Екзотика! Антония Петрова се мести в Истанбул и приема исляма (Още за прищявките на миската)

5682
31 Май 2016, 15:00


Миската вече близо месец е в Истанбул и колкото повече стои там, толкова повече се влюбва в духа и културата на Турция. Ето защо мислела да се пресели за постоянно в южната ни съседка и дори да приеме официалната религия на страната. Надявала се да направи и телевизионна кариера там, дочу HotArena.

На Тоца много й харесвало разнообразието в космополитния град, а още повече – безкрайните възможности да се прави кариера там. Надявала се да успее да си уреди местенце в някое телевизионно предаване, като не смятала за пречка факта, че не говори езика, пише "Всеки ден".

Влюбената в лукса г-жа Бередин обожавала да обикаля бутиците в Истанбул. Там пръскала луди пари за марки, каквито в България няма как да купи и ако e искала да ги има, или ги e поръчвала по интернет, или е пътувала до Западна Европа на шопинг. В Истанбул всичко й е под носа.
„България си е глуха провинция“, дуднела миската всеки ден на мъжа си, намеквайки му, че е крайно време да сменят постоянното си местожителство.

Мис Антония харесала и мюсюлманските традиции, към които по принцип преди време била скептична, но като част от живота в Истанбул й се видели екзотични и интересни. „Може пък да приема исляма“, споделила Антония с приятелки. Никой не очаква от нея да ходи забулена, нито да се моли по график. Но познатите й няма да са учудени, ако започне да се пише мюсюлманка само за да се прави на интересна.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тая си е смахната
Преди 1 година
-1
Тая си е смахната от край време.Има пари на мажа и и той не е добре и се чудят каква простотия да измислят.Дано отиде да се маха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Преди 1 година
-4
Като стана дума за Истанбул, традиции, ислям, модерност и култура, да ви споделим, че Турция и турците като народ не са създали нито този град, нито другите по-големи градове там, откраднали са си ги, от някой друг, който ги е създал преди тях, те само са ги до разширили. Азбуката им не е тяхна, кухнята не е само тяхна, тя е източна и балканска, модата не е тяхна, а западна, езикът не е техен, а е взаимстван от Татарстан по времето на Ататюрк, ислямската култура не е тяхна, изначално е персийска, също строителството и медицината, земята им не е тяхна, парите им не са техни, отначало са били на местните народи, а днес са до голяма степен са американски, те им изсипаха сума ти милиарди за да са им верен съюзник в НАТО. Ма иначе са Велика Турция.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
xaxaaaaaaaa
Преди 1 година
-2
Представям си госпожа Бередин,облечена с нейните почти липсващи цигании върху кокалестото и изпито тяло,в центъра на Истанбул..........аахахха.......ще избие рибата! Живея в Истанбул и мога да кажа,че е прекрасен и модерен град,жените са облечени всяка според вкуса,религията и разбиранията си,но са крайно обрани и внимателни,що се касае за облеклото!Разголените тоалети отсъстват напълно,и е нормално,все пак по-голямата част от хората изповядват исляма!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
234 до 567
Преди 1 година
-2
ХА-ХА! Ходя всяка седмица, освен с кола, често пътувам с метрото там, има забрадки, една на 15-20 жени е, а останалите са си съвсем нормално облечени, особено младите са спортно облечени, както навсякъде по света-дънки,тениски,кецове, цъкат си в телефоните, по-възрастните работещи жени са си облечени нормално, прически всякакви, грим, но разбира се, няма такава разголеност и предизвикателност като тук .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
234
Преди 1 година
-6
Колко сте зле, още ли има хора които си мислят,че в Истанбул е нужно жените да са забулени, той точно за това е космополитен, има невероятна смес от традиции, светски, модерен живот и хиляди туристи, ако има пари човек прекрасно може да си живее там, и никой не му пука мюсюлманин ли си, не си ли, просто ти прибират парите, щом си решил там да ги харчиш!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
567
Преди 1 година
-10
Явно вие сте много зле , а и не сте ходили в Истанбул наскоро ,защото там вече само туристките не са забулени.Вървят си все по-надолу в мисленето и битието..жалко, защото Турция беше светска и нормална страна преди години..


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени