.