Елен Колева: Ако не бях аз, щеше да е друга (Още за края на връзката й с Калин Терзийски)

5149
13 Февруари 2016, 14:00


Състоянието на известния писател Калин Терзийски рязко се е влошило и той е напуснал дома на актрисата Елен Колева, която твърдо е настоявала да се лекува, съветвайки се с психиатри и лекари, научи HotArena. 

Всички са били категорични, че той, който добре познава стадиите на алкохолизма, трябва незабавно да започне процес на детоксикация в напълно изолирана от външни влияния среда. “Само така може да бъде спасен, но сам трябва да го пожелае”, категорични са специалистите. 

В интервю за "24 часа" актрисата споделя, че е свикнала да бъде отрицателна героиня.

„Нека да бъда отрицателната героиня! Калин в момента не е при мен Но където и да е, с когото и да е, се надявам да е добре. Каква изгода мога да имам от тази история? В случая, повярвайте ми, никаква. Просто изпитвам към него уважение и обич.

В случая с Калин пак се развихря т.нар. балкански синдром - жената е амазонка, хищница, мъжът - случайно попаднало ѝ на пътя и схрускано агънце. Горките жертви! Но когато една връзка се разпада, това е решение на двама, че дори и на трима. Ако връзката е стабилна, здрава, основана на любов, тя не може да бъде лесно разбита. Когато нещата са тръгнали към разпад, все ще се намери кой да застане отсреща - аз или някоя друга. Но за мен решението е на мъжа. Той прави крачката“, споделя Елен.

Тя разказва и за миналата си връзка, вероятно с Александър Найденов – Майонезата.

Актрисата е преживяла сериозни изпитания и се е чувствала заплашена, не е усетила подкрепата на никого след края на отношенията им.

„Целенасочено ми създадоха образа на прелъстителка, мръсница, златотърсачка, а аз нямаше как да се защитя. Не стига, че бях паднала на земята, но и ме ритаха. Истината не е еднозначно понятие - винаги има поне две страни. Спокойна съм, че запазих достойнството си. Никога не съм си позволила да кажа нещо лошо за човек, с когото съм била. Това е все едно да плюеш по себе си. Всеки ще попита - какво е правила с него, щом е такъв боклук? Затова - да бъде пито-платено.“

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
преди 2 години
0
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени