Елен Колева близначка на Мис Русия (СНИМКИ)

4009
08 Март 2013, 14:00


Като две капки вода си приличат една от най-красивите жени в Русия и актрисата Елен Колева. Звездата от сериала „Забранена любов“ се оказа близначка на новата мис Русия, видя HotArena.net.

 

Шеметната Елмира Абдразакова изумително прилича на родната красавица. И двете са синеоки, с гъсти вежди и почти еднакъв овал на лицето.

 

Единствената разлика е, че нашенката има по-ококорен поглед, а руската красавица по-дълги мигли. Веждите й са по-гъсти от тези на хубавата Елен.

 

За сметка на това и носовете на двете дами са абсолютно еднакви. Леко чипи и тесни в основата си обонятелните им органи сякаш са ваяни с един калъп.


Пълните им устни са мечта на всеки мъж и дори зъбите им са почти еднакви. Единствено по овалната форма на лицето двете красавици могат да бъдат отличени, пише „България Днес“

Що се отнася до връзката й с Александър Найденов красавицата е категорична, че всичко везе е зад гърба й.  "За мен Александър наистина е приключено нещо. Научих много неща от него, надявам се и той да е научил нещо. Научих какво не е любов и вече знам какво е любов.", каза в "На кафе" сама тя. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени